http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 14, 2010

Al-Qaidan väitetään uhoavan NATO-maita uusilla iskuilla

Terroristiverkosto Al-Qaidan kerrotaan uhoavan NATO-maita ja muuta eurooppaa uusilla iskuilla islamistisivustolla.

Ja tämä onkin se johtolanka mikä kertoo suoraan, että Tukholman pommi-isku oli valtionterroria ja lavastettu false-flag. Sillä jokaisen aiemminkin valtion lavastaman terrori-iskun jälkeen ollaan ilmoitettu jollain tällaisella islamistisivustolla, että Al-Qaida ottaa niistä vastuun.

Lisäksi valtionterrorismissa hyvin yleistä ovat myös se, että:

- Poliisi ja muut tiedustelupalvelut eivät tee normaalia esitutkintaa vaan julistavat syylliset lähes välittömästi

- Valtiot lisäävät terrorismin uhkaa ja tämä tarkoittaa automaattisesti kansalaisoikeuksien vähenemistä

- Jatkuva mediahuomio tapahtuneesta ja ylipursuava terrorismipropaganda jonka päämotiivina on väestön pelottelu

- 9/11 iskujen jälkeen Al-Qaidan verkkoviestit lähetettiin George W. Bushin veljen omistamalta serveriltäAl-Qaida on edelleen rosvoeliitin väline jolla he aikovat lopulta pakottaa myös Ruotsin liittymään NATOO:n ja lopulta myös Euroopan unionin perustavan oman sotilasliiton NATO:n lisäksi ja siihen tarvitaan erittäin paljon valtionterrorismia, koska kansoja ei muuten saa hyväksymään heidän perusoikeuksiensa viemistä ellei heitä uhata jollain keksityllä ulkopuolisella uhalla kuten Al-Qaidalla.

Lisäksi tässä terrorismipropagandassa on tehty ns. kärpäsestä härkänen ja tämä islamistinen Al-Qaidan kerrotaan nyt jo uhkaavan myös Suomalaisia. Vaikka pelkkiin sepelvaltimotauteihin kuolee Suomessa joka vuosi n. 14 000 henkilöä ja tämän aiheuttavia mm. margariinimafioita ja verenpainelääkefirmoja ei kukaan pelkää, vaikka he ovat susia lampaiden vaatteissa. Sillä suurin uhka mitä väestöön kohdistuu koko ajan heidän sitä huomaamatta on hyökkäys heidän terveyttään kohtaan, koska meille jatkuvalla syötöllä tarjotaan elintarviketeollisuuden nojalla kaikenmaailman paskaa ja elintarvikkeisiin tungetaan vaikka minkälaisia myrkkyjä ja lahjotaan elintarvikevirastot mm. lobbaamaan näitä myrkkyjä terveellisinä.

Yhtenä ajankohtaisena esimerkkinä voisi sanoa tämän kun Suomalaisista peruskouluista poistetaan nyt sokerilla makeutetut virvoitusjuoma-automaatit ja tuodaan tilalle aspartaamimyrkyllä varustetut virvoitusjuomat ja tämä perustellaan luonnollisesti terveysviranomaisten puolelta kasvavalla nuorten keskuudessa esiintyvällä liikalihavuusongelmalla. Ylipäänsä olisi syytä kaikkien tietää, että mies nimeltä Donald Rumsfeld toi tämän hermomyrkyn Yhdysvaltojen elintarvikemarkkinoille 90-luvulla. Josta se sitten Monsanton lobbaamana myös tuotiin pikavauhtia Eurooppaan.

Aspartaamin haitat ollaan useita kertoja testattu rotilla ja ollaan havaittu, että se aiheuttaa heillä aina kasvaimia joista yleisimmät ovat aivokasvaimet.


Eräälle testatulle naarasrotalle kehittyi valtava nisäkasvain, jota se käytti usein tyynynään.Myös kolmelle testatulle naarasrotalle kehittyi isoja kasvaimia.

Aspartaami E951


Päivittäiseksi annokseksi rotille tuli vähemmän, kuin esim. yhdessä Light Pepsin 0.33 l pullossa on aspartaamia. Koe kesti kokonaisuudessaan 2 vuotta ja 8 kuukautta, kunnes verrokkiryhmän terveetkin rotat kuolivat luonnollisen kuoleman. Hän otti kuvia rotista säännöllisesti ja kirjasi kaiken tarkasti ylös. Näkyvimmät aspartaamivaikutukset tulivat rottien elinajan viimeisellä kolmanneksella, josta voi päätellä aspartaamin ”elimistöön kerääntyvän” vaikutuksen. Aspartaamiryhmässä 11 naaraalle ja yhdelle urokselle kehittyi silminnähtäviä kasvaimia. Yleisimmin muodostui nisäkasvaimia ja imusolmukekasvaimia. Neljällä naaraalla silmät alkoivat pullistua ulos, mikä on merkki kilpirauhashäiriöstä, jota aspartaamin on myös todettu aiheuttavan. Yhden uroksen takajalat halvaantuivat. Aspartaamiryhmässä ilmeni myös torticollista eli vinokaulaisuutta, näköhäiriöitä, huojuvaa kävelyä, iho, turkki ja kynsioireita sekä ylipainoisuutta.

Tuosta eläinkokeesta enemmän tuolla: http://myaspartameexperiment.com/

http://www.luontaisnetti.fi/artikkelit_lisaaineistahaittoja_08.htm


Itse ns. eläinrakkaana ihmisenä en voi käsittää ylipäänsä eläinkokeita ja pelkät kuvat myrkytetyistä rotista saavat voimaan pahoin.