http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 09, 2010

Eduskunta hyväksyi toimeentulotuen leikkauksen alle 25 vuotiailta nuoriltaEduskunta on lyönyt läpi lain, joka oikeuttaa alentamaan keskeyttäneiden opiskelijoiden toimeentulotukea 40 % joka tekee näin ollen 419 EUR suuruisesta toimeentulotuesta 253 euroa pois. Eli näiden syrjäytyneiden nuorien pitäisi pärjätä 166 eurolla/kk.

Ensinnäkin on tehtävä selväksi, että tämän muutoksen takana ei ole SATA-komitea vaikka näin julkisesti esitetään.

Rahasta ja valtion säästötoimista tämä ei myöskään ole kiinni, sillä kuten kaikki muistavat, niin Kreikan apupakettiin otettiin useita miljardeja valtion kassasta.

Portugalin apupakettiin otettiin useita miljardeja jälleen valtion kassasta ja tullaan ottamaan muidenkin euromaiden kohdalla.Tämän järjettömän lakiuudistuksen takana on euroopan unionin asioita hoitava salaisen maailmanhallituksen kerho nimeltä Bildeberg-ryhmä, jossa rosvoeliitti suunnittelee joka vuosi mitenkä edetään uuden maailmanjärjestyksen toteutuksessa.

CFR sekä Trilateral Comission on taas keskittynyt enemmän Yhdysvaltoihin. Mutta kolmensadan komitea (Committee of 300) on jo sellainen konnakerho, että sinne ei enää millään YLE:nkään rivijournalistilla ole asiaa. Koska tuolla tehdään erittäin brutaaleja päätöksiä maailmanpoliittisista asioista kuten esim. Afrikkalaiseen sekä Aasialaiseen väestöön kohdistuneita väestön eliminointisuunnitelmia mm. biologisilla aseilla. Vaikkakin sitäkin esiintyy nyt, että Monsanto aikoo pakottaa koko Afrikan maanviljelijöiden käyttää vain Monsanton siemeniä, joista syntyy yli 80% huonompi sato kuin täysin luonnonmukaisista jyvistä.Kuitenkin tässä alle 25-vuotiaiden toimeentulotuen leikkauksessa on käynnissä tällä hetkellä rikollisen maailmaneliitin (illuminati) väestönvähennykset ja ne käsittävät useita eri hankkeita kuten esim. nollakasvu ja juuri tämä äsken tapahtunut alle 25-vuotiaan väestön oikeusmurha kuuluu tähän. Koska nollakasvussa massatyöttömyyden lisääntyessä on tarkoitus saada tämä väestöluokka syrjäytymään ja ajaantumaan aina rappioalkoholismiin, joka johtaa sitten itsemurhiin jne. Mutta tässä tapauksessa tämä väestöryhmä ollaan kohdistettu erityisesti nuoriin ja alle 25-vuotiaisiin, koska heidän niskassa on tämänkin maan tulevaisuus, niin nämä globalisteihin kuuluvat konnat haluavat kohdistaa nämä tuhotoimet heihin tästä syystä.

Virallisesti tämä väestöneliminointihanke kulkee nimellä "Global 2000" ja sen tulokset näkee suoraan tilastonumeroina itsemurhatilastoissa joissa suorastaan köyhyys/syrjäytyminen/työttömyys/rappioalkoholismi ja huumeiden käyttö kulkevat kaikki käsikädessä.Näillä globalisti roistoilla onkin nyt useita maailmanlaajuisia projekteja jonka motiivina on suuren väestön eliminoiminen ja se tapahtuu mm. elintarviketeollisuuden myrkyttämisellä ja sitä ohjaa sekä hallitsee Monsanto , joka tätä nykyä on lyöttääntynyt yhteen XE/Blackwater organisaation kanssa, joka on tätä nykyä maailman suurin palkka-armeija. Kyseessä on sama taho joka oli Irakissa useiden veristen massamurhien takana ja heidän suurin toimeksiantaja on USA:n salainen tiedustelupalvelu.

Rokotteilla on myös suuri rooli väkiluvun eliminoinnissa koska niillä on tarkoitus tuhota rokotteen ottajien immuniteettijärjestelmä, sekä tehdä heidät hedelmättömiksi.

WHO (World Health Organization) voi minä hyvänsä julistaa maailmanlaajuisen pandemian ja se tarkoittaisi sitä, että Suomessa aloitettaisiin pakolliset rokotukset, koska Suomi on jo allekirjoittanut 194 muun maan kanssa IHR-sopimuksen. Jonka nojalla sen on noudatettava tätä pakkorokotuslakia.Tähän jatkuvaan ja iänikuiseen työttömyysongelmaan olisi helppo ratkaisu olemassa ja se on perustulo (kansalaispalkka). Mutta arvatkaapa miksi sitä ei suostuta toteuttamaan ?

Se paikkaisi samantien tämän iänikuisen syrjäytymisen ja köyhyysongelman. Mutta sehän ei nykyisessä kapitalistisessa järjestelmässä olisi millään tavalla normaalia, että voitaisiin saavuttaa taloudellinen vakanssi ilman vähintään 160 työtunnin hikistä palkkaorjuudessa kärsimistä joka kuukausi. Se samalla veisi valtaa istuvilta poliitikoilta ja muilta ylemmiltä päättäjiltä.

Tämän vuoksi tähän perustuloon ei kirveelläkään suostuta, niin kauan kuin voimassa on tämä nykyinen lume-demokratia ja maailman vallankahvassa kiinni tämä salainen maailmaneliitti, joka hallitsee tyrannimaisella mahdilla kaikkia maailman valtioita lainaamalla heille rahaa IMF:ltä/EKP:lta/Federal Reserve:sta painamalla sitä tyhjästä ilmasta, sitä vastaan että vielä valtiot yktisyistäisivät sitä vastaan luonnonvaransa jne. Tällaista toimintaa ei harrasta kuin vain arkitodellisuudesta vieraantuneet satanistit, jotka ajavat eteenpäin heidän suunnattoman suurta hanketta nimeltään "UUSI MAAILMAN JÄRJESTYS".


Me voimme kuitenkin tehdä asialle jotain ja pistää sanaa eteenpäin tästä nykytilanteesta ja kertoa ihmisille asioiden todelliset syyt ja niiden aiheuttaja. Sillä sairauskaan ei selviä niin kauan ennen kuin on selvinnyt sen aiheuttaja, eli syy ja seuraus. Kuten tässäkin asiassa suomen eduskunta ei ole syyllinen tämän paskan lain luomisessa. Vaan he ovat pelkuruuttaan äänestäneet lain läpi, koska muuten heitä oltaisiin taas rangaistu jos eivät olisi hyväksyneet sitä.