http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 04, 2010

Rikollisen maailmaneliitin agenda on ajaa euromaat taloudellisesti tuhoon vuoteen 2013 mennessäTämän valtionvarainministeri Jyrki Kataisen lipsautus, jossa hän mainitsi vuoden 2013 tulevasta uudesta maailmanjärjestyksestä ja siihen liittyvistä seikoista, kuten että valtion lainaan sijoittajat häviäsivät silloin rahaa "joka on hyvä asia ja siihen mennään vuonna 2013".

Kysehän on suoraan Bilderberg-ryhmänkin agendasta saada tuhoutuneen euron tilalle uusi maailmanvaluutta ja kun euro tuhotaan näillä muiden eurovaltioiden apupaketeilla, niin se tarkoittaa todellakin sitä, että euron arvoksi tulee vuoteen 2013 vuoteen mennessä vessapaperia, jonka jälkeen maailmanpankki IMF ottaa valtaansa kaikki konkurssiin menneet europan valtiot ja tilalle tarjotaan uutta maailmanvaluuttaa josta on ollut jo vuonna 2009 painettuja näytekappaleita.Euroopan unionin tulevaisuus

Monet kuitenkin uskovat, että EU:sta voisi hypätä kuka tahansa sen jäsenvaltio pois ja alkaa elämään taas ilman EU-jäsenyyttä. Tämä on mahdollista, mutta rangaistuksena rikollisen maailmaneliiitin omistama/yksityisomisteinen IMF lopettaisi näiltä niskurointivaltioilta samantien heidän valtionlainat ja se saisi näiden talouden romuttumaan hetkessä. Kun jo pelkästään maailmanhistoriasta mm. Ruandan kansanmurhan takana oli tällainen temppu IMF:n toimesta ennen sen jälkeen seurannutta kansanmurhaa.Vuonna 1994 tapahtuneessa Ruandan kansanmurhassa äärihuturyhmät tappoivat yli 800 000 ihmistä sadan päivän aikana. Jonka jälkeen Tutsijohtoinen kapinallisryhmittymä Ruandan isänmaallinen rintama (RPF) löi lopulta hutujoukot ja keskeytti kansanmurhan heinäkuussa 1994.