http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 10, 2009

Illut räjäyttää vielä big-benin LontoossaKuvassa näkyvät kortit ovat Steve Jacksonin vuonna 1995 julkaisemasta illuminati-korttipelistä. Näyttääkö tutuilta ?Ei tarvitse nimittäin paljon käyttää aivoja huomatakseen minkä rakennuksen kupoli tuossa kortissa oikein on. Lontoon parlamenttitalo (big-ben).Lavastetun false-flag terrori-iskun ajankohtaa ollaan ennustettu lontoon vuoden 2012 olympialaisten kohdalle ja sieltä löytyy myös joku tietty illuille tärkeä okkultistinen päivämäärä. Mutta on myös ennustettu että tämän false-flag iskun tekijöiksi ei enää ilmoiteta fiktiivistä illujen mediassa luomaa Al-Qaidaa vaan tällä kertaa tekijöiksi lavastetaan avaruusolennot.Tällä hetkellä illuilla on menossa tämä influenssa-skenaario.Mutta tämä lavastetun alien invaasion lisäksi illuilla on USA:n armeijan kautta käynnissä PROJECT BLUEBEAM nimen tunteva salahanke mihin kuuluu myös uuden messiaan lavastaminen ja ei ole vaikeaa arvata minkä messiaan toinen tuleminen on helppo lavastaa ja sokaista koko kristitty massa.


Project Bluebeam, a Holographic Rapture and the Prophet Hologram - For more funny movies, click here
Bluebeam projektista tarkempaa tietoa

Katsokaapas tämä Los Angelesin 1984 olympialaisten loppuseremonia.

New York on myös suunnitelmissa nukettaa ydinräjähteillä ja ajankohta on edelleen tuntematon mutta jotkut jaksavat edelleen väittää että se tapahtuisi toteutuessaan vielä tämän 2009 vuoden puolella.

Rikollinen maailmaneliitti kuitenkin tietää että 2012-vuoden kohdalla tulee tapahtumaan joku suuri muutos tähän nykyiseen värähtelytasoon ja se tulee näkymään aivan dna-solutasolla asti. Mitä he toden teolla pelkäävät koska jos massojen tietoisuus nousee tietylle asteelle on sitten illujen peli pelattu. Voivat sen jälkeen pakata kamat ja lähteä vaikka etsimään toista planeettaa jossa voisivat orjuuttaa jonkun toisen tyhmemmän avaruuskansan. Sillä kyllähän he ovat ihmiskunnan aivopesussa onnistuneet lähes täydellisesti jos katsotaan koko maapallon väestöä. Mutta ei tämä heidän jo yli 13 000 vuotta kestänyt pimeyden voimien suunnitelma olisi voinut koskaan onnistua tähänkään asti ellemme me ihmiset olisi myös alitajunnan tasolla hyväksyneet orjuutustamme. Koska tämä kamppailu pimeyden ja valon voimien välillä kuuluu käydä seuraavan 17-vuoden aikana ennen kuin tästä tellusplaneetasta voidaan taas palauttaa sen alkuperäiseen tilaan ja palauttaa osaksi valon voimien verkostoa.Se on jo nyt osittain kytketty valon voimien verkostoon ja ilmenee jokaisessa meissä seitsemän säteen kautta ja nämä säteet tunnetaan paremmin nimellä chakrat. Eli energiakanavat jotka sijaitsevat meidän jokaisen ruumiissamme. Mutta jokainen on meistä itse täysin vastuussa miten niitä maadoittaa ja näyttää hieman siltä että suurin osa ihmiskunnasta ei edes tajua kuinka heidän energiakeskuksista imetään energiaa päivittäin mm. median avulla missä psykogolisesti alitajuntaan syötetty pelko estää valon voimien verkoston seitsemässä säteessä ilmeneviä energioita aktivoitumasta kehossa. Sillä pelko on se psykologinen ase numero 1 jonka suunnattoman voiman ihmismassoihin illujen porukka on aina tiennyt. Toinen illujen aikanaan luotu ihmismassojen hallintakeino on taas erinäiset uskonnot millä ollaan saatu aikojen saatossa ihmismassat toisiaan vastaan. Mutta täytyy tehdä myöskin selväksi että ateismi ja skeptismi ovat myös näitä uskontoja mihin myös tämä ateistien jokapaikassa mainostama kriittinen silti medialle aina kumartava ajattelutapa juurtuu.

Näistä chakroista vielä sen verran että kun täällä on aiemmin ollut puhetta archonien alienrodusta ja heidän motiiveistaan ihmisiä kohtaan niin tämä porukka on erityisesti erikoistunut indigoiden sekä sitä iäkkäämpien sielujen abduktointiin ja syy on täysin siinä että nykyinen maailmaneliitti joka geneettisesti koostuu harmaasta humanoidirodusta ja he ovat huomanneet yhdessä pimeyttä edustavan henkimaailmatahonkin kautta että heidän loppunsa on lähellä. Niin yrittääkseen vielä epätoivoisesti estää sitä he ovat värvänneet erityisesti tästä archonin humanoidirodusta eräänlaisen yhtiökumppanin. Tarkoittaa siis sitä että archonit sieppaavat sekä implantoivat niitä henkilöitä joita illut milloinkin ilmiantaa ja tämä heidän suunnaton vakoiluverkosto ei rajoitu pelkästään mihinkään echeloniin ja USA:n hallituksen spider-tietokantoihin vaan heillä todellakin suuri apu näihin sieppauksiin archonin rodun taholta. Mutta näissä abduktoissa myös toimii rinnakkaiselta aikakaistalta tulleita avustajia. Osa heistä yrittää korjata jotain myöhemmin tulevaisuudessa tapahtuvia asioita joita on lähes mahdoton enää korjata.

Tämä aikamatkailuteemahan on juuri skeptikoille erittäin vaikeasti sulatettava teema ja heti jos siihen vielä sotketaan humanoidit mukaan niin ei saada koko aiheesta minkäänlaista käsitystä.

Aikahan ei nimittäin ole lineaarista vaan se on jatkuvasti riippuvainen mm. syystä ja seurauksesta. Seuraus poistuu heti kun syy on löydetty ja aivan samalla tavalla myös meistä jokainen heittää tähän tämän maailman todellisuuteen oman osansa. Se on eräänlainen pohjaton meri joka on silti jatkuvasti yhtä kaiken kanssa ja ilmenee solutasolla lähes fraktaalimaisesti.Sillä on helppo kuvata se miksi jokainen meistä vetää esim. ajatuksillaan vaikka mitä asioita puoleensa koska nämä asiat ovat jo valmiiksi olemassa. Mutta mitä enemmän me niitä ajatuksilla vedämme puoleemme niin nämä asiat/jutut manifestoituvat lopulta kun niitä tarpeeksi kauan vetää puoleensa ja tässä mielessä tämänkin maailman tulevaisuuden kohtalo on jokseenkin meidän jokaisen käsissä globaalisti vaikka sitä aika harva tajuaa. Sillä jokainen yksittäinen ihmisyksilö joka tajuaa tämän on koko omalla yksilötietoisuudellaan kuin maadoitusantenni tähän massatodellisuuteen.