http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2012

Breivikin psykologintestit tekaistiinNorjan joukkomurhista syytetty Anders Behring Breivik on kertonut, että psykologit valehtelivat koko psykiatrisen arvion, jotta hänet saataisiin tuomittua syyntakeettomana. Arvion mukaan Breivik kärsi tekonsa aikana skitsofreniasta, minkä vuoksi hän on syyntakeeton.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoi taas Tammikuussa NRJ radio-asemalle antamassaan haastattelussa, että Breivik olisi oikeasti huippuälykäs kaveri ja että hänen psykologin testinsä tekaistiin näyttämään, että hän olisi älykkyydeltään erittäin alhaisella tasolla. Näin ollen se puoltaa Breivikin kertomaa väitettä psykologisten testien väärennetyistä tuloksista.Luukanen-Kilde kertoi myös NRJ:lle antamassaan haastattelussa, että Utöyan verilöyly oli kosto Norjalle siitä, että heidän hallituksensa oli päättänyt ottaa etäisyyttä NATO:sta. Lisäksi ollaan huhuiltu, että Norjaa oltaisiin pyydetty maksumieheksi EU:n talouskriisiin ja öljyrikkaana valtiona kieltäytyivät lähtemästä maksumieheksi joten suuret valtaeliittitahot toteuttivat pelätyn koston ja saivat lavastettua yhden tuhoisimmista terroriteoista mitä Norjassa on tapahtunut sitten toisen maailmansodan jälkeen.

Norjan pääministeri Jens Stoltenberg sai vielä etukäteistietoa Oslon pommi-iskuista sekä Utöyan verilöylystä vain kaksi päivää ennen tapahtunutta Norjan sotilastiedustelulta.  Utöyan saarella oltiin pidetty vain muutama päivä tapahtunutta ennen Israelin vastainen mielenosoitus jonne myös Stoltenberg otti osaa.

Breivik oli luultavimmin mielenhallintakokeen uhri joka ohjelmoitiin tekemään nämä verilöylyt ja Oslon poliisivoimat lamaannutettiin tieten tahtoen useiksi tunneiksi, jotta lavastettu terroriteko sekä verilöyly pystyttiin toteuttamaan loppuun saakka. Tämän vuoksi useat uhrit kuolivat sen vuoksi kun poliisit eivät tulleetkaan paikalle kuin vasta sen jälkeen jolloin sotilasoperaatio oli suoritettu loppuun.Näin ollen tässä hämätään ihmisiä ja halutaan jokainen median kautta haukkumaan väärää puuta, sillä Breivik on pelkkä syntipukki joka ei todennäköisesti muista tekohetkestä mitään jos oli MK ULTRA ohjelmoinnin alaisena.

Näin on kuitenkin kautta aikojen lavastettu terroritekoja ja niiden tekijäksi ilmoitetaan aina joku henkilö johon saadaan keskitettyä massojen huomio.


 Lähde: STT-TT-AFP
 Rauni-Leena Luukanen-Kilde NRJ radio-aseman haastattelu osa 1
 Rauni-Leena Luukanen-Kilde NRJ radio-aseman haastattelu osa 2
 Rauni-Leena Luukanen-Kilde NRJ radio-aseman haastattelu osa 3