http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2009

CFR:n kokousnauha vuoti julkisuuteenCFR:n (council on foreign relations) kokousnauha pääsi vuotamaan julkisuuteen. Siitä kuulee miten CFR:n eliitti miettii mitenkä saada rokotetta vastustavat ihmiset ottamaan rokote. Näitä nauhoitteessa puvuka eräs mikrobiologi nimittää "crazy people" eli hulluiksi. Käy myös ilmi että CFR:n eliitti on ollut aika tehoton saamaan tätä rokotevastustajaporukkaa tulemaan rokotettaviksi.

Taustalla myös kuulee kuinka eliitin nokkamiehet nauravat. Se kertoo hieman siitä mitä nämä rokotteella tapettavat ihmismassat merkkaavat tälle rikolliselle eliitille. Eli ei mitään...

Videolla kuultavat henkilöt ovat:

- Arnold Monto, epiodologian professori A (Michiganin yliopisto)

Vakinaiset CFR:n jäsenet:

- Peter Palese, mikrobiologian, lääketieteen, tarttuvien tautien professori (Mount Sinai school of medicine)

- Lone Simonsen, tutkivan lääketieteen professori ja tutkimusjohtaja (Department of Global Health, George Washingtonin University)

- John Cohen (Science Magazine lehden päätoimittaja)


Se mitä monet eivät tiedä vieläkään on se että näihin sikainfluenssarokotteisiin on myös laitettu mukaan myös syöpää ja poliota aiheuttavia viruksia joten näin se toimii kuin aikapommi. Illuminatin rikolliseliitti on myös valmistautumassa jo maailmanhallituksen julkistamiseen koska se tapahtuu jo 6-18 joulukuun välisenä aikana kööpenhaminan ilmastokokouksessa. He voivat näin olleen myös aloittaa pakkorokotukset euroopassa jo 2010 vuoden alussa ja muuttaa euroopan unionin poliisivaltioksi.