http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 16, 2009

Skeptikkosivusto mustamaalaa totuussivustoja ja samalla lobbaa sikainfluenssarokotetta

Törmäsin internetissä tällaiseen skeptikkosivustoon kuin http://www.skepticsunited.iblogger.org Siellä pisti silmään tällainen artikkeli sikainfluenssasta jossa kehoitetaan ottamaan rokote.Samalla sitten tämä skeptikkosivu on löytänyt internet sivuja ja blogeja joiden tietoa kehoitetaan välttämään. Tämäkin blogi oli yllättäen päässyt listalle.

sikainfluenssa.biz
rokotusinfo.fi
theflucase.com
swineflu.mercola.com
nwohavaintoja.blogspot.com
thinktwice.com
drcarley.com
infowars.com
stopthevax.com
theshotheardroundtheworld.info

Tämä skeptikkosivu ennenkaikkea kehoittaa ihmisiä ottamaan yhteyttä sikainfluenssa-asioissa vain terveyden ja hyvinvoinnin laitokseen. Eli tähän varsinaiseen lääkemafian kätyriorganisaatioon joka saa itse sikainfluenssarokotevalmistaja GlaxoSmithKline:lta useiden miljoonien eurojen tukia vuodessa.

Kyseinen skeptikkosaitti ja sen sikainfluenssapropaganda haisee kyllä aika pitkälle asti ja ei ole vaikea päätellä että mikä taho on tällaisen sivuston takana jos se puolustaa THL:llää ankarasti.

Kyseisellä sivulla myös debunkataan salaliittoteorioita, ufoja, suomen paranormaali-blogissa olleita juttuja. Voi vain ihmetellä että miten jollain rivi skeptikolla on aikaa tuollaiseen toistuvaan debunkkaukseen että jaksaa selvittää kaikkien tiettyä informaatiota sisältävien internetsivujen sisällön, tiivistäen niistä lopullisen skeptikkomaisen teilausreferaatin. Ja jos vähänkään käyttää aivoja niin tällaiseen penkomiseen ja debunkkaamiseen menee paljon aikaa ja ei löydy sellaista tyyppiä joka lähtee huvikseen perustamaan blogin internettiin, jossa haluaa jokaikinen päivä yrittää todistaa näiden tiettyä informaatiota sisältävien internetsivujen sisältö vääräksi. Semmoiseen touhuun ei tässä maassa ole maksettuja resursseja kuin suojelupoliisin verkkoterrorismin valvojilla.

Joten määritteles sitten mikä on verkkoterroristi jos nimittäin tuota asiaa lähtee päättelemään ja arvaamaan illujen vastakkaisesta näkökulmasta niin kyllä me totuusinformaation kirjoittelijat olemme niitä kiviä näiden eliittirikollisten saappaissa. Joten ilmankos kaikki tämänkaltaista informaatiota sisältävät internetsivut ovat heille suuri uhka, minkä vuoksi niitä on pakko maksetuilla resursseilla debunkata internetissä asti.

Se on tietenkin selvää että ns. rivi-skeptikoita löytyy yllin kyllin jotka pitävät salaliittoja, sikainfluenssarokote vastaisuutta, ufoja jne. huuhaana ja ne vielä heitä kovasti naurattaa. Mutta ei kukaan heistä käyttäisi 8-11 tuntia päivässä näitä asioita käsittelevien internetsivustojen debunkkaamiseen.Elämme kylläkin nyt niitä aikoja jolloin totuussaittien kysyntä kasvaa internetissä. Varsinkin tämä sikainfluenssa propaganda on lisännyt näiden vaihtoehtoisen tiedon kysyntää ja ilmankos on median pyörittäjät lääkemafiaa myöten aivan paniikissa ja yrittää epätoivoisesti uhkailla ihmisiä olemaan kuuntelematta rokotevastaista informaatiota. Koska tämä sikainfluenssarokote vastaisuus on suuri uhka heille.Tulevaisuudessa on kuitenkin suuri vaara että euroopan union päätyy myös lissabonin sopimuksen myötä fasistiseksi liittovaltioksi. Milloin myös joku tällainen viruepidemia voisi johtaa kaikkien EU-jäsenmaiden sisällä poikkeustilaan missä suomessakin tulisi näin voimaan tämä valmiuslaki, joka lakkauttaa kaiken tiedonkulun internettiä ja kännyköitä myöten. Sillä sen jälkeen vain tietyt poliittisesti korkeammat henkilöt saavat säilyttää kommunikointivälineensä. Mutta medialähteet taas luonnollisesti muutettaisiin fasistisemmiksi kuten sotilasdiktatuuriin kuuluukin.