http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 30, 2012

Katsastuskierros kemikaalivanakoneen sisälleSuihkukoneiden taivaalla näkyvistä kemikaalivanoista käydään edelleen kiistaa useilla nettifoorumeilla ja jopa wikipediankin mukaan kyseessä on vain puhdas salaliittoteoria. Siitäkin huolimatta patentteja ilmakehään ruiskutettavista malleista löytyy pelkästään Yhdysvaltain Patentti- ja rekisterivirasto USPTO:n arkistoista noin sata kappaletta.

Jenkeissä usan viraston alla suoritetaan jatkuvasti erilaisia ilmastonruiskutusohjelmia joita ovat mm. Care Program, TAP Program ja GAW Aerosol Program.

Council on Foreign Relations (CFR) on myös raportoinut ilmakehän muokkauksesta ja tuntee aihepiirin erittäin tarkasti.Monien teorioiden mukaan kemikaalilentoihin liittyy elintarviketeollisuuden syöpä Monstanto sekä USA:n armeija omine väestönmyrkyttämis-intreseineen. Lisäksi väitetään, että kemikaalilennoilla olisi tarkoitus hillitä ydinvoimaloista purkautuvaa säteilyä.

Kemikaalivanoissa kun paljon alumiinia, bariumia, booria ja nanopartikkeleita. Tästä Suomen ydinvoimateollisuuden johdon TVO:n sivuilla kerrotaan, että jo YK:n Nagoyan kokouksessa kemikaalilennot herättivät sen verran huolta, että ne päätettiin kieltää liian vaarallisina. Mutta siitäkin huolimatta kemikaalilennot jatkuvat ja ilmaston myrkytys jatkuu entiseen malliin.Erään teorian mukaan kemikaalivanojen tarkoituksena on säilyttää ihmisten DNA-rakenne ihmisrodun geneettisen risteyttäjän DNA:n muodossa. Eli saada pidettyä tämä liskojen DNA rakenne/muoto ihmisen DNA-rakenteessa, koska meidän DNA-rakenne muuttuu jatkuvasti.

Lähde: Magneettimedia