http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 21, 2010

Italiassa infosodanmukainen psykologinen false-flag operaatioRooman metrosta kerrottiin löytyneen paketin, joka sisälsi johtoja, metalliputkia ja räjähdysainetta. Pommiksi epäilty laite oli kätketty ostoskassissa penkin alle. Sen löysi konduktööri Rebibbian asemalla, joka on Rooman ulkopuolella.

Nyt vaan jäämme odottamaan viranomaisten selitystä asialle ja mitä todennäköisimmin tästäkään tapauksesta ei tulla tekemään ensimmäistäkään esitutkintaa, vaan Italian viranomaiset julistavat kyseessä olevan terrori-iskun yrityksen jolla hallitus aikoo kiristää turvatoimiaan.

Varsinainen esitutkintavaihe jää pois koska kyseessä on tälläkin kertaa valtionterrorismin psykologinen infosotaoperaatio, joka on toteutettu false-flag tyylillä. Eli kansalle on uskoteltu jälleen, että "islamistit" ovat aikoneet toteuttaa terrori-iskun Roomassa ja että jäljet johtavat Al-Qaidaan. Sillä nämä valtionterrorismin ylinaivit juonet pystytään näkemään hyvin samantien ja ei mitä todennäköisimmin tämäkään temppu eroa Tukholman tapauksesta tiedotuksen osalta joka menee aina suurinpiirtein näin.

1. Pommi löytyi metrosta
2. Tekijä oli muslimi
3. Tekijällä oli yhteyksiä Al-Qaidaan
4. Al-Qaida ilmoitti nettisivuillaan olevansa vastuussa pommipaketista ja uhkaili Eurooppaa uusilla iskuilla "TÄMÄ ON VASTA ALKUA".Näin kolmannen maailmansodan kynnyksellä elämme niitä aikoja jolloin Pentagonista hiotaan viimeisimpiä strategioita Iraniin hyökkäykselle ja niihin yhtenä olennaisimmista kuuluu terrorismin vastaisen sodan infosota ja siihen liittyvä propaganda ja tärkein väline tämän propagandan toteuttamiseen on edelleen valtamedia.

Al-Qaida myyttiä joudutaan tämän vuoksi nyt taas pitämään elossa Euroopassa ja lavastettuja pommi-iskuja ja itsensä räjäyttelijöitä tullaan vielä näkemään mitä todennäköisemmin lisää. Koska CIA ja Mossad ovat MKULTRA-tyylillä entuudestaan aivopesseet ison liudan lisää eurooppalaisia muslimeja, jotka voidaan hypnoosin avulla lähettää jälleen jonnekin suurkaupunkiin räjäyttämään itsensä ja näitä käytetään armottomatta hyväksi rosvoeliitin uuden maailmanjärjestyksen, sekä kolmannen maailmansodan strategioissa hyväksi.