http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2009

Atte Korhola vahvistaa "viestit ovat aitoja".Helsingin yliopiston ympäristönmuutoksen professorin Atte Korholan mukaan sokkiuutiset ilmastotutkijoiden väitetystä koordinoidusta vääristelystä perustuvat aitoihin sähköposteihin.

Tietokonehakkerit ovat tänään julkistaneet maailman johtaviin ilmastontutkimuksen keskuksiin kuuluvan East Anglian ilmastontutkimusyksikön (CRU) sähköpostijärjestelmästä viemiään viestejä. Niistä käy ilmi että ilmastomuutoksen tutkimusdata on peukaloitu näyttämään siltä että ilmasto lämpenee ja tämä tehdään vain rahankeruutarkoituksessa suurien energiayhtiöiden määräyksestä.

Esim. pelkästään Al Goresta on tullut tämän ilmastomuutoshuijauksen ansiosta miljardööri koska hän on näiden ilmastomuutoksella rikastuvien energiayhtiöiden osakkaana itse.


Al Gore

Nyt ovatkin illujen edustajat varsinaisessa kusessa kun kööpenhaminan ilmastokokoukseen on aikaa enää vajaa 15 vuorokautta. Siihen mennessä valtamediassa yritetään saada vielä vaijetettua tämä uutisankka/skandaali. Muuten ilmastomuutoshuijareiden peli on täysin pelattu. Voi vain miettiä mitähän tälle hakkerille kuuluu nyt... Kenties saa elinkautisen ja odottaa luovutusta seuraavaksi yhdysvaltoihin. Hänhän murtautui tässä tapauksessa yksityisten energiayhtiöiden salaisiin tietoihin. Mutta siinä missä ilmastomuutoshuijaus koskee koko maailman kansaa on näin ollen tiedonvapauslain nojalla jokaisen kansalaisen oikeus tietää mitkä ovat tutkimustulokset. Tämän vuoksihan tällä hetkellä suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos vietiin käräjille asti, koska ei suostunut luovuttamaan pandemrix sikainfluenssarokotteen salaisia asiakirjoja vedoten liikesalaisuuteen.

Kenties jos nämä alkuperäiset pandemrix-rokotteen salaiset asiakirjat pääsisivät julkisuuteen niin kävisi aika todennäköisesti ilmi että pandemrix-rokotteen seassa on myös syöpägeenejä, sekä poliota aiheuttavia geenejä sen skvaleenin ja elohopean lisäksi.