http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 30, 2010

Suomeen kehitellään kodinturvajoukot (NWO:n käskyrit)
Kari Häkämies (kok) esitti, että Suomeen tulisi perustaa kodinturvajoukot. Toiminta säilyisi vapaaehtoisena mutta suhde puolustusvoimiin olisi nykyistä tiiviimpi.

Tässä on nyt sitten rakenteilla juuri ne sotilasjoukot jotka valmistellaan turvaamaan uuden maailmanjärjestyksen syntymistä Suomessa. Mutta myöhemmin näistä joukoista on tarkoitus vielä perustaa skandinavian sisällä omat eliittijoukot joiden toiminta tulee olemaan kuin suoraan Natsi-Saksan gestapon oppikirjoista.

Tämä tulee vaikeuttamaan jokaisen meidän perusoikeuksia, jokamiehenoiksuksia, mielenilmaisuvapautta jne.

Jossain vaiheessa suomen valtio joutuu vielä mitä todennäköisemmin turvautumaan ns. poikkeustilaan jos tilanne riistäytyy käsistä mm. valuutan arvon heikkenemisen johdosta, milloin ihmiset ryntäävät pankkeihin nostamaan viimeisimmätkin talletuksena ja pankit kaatuvat vararikkoon.Kuitenkin yksi olennaisimpia kodinturvajoukkojen tarkoituksia on toimina kansallisina poliisivoimina jos väestö aiotaan mm. pakkorokottaa Suomeen koko väestölle ostetuilla rokotteilla. Mitkä taas ovat taas kenenkäs muun kuin WHO:n ja muiden globalistien sponssaamia väestön vähennykseen ja sairastumiseen tähtäävää agendaa. Ja koska illuminatin roistot ja murhanhimoiset globalistit tietävät, että edelleen valtaosa maailmanväestöstä vastustaa rokotuksia, niin näiden rosvojen mielestä väestö tulee tällöin pakkorokottaa ja siihen ei enää tarvita kuin WHO:n maailmanlaajuinen pandemiajulistus.Näiden kodinturvajoukkojen toiminta tullaan kuitenkin julkisuudessa perustelemaan kansalaisten turvallisuuden takaajina ja yleensä jos näin tehdään, niin kansalaiset on yleensä tapana saattaa jonkun ulkopuolisen uhan alle. Kuten Ruotsissa tehtiin, missä Ruotsalainen muslimi aivopestiin räjäyttämään itsensä ja sitten kerrottiin, että kyseessä oli Al-Qaidan kouluttama terroristi.

Suomessa tällainen samanlainen valtionterrori operaatio on aivan yhtä mahdollinen kuin mitä Ruotsissa ja hypnoosilla saadaan false-flag iskun tekijä hoitamaan hommansa.Mutta mitenkäs sitten 2002 Myyrmannin pommi-iskun tekijää Petri Gerdtiä ei julistettu Al-Qaidan kouluttamaksi terroristiksi ?

Sen takia koska hän todellakin toimi yksin ja näin ollen suomen valtiolla ei tuosta räjähdyksestä ollut ennakkotietoa minkä vuoksi tuosta tapauksesta poliisi teki useita kuukausia kestäneen esitutkinnan, joka kuuluu heidän arkirutiineihinsa.

Mutta entäs sitten tämä Ruotsin itsemurhaisku? Ruotsin Säpo julistaa jo samantien, että tämä on terrori-isku ja seuraavana päivänä sitten julkistetaan Al-Qaidan tiedottavan internetsivuillaan, että he ovat tämän takana. Eli missä on se poliisin esitutkinta? Kun sellaista ei tässä tapauksessa tarvita koska kyseessä oli valtionterrori-isku (false-flag), jonka operoijina Ruotsin viranomaiset saivat apua myös CIA:lta sekä Mossadilta.Olisi syytä jo tajuta, että valtionterrorismilla, kodinturvajoukoilla, pakkomikrosirustamisella, pakkorokotuksilla tuhotaan meidän jokaisen vapauden viimeisetkin rippeet ja se tässä huolestuttaa eniten, että silti edelleen valtaosa suomenkin kansasta on syvässä unessa. Miltei puhtaassa hypnoosissa ja ei näe mitään näitä meneillään olevia asioita ja jos niistä yrittää heille kertoa, niin eivät halua kuulla näistä asioista mitään. Ja vielä tunnetusti nukkuvilla on luontainen kyky olla kuulematta niistä mitään ja tämä näkyy mm. siinä, että nukkuvat eivät näe miten valtaeliitti ohjailee maailman kulkua koska eivät usko koko valtaeliitin olemassaoloon.

Tässä on tarkemmin kyse myös itsetietoisuudesta ja sen puuttumisesta. Eli jos henkilö ei ole vielä kyennyt kasvamaan laumaihmisen joukkotietoisuudesta pois, niin hän jää kiinni sinne eikä pääse pois, ellei hän itse tajua ja herää itsetietoisuuteen. Ja juuri tämä asia on se mitä kulissien takana piileskelevä valtaeliitti on pyrkinyt salaamaan meiltä kaikilta nämä useat tuhannet vuodet ja nyt on menossa ajat missä joukkoheräämisiä tapahtuu enemmän kuin koskaan ja tämä on saanut illuminatin demonit varpailleen. Joten nämä seuraavat vuodet tulevat tämän vuoksi olemaan heidän viimeistä kuolinkamppailuaan heidän yrittäessään toteuttaa hinnalla millä hyvänsä uutta maailmanjärjestystä vuoteen 2025 mennessä.