http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 02, 2010

Wikileaks dokumentissa valehdellaan Arctic Sean lastistaWikileaks dokumenteissa kerrottiin, että Artctic Sea salakuljetti aseita ja tällä oli tarkoitus edelleen peitellä sitä totuutta, että lastina oli ydinjätteitä.

Itämerellä kaapattu suomalaisomisteinen rahtialus Arctic Sea hämmensi Eurooppaa kesällä 2009 ja siitä järjestettiin suunnaton operaatio kaappareiden kiinnisaamiseksi.

Mutta viimeistään kaappauksen loppuvaiheissa selvisi, että Israelin tiedustelupalvelu Mossad oli sotkeentunut tähän vielä mukaan ja jokainen miehistön jäsentä uhkailtiin kertomasta mitään eteenpäin mitä aluksessa tapahtui ja mitä sillä salakuljetettiin eteenpäin.Ydinjätekauppa on erittäin tuottoisaa ja siinä pyörii hyvin suuret rahat pelissä. Kun tämän maan ydinjätekaupasta vastaa pieni joukko rikollisia joilla on korkeat valta-asemat mm. Suomen ydinhallinnossa. Heidän yksi kiristyskeinonsa on ollut uhata julkistaa ns. Tiitisen lista, jos maan virkamiesjohto yrittää hankaloittaa heidän harjoittamaansa ydinjätebisnestä. Mutta samalla tällä samalla keinolla kyseinen mafia on onnistunut lobbaamaan Suomeen yli 80 000km2 alueen uraanikaivoshankkeet.