http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2012

Kalifornian Seal Beachin rannalta löytyi Montauk-hirviötä muistuttava otus



Kalifornian Seal Beach rannalta löydettiin Montauk-hirviötä muistuttava tunnistamaton otus. Sen löysi Karen Summers, joka oli kävelemässä rannalla viime-keskiviikkona. Hän soitti paikallisen rantojen kunnossapito-osaston puhelimeen ja sen työntekijätkään eivät pystyneet tunnistamaan, että mikä tuo tunnistamaton otus oikein oli.

Montauk-hirviö taas oli New-Yorkin Montaukin rannoilta löytynyt otus, joka nousi otsikoihin Heinäkuussa 2008.


Kuvassa näkyy 2008 New Yorkin Montaukin rannoilta löydetty Montauk-hirviöksi ristitty otus.



Montaukissa toimi aikanaan aina vuoteen 1981 asti Yhdysvaltojen ilmavoimien salainen tukikohta (Montauk Airforce Station), jossa tehtiin aikanaan lukuisia psykologiseen sodankäyntiin liittyviä projekteja joissa käytettiin yhdysvalloista siepattuja henkilöitä. Ne jotka eivät kestäneet psykologiseen sodankäyntiin keskittyvissä mielenhajottamis/hallintatesteissä niin niiden ruumiit huuhdottiin mm. mereen.

Preston Nichols niminen kirjailija, parapsykologi ja sähköinsinööri on julkaissut useita teoksia joissa kerrotaan Montauk projektista tarkemmin. Nicholsin mukaan Montaukissa tehtiin myös lukuisia aikamatkustuskokeita, joista kuuluisin lienee vuonna 1943 tehty epäonnistunut aikamatkustuskoe Philadelphia Experiment.

Lähde: Wikipedia

The truth behind the scenes