http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 20, 2010

Ruotsin puolustusministeriön työntekijä sai ennakkovaroituksen Tukholman pommi-iskustaEräs Ruotsin puolustusministeriön työntekijä sai työkaveriltaan n. 7 tuntia ennen Tukholman pommi-iskua varoituksen, että keskustassa tulisi välttää oleskelua ja hänen työkaverinsa oli vielä nimennyt juuri tietyn kadun missä pommi-isku tulisi tapahtumaan.

Tästä siis selviää heti, että kyseessä ei voi enää olla jonkun yksittäisen hullun Ruotsalaismuslimin teko vaan taustalla on jo paljon suurempi koneisto. Mutta täytyy myös muistaa mitä tämä tekijän ystävä oli kertonut medialle, että tämä kaveri oltaisiin aivopesty ja CIA on tämänkaltaista toimintaa harjoittanut jo menestyksekkäästi 60-luvulta ja heillä on edelleenkin useita palkkatappajia, jotka on aivopesty hypnoosilla. Joten aivan samalla tavalla voidaan hypnotisoida kuka tahansa muslimi räjäyttämään itsensä keskellä suurta kaupunkia jne.

Prisonplanet sivustolla on tästä jutusta kovin kattava juttu.Yksi juttu mikä pistää heti mieleen 9/11 terrori-iskujen tapahtumat on se, että tämän tekijän Taimour Abdulwahabin henkilökortti löytyi lähes ehjänä maasta heti räjähdyksen jälkeen. Aivan kuten New Yorkista kerrottiin löytyneen lentokonekaappari Mohammad Attan vaurioituneen passin.Tuoreemmat huhut kyllä kertovat, että Israelin tiedustelupalvelu Mossad olisi ollut osallisena tässä false-flag terrori-iskun toteuttamisessa yhdessä Ruotsin viranomaistahojen kanssa. Sillä se mikä varmasti tiedetään, että Mossad saa tällaiset autopommi-iskut näyttämään aidoilta itsemurhaiskuilta.