http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 05, 2010

III-maailmansota nyt lähempänä kuin koskaanJordanjan kuningas Abdullah II oli viime syksynä vieraana Amerikkalaisessa keskusteluohjelmassa ja möläytti siellä, että suuri sota alkaa vielä ennen vuoden (2010) loppua.Egypti hallinnoi nyt sota-aluksien sekä öljytankkereiden liikkumista Suezin Kanavalla ja Saudi-Arabia ja Persianlahden valtiot ovat miehittäneet Persianlahden lounaisrannikot, Hormuzin Salmen sekä Omanin Lahden.

Kesäkuun alussa, ”kerrotaan että Egypti salli yhden Israelilaisen ja yksitoista USA:n laivaa kulkea Suezin Kanavalla... ilmeisesti merkkinä Iranille... 12.kesäkuuta alueelliset uutistoimistot raportoivat, että saudit olivat myöntäneet Israelille oikeuden lentää heidän ilmatilassaan.” (Muriel Mirak Veissbach, Israel's Crazy War in Iran Should be Prevented / Israelin Hullu Sota Iranissa Täytyy Estää, Global Research, Heinäkuu 31, 2010).

USA:n talous on tällä hetkellä pahemmassa jamassa kuin koskaan ja siihen on vain yksi keino pumpata sitä ylös ja se on sotateollisen kompleksin tukeminen ja sotateollisuutta rahoittaa Wall Street, joka toimii USA:n hallituksen luotonantajana.

USA:n asevalmistajat toimivat USA:n puolustusvoimien miljardien arvoisten hankintasopimusten vastaanottajina, ostaessaan kehittyneitä asejärjestelmiä. Lähi-Idän ja Keski-Aasian öljytaistelu puolestaan palvelee suoraan angloamerikkalaisten öljyjättiläisten intressejä.

USA liittolaisineen lyö sotarumpuja aikana jolloin maailman talouslama on huipussaan -ja pahenemassa, puhumattakaan vakavimmasta ympäristökatastrofista koko maailman historiassa.

PROPAGANDAA IRANISTA

Sota Irania vastaan esitellään yleisölle asiana muiden uutisten rinnalla. Se ei ole uhkana maaäidille kuten maapallon lämpeneminen. Se ei ole edes etusivun uutinen. Tosiasia, että Irania vastaan tehty hyökkäys, joka voisi levitä ja mahdollisesti aloittaa globaalisodan, ei ole kenenkään huoli.ILMAHYÖKKÄYS IRANIIN TOTEUTETAAN NÄILLÄ NÄKYMIN JOULUKUUN 2010 AIKANA JA SILLÄ TULISI OLEMAAN TUHOISAT SEURAUKSET

Tällä hetkellä on käynnissä kolme erillistä sotateatteria Lähi-Idässä ja Keski-Aasiassa: Irak, Afganistan-Pakistan ja Palestiina.

Mikäli Iran on liittoutuneiden voimien ilmahyökkäyksen ”etuoikeutettuna” kohteena, tämä koko alue, aina itäisestä Välimeren alueesta Kiinan länsiosiin sekä Afganistaniin ja Pakistaniin roihuaa, ja mikä todennäköisesti johtaa III maailmansodan skenaarioon.

Sota leviäisi myös Libanoniin ja Syyriaan. On hyvin epätodennäköistä, että pommitukset tapahtuessaan rajoittuisivat vain Iranin Bushrehr-ydinvoimalaitokseen, kuten USA-NATO:n viralliset asiakirjat väittävät. Todennäköisempi on täysi ilmahyökkäys sekä sotilaallisiin että siviilikohteisiin, infrastruktuuriin, kuljetusjärjestelmiin, tehtaisiin ja julkisiin rakennuksiin.

