http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2012

Ydinsisäpiiriläinen varoittaa Tokion evakuointiharjoituksestaJapanin johtavimmista uutislehdistä kertoi, että Japanin hallitus on suunnitellut Tokion yli 39 miljoonan ihmisen evakuoimisharjoitusta.

Fukushiman nelosreaktori on tällä hetkellä sellaisesa tilassa, että se saattaa sulaa kokonaan. Kummatkin ydinkomissiot Yhdysvaltojen sekä Ranskan AREVA ovat varoittanet, että nelos reaktori on Fukushiman ydinvoimalan heikoin lenkki.

Nelosreaktorin sulamisen varalta Japanin hallitus on kaavaillut yli 39 miljoonan ihmisen massaevakuointia, joka alkaisi Tokion keskustasta.

Japanilainen toimittaja Takao Yamada kertoo, että kaikista pahin skenaario olisi juuri nelosreaktorin sulaminen ja siitä ilmakehään päässeiden ydinpolttoaineiden saasteet, joka aikaansaisi koko Tokion keskusta-alueen massaevakuoinnin.


Viime-viikolla TEPCO ilmoitti, että kakkosreaktorissa jäähdytysvesi on ainoastaan 60 senttimetriä syvä.

Samalla huomattiin, että radioaktiivista jätettä löytyi yli 600 km päästä Japanin rannikkoalueelta.Tilanne on siis erittäin vakava jos pahin käy toteen ja mitä ennusmerkkejä aikanaan Steve Jackson laittoi Illuminati-korttipeliinsä näyttäisi nyt käyvän taas toteen. Sillä mm. 3G ja kohta 4G:llä toteutettava ydinholocausti on parhaillaan käynnissä ja säteilymäärä ei kuin lisäänny. Vaikka tiedostomattomuuden verkoissa elävät ihmiset eivät tähän edelleenkään usko. Nauravat vain, että hulluja puhumme me ydin/kansalaisaktivistit.

Totuudella on aina ollut 3 kaavaa.

1. Niille nauretaan
2. Niitä vastustetaan viimeiseen asti
3. Hyväksytään absoluuttisena totuutena