http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2009

Hakkeri paljasti ilmastohuijauksenNäyttää siltä että maailmaneliitin ilmastohuijaus on saanut ikävän käänteen kun eräs hakkeri paljasti nyt ilmastohuijauksen. Hakkeroimalla itsensä sisään East Anglian yliopiston ilmastotieteiden laitokselle.

Tietomurron tekijä pääsi käsiksi alan tutkijoiden välisiin sähköpostiviesteihin joissa alan tutkijat pohtivat avoimesti moraalisia ja juridisia ongelmia, joita syntyy heidän tieteellisten havaintojen muokkaamisesta "sopivammaksi" nykyiseen poliittiseen ilmapiiriin, eli siis miten korostaa ilmastonmuutoksen uhkakuvia.

Toki selväähän on että illujen kontrolloima media ei tästä paisuta minkäänlaista skandaalia vaan yrittää tämän tapauksen haudata samantien ja selväähän on että kööpenhaminan joulukuussa pidettävä ilmastokokous toteutuu ja maailmanhallitus julkistetaan aikataulullaan ja ilmastohuijaus jatkuu. Mutta ainoa jarru tälle olemme me maailman kansa joka vielä lähivuosina kehittää sellaisen kansannousun tätä rikollista maailmaneliittiä vastaan että kukaan ei voi enää pysäyttää meitä.

Sitä varten kulisseissa valmistellaankin jo tulevaa uutta maailmantalousjärjestelmää millä ei ole illuminatin rikolliseliitin suunnitelmien kanssa mitään tekemistä. Sillä illuminatin suunnitelmana on perustaa myös uusi maailmanjärjestys ja uusi maailmanvaluutta, sekä tuhota dollari jne. Mutta taas tämän toisen puolen suunnitelmana onkin omalta osalta harhauttaa illuminatin luciferistien aikeet ja suunnitelmat. Miksi tähän muutokseen liittyy myös tämän kansainvälisen ufosalailun lopettaminen.