Iran omistaa arviolta 10% maailman öljy- sekä kaasuvarannoista ja on kolmantena Saudi-Arabian (25%) ja Irakin (11%) jälkeen. Vertailun vuoksi: USA omistaa vain 2,8% maailman öljyvarannoista. (Erik Waddell, The Battle for Oil, Global Research, Dec 2004). kts. myös (1) Merkityksetöntä ei ole sekään, että äskettäin on Iranissa löydetty maailman toiseksi suurin maakaasuesiintymä. Soumarin ja Halganin alueilla on arvioitu olevan 350 miljoonaa kuutiota maakaasua.

Angloamerikkalaisten hyökkäys Iraniin ei ole pelkästään Iranin öljy- ja kaasutalouden takaisinvaltaamista ja putkilinjojen kontrollointia. Se haastaa Kiinan ja Venäjän läsnäoloa ja vaikutusta samalla alueella.

Suunniteltu hyökkäys Iraniin on osa koordinoitua globaalia geopoliittista agendaa Se on osa Pentagonin ”pitkää sotaa”, voittoa tavoitteleva sota ilman rajoja, maailman herruuden projekti, sarja sotilaallisia toimenpiteitä.

USA–NATO -sotasuunnittelijat ovat visioineet useita skenaarioita sotilaallisesta eskalaatiosta. He ovat myös täysin tietoisia geopoliittisista seurauksista, nimittäin että sota voi levitä Lähi-Idän ja Keski-Aasian alueiden ulkopuolelle. Taloudelliset vaikutukset öljymarkkinoihin ja talouteen on jo tutkittu ja huomioitu.

Iran, Syyria ja Libanon ovat välittömät maalit. Kiina, Venäjä ja Pohjois-Korea, puhumattakaan Venezuelasta ja Kuubasta, ovat myös USAn kohteita. Koska näiden valtioiden johtajat eivät ole suostuneet pelaamaan rikollisen maailmaneliitin peliä uudesta maailmanjärjestyksestä.

Panoksena on siis sotilaallisten liittoutumien rakenne. USA-NATO-Israel -joukkojen sotilaallinen sijoittelu sekä sotaharjoitukset, joita on suoritettu Venäjän ja Kiinan rajojen välittömässä läheisyydessä ovat suorassa suhteessa aiottuun sotaan Irania vastaan.

Nämä verhoillut uhkaukset, myös niiden ajoitus, muodostavat selvän viestin entisille kylmän sodan valtioille – Älkää tulko väliin millään tavalla, älkää häiritkö USAn hyökkäystä Iraniin.

ROSVOELIITIN SOTASUUNNITELMA


Keskipitkän ajanjakson strateginen tavoite on tähdätä Iraniin ja neutralisoida Iranin liittolaiset, käyttäen tykkivenediplomatiikkaa. Pidemmän ajan sotilaallinen tavoite on suora hyökkäys Kiinaan ja Venäjälle.

Vaikka Iran on ensisijainen tavoite, sotilaallinen sijoittelu ei ole vain rajattu Lähi-Itään ja Keski-Aasiaan. Maailmanlaajuinen sota-agenda on jo suunniteltu.

USA:n, NATO:n ja niiden liittolaisjoukkojen sekä kehittyneiden asejärjestelmien sijoittelu on parhaillaan meneillään kaikilla maailman tärkeimmillä alueilla.

USA:n viimeisin sotilaallinen harjoitus Pohjois-Korean rannikolla sisälsi osia globaalin sotapelin käytännöstä.

USAn, NATO:n ja kumppanien sotaharjoitukset ja aseiden sijoittelu on suunnattu pääosin Venäjää ja Kiinaa vastaan, ja sitä suoritetaan samanaikaisesti geopoliittisesti kuumissa paikoissa.

