http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 28, 2012

Occupy Helsinki sai häätöilmoituksenAktivistileiri Occupy Helsinki Helsingin kaupungin rakennusvirastolta tekaistun oloisen häätömääräyksen, jossa leirin tulee olla tyhjä 3.5.2012 mennessä. Todennäköisenä tekosyynä Helsingin kaupunki käytti ruohikkoalueen kunnostusta "Keskustakirjasto 2017" tapahtumaa varten.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto ilmoittaa, että ei keskeytä kokousta mutta häätää leirin nurmikkoalueelta koska muuttaa nurmikkoalueen työmaaksi 3.5.2012

Samaa kaavaa käytettiin myös 2010 Helmikuussa, kun eduskuntatalon edustalta häädettiin mieltään osoittanut porukka asuntovaunuineen pois ja heiltä estettiin jatkossa majoittuminen alueella.

Näkeekin, että valtaeliitin mukaan kokoontumislaki ei salli enää majoittumista siinä vaiheessa kun tulee elitisteillä mitta täyteen ja näin ollen kokoontumisessa majoittuvat aktivistit voivat vaikka nukkua täysin taivas alla. Tällä keinolla he pyrkivät nyt häätämään pitkään kestäneen aktivistileirin hinnalla millä hyvänsä. Koska kokevat keskenään verkostoituvat joukkopsykoosista heränneet ihmiset yhteiskunnallisesti vaarallisiksi, jotka omalla toiminnallaan taas herättävät muita nukkuvia.