http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 22, 2010

Lisää propagandaa Wikileaksista. Nyt CIA:n väitetään perustaneen oman erikoisyksikön Wikileaks paljastuksia varten.Washington Post sanomalehti kertoi, että CIA on nyt perustanut oman erikoisyksikön Wikileaks paljastuktia varten. Wikileaks ei ole juuri aiheuttanut vahinkoa CIA:n toiminnalle. Vain muutama tiedustelupalveluun liittyvä dokumentti on vuotanut julki uusimmissa Cablegate-paljastuksissa.

Kuitenkin tällä uutisella on jälleen tarkoitus kusta lukijoita linssiin ja uskotella, että CIA yrittäisi estää Wikileaks julkaisujen julkaisun.

Mitäs valtaeliitin omistama ja hallitsema valtamedia on niiden estämiselle tehnyt kun Guardian jonka hallituksessa istuu Rothschild sekä New York Times ja saksalainen Der Spiegel julkaisevat jatkuvasti Wikileaks-vuotoja, nimenomaan asioista, jotka jo olivat tiedossa.ammikuussa 2007 cryptome.org-sivuston ylläpitäjä John Young jätti Wikileaksin, koska uskoi Wikileaksin olevan CIA:n peiteoperaatio. Wayne Madsen Report on vahvistanut Youngin väitteet. Wikileaks on mukana CIA:n operaatiossa, jossa Yhdysvalloissa olevat kiinalaiset dissidentti-hakkerit murtautuvat kiinalaisiin tietokoneisiin. Kiinalaisiin tietokoneisiin istutetaan erikoisia ohjelmia, jotka puolestaan pyrkivät hakkeroimaan Yhdysvaltain hallituksen ja armeijan koneita. Kun hakkerointi on onnistuneesti suoritettu, Yhdysvaltain hallitus antaa myötämieliselle medialle ilmoituksen, että amerikkalaiset koneet ovat joutuneet kiinalaisten cyber-hyökkäyksen kohteeksi.

Tiedetään myös, että Wikileaksin neuvoa antavaan ryhmään kuuluu Ben Laurie, joka aiemmin työskenteli ohjelmoijana ja nettiturvallisuusasiantuntijana Googlelle. Google puolestaan allekirjoitti hiljattain yhteistyösopimuksen NSA:n, National Security Agencyn kanssa. NSA valvoo sisäistä turvallisuutta. Muuan Wikileaks-ryhmän jäsen on Xiao Qiang, George Sorosin rahoittaman Radio Free Asia-radion kommentaattori.