– Korean niemimaa, Japanin meri, Taiwanin salmi, Etelä-Kiinan meri uhkaavat Kiinaa

– Patriot-ohjuksien sijoittelu Puolaan, varhainen varoituskeskus Tsekin tasavallassa uhkaa VenäjääSuuren mittaluokan asesiirtoja on tehty USA:n ”sotilaallisen avun” lipun alla valikoiduille maille, kuten viiden miljardin dollarin asekauppa Intian kanssa. Asekaupan tarkoituksena on rakentaa Intian kapasiteettia Kiinaa vastaan. (Suuri USA-Intia -asekauppa sulkee sisäänsä Kiinan: Global Times, July 13, 2010)

”Tämä asekauppa parantaa Washingtonin ja New Delhin suhteita, ja se tulee vaikuttamaan Kiinan käyttäytymiseen alueella” (Rick Rozoff. Kiina ja Venäjä kohtaaminen: USA:n riskialtis sotilaallinen kiista Kiinan kanssa Keltaisella merellä, Global Research, July 16, 2010).

Yhdysvalloilla on sotilaallisia yhteistyösopimuksia monen Kaakkois-Aasian maan kanssa kuten Singaporen, Vietnamin ja Indonesian kanssa. Ne sisältävät ”sotilaallista apua” ja myös osallistumista USA:n johtamaan sotapeliin Pacific Rimillä (Tyynenmeren maiden alueelliset valtiot) heinä-elokuussa 2010. Nämä sopimukset tukevat aseiden sijoittelua suoraan Kiinaa vastaan. ( Rick Rozoff, Confronting China and Russia: US Risks Military Clash with China in Yellow Sea. Global Research, July 16, 2010.)

Samalla tavalla ja vielä läheisemmin liittyy Irania vastaan suunniteltuun hyökkäykseen liittyy se, että USA aseistaa Persianlahden valtioita (Bahrain, Kuwait, Qatar ja Arabiemiirikunnat) maaohjusten torjuntakalustolla (Patriot Advanced Capability-3, Terminal High Altitude Area Defense (THAAD). Myös merelle on sijoitettu Standard Missile-3 torjuntaohjuksia Aegis-luokan sota-aluksiin Persianlahdella. (Rick Rozoff, Nato's role in the Military Encirclement of Iran. Global Research, Feb 10, 2010.)

KOLMAS MAAILMANSOTA-SKENAARIO

Sotilaallista sijoittelua tapahtuu useilla alueilla samanaikaisesti. Koordinoidut taistelukomennot ohjaavat Yhdysvalloissa valmistettuja Amerikan liittolaisten asejärjestelmiä. Jotkut liittolaisista ovat entisiä vihollisia, kuten Vietnam ja Japani.

Nykyistä tilannetta luonnehtii globaali aseistautuminen. Yksi maailman supervalta, joka käyttää liittolaisiaan sytyttämään alueellisia sotia.

Toisesta maailmansodasta nykytilanne eroaa siten, että silloin oli erillisiä alueellisia sotanäyttämöitä.

Maailmalla ei ollut 1940-luvulla nykyisenkaltaisia viestintäteknologioita ja asejärjestelmiä, ei ollut strategista reaaliakaista” koordinaatiota laajojen alueiden sotilaallisen toiminnan seuraamiseen.

Globaali sota perustuu yhden hallitsevan sotilaallisen vallan pyrkimyksiin, ja joka valvoo liittolaisiensa ja kumppaniensa toimia.

Hiroshimaa ja Nagasakia lukuunottamana, II maailmansota käytiin tavanomaisilla aseilla. Nykyistä globaalisotaa luonnehtii ulkoavaruuden militarisointi (kts. HR 2977 IH). Ydinaseiden lisäksi kaikki uudet kehittyneet asejärjestelmät kuten sähkömetriset aseet sekä ympäristöä muokkaava teknologia (ENMOD) päästetään valloilleen.


AMERIKKALAINEN INKVISTIO RAKENTAMASSA POLIITTISTA YKSIMIELISYYTTÄ SODAN PUOLESTA


Länsimediat ovat yhteen ääneen merkinneet Iranin uhkaksi globaaliturvallisuudelle, viitaten Iranin väitettyyn (olemattomaan) ydinaseohjelmaan. Media toistelee hallitusten virallisia lausuntoja ja vaatii Iranin pommitusta turvaamaan Israelin turvallisuutta.

