http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 12, 2010

Ruotsin pommi-isku saattoi olla lavastettuEilen Ruotsissa räjähtänyt autopommi-isku saattoi olla lavastettu, sillä mitä todennäköisemmin tämän tapahtuman jälkeen Ruotsissa aletaan ankarasti esittämään mahdollista NATO-jäsenyyttä ja illuminati-eliitin vanhalla kaavalla problem-reaction-solution tämä NATO-jäsenyys saadaan juuri tällä tavoin toteutettua.Iskujen tekijäksi epäillään Taimour Abdulwahab nimistä henkilöä ja hän oli syntynyt 12.12.1981, joten hänen 29-vuotispäivänsä olisi ollut tänään. Eli voimmeko päätellä tästä, että hän räjäytti itsensä syntymäpäivänsä kunniaksi?

Näissä tapauksissa kuten terrori-iskuissa jotka tapahtuvat skandinaviassa tulisi ennenkaikkea kiinnittää huomiota siihen miten hallitus niihin suhtautuu. Koska Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpö ilmoitti lähes samantien, että kyseessä on terrori-isku. Eli aivan kuin oltaisiin myös jätetty koko esitutkintavaihe kokonaan pois, joka on tällaisissakin yksittäistapauksissa aivan tavallinen toimenpide.

Tämä juttu haisee nimittäin erittäin paljon ja mitä enemmän Ruotsin hallitus ja muiden maiden kuten suomen valtamedia alkaa tästä aiheesta vaahtoamaan. Niin jäljet johtavat mitä enemmän sylttytehtaalle ja se saattaaisi jopa tarkoittaa, että tämä pommi-iskussa kuollut henkilö ei ollut mitään itsemurhaiskua suunnitellut. Sillä tällä samalla kaavalla myös toteuttettiin Lontoon kesän 2005 veriset terrori-iskut. Jossa tavalliset muslimiperäiset opiskelijat ilmoitettiin pommi-iskujen tekijöinä ja junien kerrottiin räjähtäneen tuhannenpaskaksi vain repussa olleiden räjähteiden avulla. Vaikka näiden lontoon metron junien alle oltiin käyty Mi5/Mi6 ja CIA:n avustuksella laittamassa useita kiloja räjähteitä jotta jälki olisi rumempaa.Niille jotka eivät tienneet, niin meillä on myös Suomessa tapahtunut lavastettu autopommi-isku vuonna 1995 ja silloin ketään ei räjäytetty sen mukana. Mutta tekijää ei koskaan tavoitettu ja sen jutun tutkintakin lopetettiin aikanaan sen vanhettua.

Tästä pasilan pommi-iskusta ei kerrottu sen enempää julkisuudessa kuin, että Pasilan poliisitalon edustalle jätettiin Opel Kadett merkkinen henkilöauto, jonka sisällä oli n. 40 kg räjähteitä.

Muutama päivä tapahtuman jälkeen julkistettiin lehdistölle kuvat kahdesta alueella nähdystä ja liikkuneesta hämärämiehestä, joiden liikkeistä poliisi kaipasi lisätietoja. Kuvat "Ohukaisesta ja Paksukaisesta" julkaistiin myös päivälehtien lööpeissä, ja kansan keskuudessa huvitusta herättäneet piirtäjän luonnokset eivät lopultakaan löytäneet ketään syylliseksi epäiltyä. Kyseiset herrat ovat edelleen vapaalla jalalla ja nimeämättä. Tapahtumassa loukkaantuneen henkilöllisyyttä, taikka sen silminnäkijöitä ei koskaan paljastettu julkisuuteen.

Pasilan poliisitalon lavastetun pommi-iskun motiivit

On muistettava että v. 1995 Suomi eli laman jälkeistä kireiden budjettien aikaa. Kaikilta valtionhallinnon aloilta karsittiin kuluja valtavasti. Kun katseet kääntyivät sisäministeriöön, tapahtui toivottu käänne, siis räjähdys Pasilassa. Luodussa Pasilan pommin jälkeisessä terrorismin pelon ilmapiirissä eivät leikkaukset sittemmin kohdistuneet poliisiin, taikka sisäministeriöön, ja rajavalvontaa tehostettiin EU:n vaatimusten mukaisesti. Kun Suomi liittyi EU:hun 1994, asetettiin Suomen poliisille muutosvaatimuksia, suuria panostuksia EU:n ulkorajojen valvontaan. Pelon ilmapiirissä mahdollistui moni poliittinen tarkoitusperä.

lähde: http://www.saunalahti.fi/wtc2001/pasila.htm

Tässä Ruotsin itsemurha autopommi-iskussa uskoisin, että motiivina on Ruotsin liittäminen NATOON ja seuraavat kuukaudet kertovat lisää.