http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 03, 2012

Mielipidevankina Suomessa osa II

Allekirjoittanut ja bloginylläpitäjä koki tässä n. 3-viikkoa sitten toisen kerran vapaudenriiston, kun hänen asuntonsa sähköverkkoa muunnettiin etäluettavalla sähkömittarilla niin, että en saanut unta kokonaiseen viikkoon johtuen sähköverkon äärettömästä säteilystä.

Tämä tietenkin normi-ihmisen korvaan kuullostaa hyvin vainoharhaiselta ja paranoidiselta. Mutta näin tilanne eteni.

Sitten lähiomaiset olivat sitä mieltä, että nyt lähdetään hakemaan apua ja nyt alkoi jo kolmas viikko Hämeenlinnan psykiatrisella P2-osastolla. Näin meitä toisinajattelijoita taas hoidetaan täällä hullujen keskellä ja leimataan "paranoidiseksi". Kokeikaa itse viikkoon olla nukkumatta ja päätyä siitä valtiollisen psykiatrisen keskisytleirin keskuuteen.

Minut tavoittaa potilaspuhelimesta 03-629 4179 tai sähköpostiosoitteesta teemuvehkala@gmail.com

Jos jonkun mielestä etäluettavat sähkömittarit ja niiden säteily on paskaa niin ottakoon viimein silmänsä käteen ja katsokoon: tuolta missä eräs Yhdysvaltalainen mies näyttää kuinka hänen makuhuoneensa säteilee jo niin paljon, että joutuu miettimään nukkumapaikkaansa muualta. Tällä keinoilla nyt maailmanlaajuisesti saadaan ihmiset kaduille ja tulevaisuudessa irtolaisuudesta pääsee oikein laittomuuksien kirjoihin.

Terveisin

Teemu Vehkala