http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 04, 2010

Julian Assange medialle - Pelkään henkeni edestäMaailmanmediassa tarjoiltiin taas uusi annos pajunköyttä, kun Wikileaksin nokkamies Julian Assange kertoi medialle pelkäävänsä sekä oman että läheisten työtoveriensa hengen puolesta ja aikoo etsiä mahdollista turvapaikkaa Sveitsistä tai Islannista.

Hänellä ei oikeasti ole CIA:n peiteagenttina hengenvaaraa niin kauan kuin hän pysyttelee Wikileaks juonessa mukana ja toimii tämän teatterin mukaisesti mitä maailmaneliitti hänet määrää tekemään.Maailman historiassa on jo aiemmin ollut niitä tapauksia missä maailmaneliitin sätkynukke onkin yhtäkkiä kääntänyt takkinsa ja alkanut tukea kansaa. Missä John F. Kennedy kuului näihin ja ei mennyt kauan hänen viimeisen puheensa jälkeen, kunnes hänet salamurhattiin Dallasissa. Koska hän oli paljastanut rikollisen maailmaneliitin, eli illuminatin hänen viimeisessä puheessaan.

Rikollinen maailmaneliitti päätti täysin yksimielisesti, että presidentti tuli tappaa tuon autosaattueen aikana Dallasissa, Teksasissa 22. Marraskuuta 1963 ja tilasi 3-4 CIA:n tarkka-ampujaa hoitamaan homman, ettei vaan salamurha epäonnistu ohi ammuttuun laukaukseen.