http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 21, 2010

Puolan presidentin kaksoisveli Jaroslav Kaczynski ei tunnistanut veljensä Lech Kaczynskin ruumistaPuolan edesmenneen presidentin Lech Kaczynskin identtinen kaksoisveli Jaroslav Kaczynski kertoi, että hän ei tunnistanut veljeänsä kun hän näki ruumiin Smolenskissa viime-keväänä 2010, jolloin lähes koko Puolan valtionjohto (yht. 96 henkilöä) kuoli lento-onnettomuudessa Smolenskissa. Joten hän epäilee, että hänen veljensä haudassa saattaa olla väärä mies haudattuna.

Omaiset eivät vielä ole päättäneet, vaativatko he haudan avaamista. Syyttäjä on varma, että haudassa on Lech Kaczynskin ruumis.Jos nyt palauttaisimme vielä sen mitä viime-keväänä Smolenskissa oikein tapahtui kun tuo Puolan valtionjohtoa kuljettanut Tupolev 154 suihkukone putosi alas Smolenskin sotilaslentokentälle hieman ennen laskeutumista.

Paikalla oli sattumoisin kännykkäkameran kanssa amatöörikuvaaja, joka sai taltioitua nauhalle jotain mitä ei haluttu pääsevän netissä leviämään. Sillä nauhalta kuulee selvästi kuinka Venäläiset sotilashenkilöt ampuvat hylyn vierestä löytyvät eloonjääneet ja yhden näistä eloonjääneistä väitetään olleen Puolan presidentti Lech Kaczynski.

Eloonjääneet huutavat sotilaille, että "älkää ampuko meitä" ja toinen sotilashenkilöistä pyytää toiselta sotilaalta asetta ja ampuu sotilaspistoolilla kaikki eloonjääneet hylkyyn.

Videon kuvaaja Andrei Mendierej kuolee myöhemmin puukotuksen uhrina vain viikko tämän videon kuvaamisensa jälkeen. Syynä ei voi olla mikään muu kuin silminnäkijän eliminointi. Mutta se mitä ei voitu enää tehdä oli tämän videon sensurointi internetistä koska se oli jo päätynyt mm. Youtuben kautta tuhansille eri käyttäjille, joilla on siitä useita eri kopioita. Tällä samalla tavalla myös WTC7 koskeva BBC:n moka missä he kuuluttivat tämän pilvenpiirtäjän sortumisesta n. 20 min. ennen kuin se sortui 9/11 terrori-iskujen aikaan. Tätä videota yritettiin sensuroida youtubesta sen sinne lataamisen jälkeen, mutta valtaeliitin sensuurikoneisto osoittautui täysin toimimattomaksi, koska tästäkin videosta oli jo niin lukematon määrä muita kopioita, että se ladattiin aina uudelleen nettiin jos se poistettiin.
Voimmekin siis päätellä, että minkäköhän vuoksi Puolan presidentin hautaan ollaan mitä todennäköisimmin haudattu väärä henkilö. Koska Lech Kaczynskin päässä saattoi mahdollisesti olla niin paha ampumahaava, että sitä oli lähes mahdotonta korjata enää jälkikäteen.