Länsimaiden mediat lietsovat sotaa. Tarkoitus on toistuvien uutisraporttien kautta ajaa ihmisten päähän että iranilainen uhka on todellinen ja islamilainen tasavalta on ”poistettava.”

Yksimielisyyden rakentaminen sodan puolesta vaatii alistumista ajatukseen, että sota on humanitäärinen teko.

Tiedetty ja dokumentoitu oikea uhka globaalille turvallisuudelle on USA-NATO-Israel liittolaisineen. Media pyrkii kääntämään todellisuuden toisinpäin: sodanlietsojat ovat sitoutunut rauhaan, sodan uhrit uhka.

Vuonna 2006 lähes 2/3 (yli 60%) amerikkalaisista vastusti sotilaallisia toimenpiteitä Irania vastaan. Helmikuussa 2010 Reuter-Zogby kyselyn mukaan, 56% amerikkalaisista oli Irania vastaan eli USA-NATO:n sotilaallisen toiminnan kannalla.

Selvään valheeseen perustuvan poliittisen yksimielisyyden rakentamisessa ei voi kuitenkaan luottaa yksinomaan niihin virallisessa asemassa oleviin ihmisiin, jotka ovat valheen takana.

USA:ssa oleva sodanvastainen liike, johon on osittain soluttauduttu, on ottanut pehmeän kannan Iranin asian suhteen. Sodanvastainen liike on jakaantunut. Meneillään olevia sotia (Afganistan, Irak) korostetaan mieluummin kuin voimakkaasti vastustetaan sotia, jotka ovat valmisteluvaiheessa ja mitkä ovat nyt Pentagonin piirustuspöydällä.

Obaman hallituksen virkaanasettajaisten jälkeen sodanvastainen liike on menettänyt osan voimastaan.

Lisäksi ne, jotka aktiivisesti vastustavat sotaa Afganistanissa ja Irakissa eivät välttämättä vastusta ”rankaisupommituksien” käyttöä Irania vastaan, eivätkä he luokittele näitä pommituksia sodan merkkinä, vaikka ne todennäköisesti ovat alkusoitto kolmannelle maailmansodalle.

Sodanvastaisten protestien määrä Iraniin hyökkäystä vastaan on ollut minimaalista verrattuna suuriin mielenosoituksiin, joita oli ennen vuoden 2003 Irakin pommituksia ja hyökkäystä.

Globaalin turvallisuuden todellinen uhka on USA-NATO-Israel -liittouma.

Kiina ja Venäjä eivät vastusta Iranin operaatiota diplomaattisella areenalla; etulinjan arabivaltioiden hallitukset tukevat sitä, samoin ne maat, jotka on integroitu NATO:n sponsoroimaan Välimeren sopimukseen. Sodalla on myös länsimaiden yleisen mielipiteen hiljainen tuki.

Me pyydämme kaikkia ihmisiä kautta maailman, Amerikassa, Länsi-Euroopassa, Israelissa, Turkissa, ja ympäri maailmaa nousemaan tätä sotilaallista hanketta vastaan, ja vastustamaan niiden hallitusten toimia, jotka tukevat sotilaallista toimintaa Irania vastaan, vastustamaan mediaa, joka toimii Iranin sodan kauheiden seurauksien naamioinnissa.

Tämä sota on pelkkää hulluutta.

Kolmas maailmansota on päätepiste. Albert Einstein ymmärsi ydinsodan vaarat: ”En tiedä millä aseilla kolmas maailmansota taistellaan, mutta neljäs maailmansota taistellaan kivillä ja risuilla.”

Media, intellektuellit, tiedemiehet ja poliitikot salaavat totuuden, nimittäin sen, että tämä monimutkainen, vaiheittainen tuhon prosessi on jo alkanut.