http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2009

UFO salailun loppu häämöttääEräiden tietojen mukaan Obaman hallitus valmistelisi ufojen olemassaolon julkistamista vielä tämän vuoden puolella tai ainakin näin jos on uskomista David Wilcockin puheisiin. Wilcockin mukaan tämä ufosalailu loppuisi jopa vielä tämän vuoden aikana ja päivämäärät on jo kuulemma sovittu valmiiksi.

Mutta tämä muutos tulee vielä ennen romuttamaan nykyisen talousjärjestelmän täysin ja ihmiset aloittavat sen johdosta massiivisen kansannousun eliittiä vastaan ja kuulemma Michael Mooren tulevalla dokumenttielokuvalla tulee olemaan suuri rooli tässä kapinassa. Tämä kyseinen dokumentti "Capitalism: A Love Story" saa ensi-iltansa suomessa 27.11.2009.
Elokuva avaa monien ihmisten silmät näkemään, miten epäoikeudenmukaisessa järjestelmässä he ovat joutuneet elämään. Wilcock vertaa dokumenttia ”hopealuotiin, joka tappaa Illuminatin”.

Kaaos ei kuitenkaan tule kestämään kauan koska kulissien takana ollaan jo hiottu tulevaa uutta talousjärjestelmää vaikka monet taas näkevät tämän illuminatin tilaisuutena ottaa maailma tällöin lopullisesti hallintaansa. Näin ei kuitenkaan tule käymään koska illuissa on paljon hyviäkin tyyppejä jotka eivät palvo pimeyden voimia (mm. lucifer) vaan haluavat todella auttaa tulevan talousjärjestelmän uudelleen rakentamisessa.

Mutta silti kaikista suurin muutos tulee tapahtumaan tämän ufosalailun johdosta ja se laukaisee suunnattoman valtavan muutoksen. Ihmiset joutuvat massoittain tranformoimaan omaa tietoisuuttaan. Mutta samalla myös on sekin joukko joka pitää maan ulkopuolisia olentoja pimeyttä edustavina demoneina ja tämä tulee aiheuttamaan konflikteja.

Wilcock kuitenkin painottaa että tämän ufosalailun lopetusta ajavan ryhmän johto koostuu maan ulkopuolisista olennoista. Ryhmän maan päälle toimivat ihmisjäsenet toimivat heidän opastuksessaan. orkeammalle kehittyneet olennot ovat toistuvasti kertoneet maailman (todellisille) hallituksille, että salailua ei voi enää jatkaa kauaa. Viimeistään vuonna 2012 taivaalle ankkuroituu valtavia emoaluksia, jolloin totuus valkenee kaikille. Emoalusten ilmestyminen on osa vuoden 2012 ylösnousemusprosessin viimeistelyä, jossa korkeammalle kehittyneillä olennoilla on tärkeä rooli.


Illuminatin aika alkaa käydä vähiin
Aikanaan kun USA:n armeijan pimeän budjetin porukka suoritti Montauk projektia niin he havaitsivat samalla että ajassa oli mahdotonta nähdä enää vuoden 2012 eteenpäin. Huomattiin että jotain tapahtuu täällä 21.12.2012 joka moninkertaistaa massatietoisuuden ja näin ollen siitä lähtien tulevaisuuden ennustaminen ei onnistunut kun muuten ajassa pystyttiin näkemään eteenpäin looking glass laiteen avulla.

Looking Glass -laite oli pieni kuutio, jonka avulla pystyi katsomaan tulevaisuuteen. Laitteen tarkkuus oli luokkaa 80 – 95 prosenttia, koska tulevaisuus ei ole ennalta määrätty aikajana, vaan joukko mahdollisia aikajanoja, jotka koko ajan muuttuvat. Tämä kuutio saatiin vuonna 1947 kun New Mexicon autiomaahan Rosweliin syöksyneen ufoaluksen sisältä kun USA:n armeija sai sen haltuunsa.Joten tästä johtuen illuminati eliitin suunnitelmissa onkin nyt perustaa uusi maailmanjärjetys jo vuonna 2010 ja kun euroopan unionissa tulee vielä Lissabonin sopimus voimaan 1. joulukuuta 2009 niin olemme nyt todella lähellä uuden maailmanjärjestyksen toteutumista sillä tätä se illuminatin oligarkki-eliitti on alusta asti toivonut. Pystyvänsä toteuttaa lopulta yhden fasistisen maailman liittovaltion missä tämä Lissabonin sopimus tulee olemaan sen alkusoitto. Nimittäin suomen perustuslaki on sen jälkeen poljettu maan tasalle ja suomi on sitten myös osa euroopan unionin uutta gestapoa. Koska tuleva lissabonin sopimuksen mukainen lainsäädäntö mahdollistaa jokaisen euroopan unionin kansalaisen vangitsemisen sekä tuomitsemisen ilman oikeudeudenkäyntiä.Nyt jo ukrainassa pidätettiin viime kuussa mieshenkilö joka bloggasi internettiin tietoja sikainfluenssarokotteista. Hänet pidätti ukrainan salainen poliisi.