http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 13, 2009

Aiemmin kuollut 18-vuotias nainen kuoli sikainfluenssarokotteeseen

Aiemmin tämä suomessa päijät-hämeen keskussairaalassa kuollut 18-vuotias nainen kuoli sikainfluenssarokotteeseen. Hänelle oli annettu 2 rokotetta sekä sikainfluenssarokote pamdemrix ja tamiflu-rokote. Jälkimmäinen rokote on kylläkin todistetusti puhdas huijareiden kehittämä valerokote jolla yritettiin ottaa ihmisiltä rahat pois kun Donald Rumsfeld myi aikanaan sen patentin lääkeyhtiö Rochelle joka yritti jo muutama vuosi sitten alkaa tekemään miljardibisnestä tamiflu-rokotteilla. Mutta lintuinfluenssa propagandaa ei kuitenkaan viety sikainfluenssa-propagandan tasolle. Ehkä kyseessä oli vain ihmismassojen valmistelu tulevaan sikainfluenssa propagandaan.

Nyt on käytännössä käynnistynyt illuminati oligarkki-eliitin ihmismassojen tappotalkoot ja alkutahdit päätettiin jo kesällä järjestetyssä bilderberg-ryhmä kokouksessa. Mutta näitä maailmaneliiitin käynnissä olevia massamurha suunnitelmia tuotiin taas esille äsken pidetyssä G20-maiden kokouksessa.Euroopan union on sitten tarkoitus nyt tämän sikainfluenssarokote bioterrorismin avulla viedä aivan lopullisesti poikkeustilaan ja vuosi 2011 on erityisesti jo sen tähtäimessä. Tämän vuoksi esim. euroopan union tarvitsee oman presidentin. Koska muiden sen jäsenmaiden rajat tullaan poistamaan. Tämä lukee ihan lissabonin sopimuksessa mutta sitähän ei ole paljonkaan näytetty EU-jäsenmaiden kansalaisille. Sen sijaan lissabonin sopimus ratifioitiin suoraan vain irlantia lukuunottamatta.

Lissabonin sopimus tulee siis käytännössä romuttaman kaikkien EU-jäsenmaiden sisäiset perustuslailliset oikeudet. Sekä viemään lopullisesti sanavapauden jokaisen EU-jäsenmaan kansalaisilta. Käytännössä tämä myös tarkoittaa sitä että jokaisessa EU-jäsenvaltiossa tulee myös voimaan ns. valmiuslaki jota jo Matti Vanhanen oli jo muokkaamassa tänä syksynä eduskunnassa.

Mutta illuminatilla on kuitenkin tarkka suunnitelma mitä he aikovat tehdä myös tällä euroopan unionilla. Sillä tällä koko EU-kompleksilla on aivan täysin joku tietty suunnitelma illujen mukaan ja aina tällaisessa 1984 Orwell yhteiskunnassa sota on rauhaa ja EU-jäsenmaat eivät käytännössä tällä hetkellä ole kuin vain USA:n kanssa tässä kuvitteellisessa terrorismin vastaisessa sodassa. Eli YK lähettää edelleen joukkojansa lähi-itään jotta illujen tuottamat ooppiumipellot ja heroiinibisnes pysyisi kannattavana. Mutta NATO-joukot ovat kuitenkin se armeija mitä illuminati oligarkia-eliitti on aina käyttänyt härkisti hyväksi USA:n armeijan lisäksi. Koska tätä sotilaskompleksia voisi luonnehtia Bushin kuvaamalla tavalla paholaisen akseliksi. Mutta vielä on kuitenkin se III-maailmansota aloittamatta missä illujen suuri pimeyden suunnitelma suuresta sodasta jotain suurvaltaa vastaan. Venäjä kyllä valitettavasti on tässä hyvin suuri todennäköisyys olemaan se suurvalta joka vielä jonainpäivänä käy sotaa USA:n, Israelin sekä NATO:n joukkoja vastaan.Mutta viime vuosina on kuitenkin nähty se että illut ovat voimakkaasti yrittäneet propagandallaan sekä lavastamillaan false-flag terrori-iskuilla yrittäneet saada USA:n armeijan sekä NATO:n joukot suureen sotaan muslimimaita vastaan. Mutta se ei ole vielä näyttänyt heiltä onnistuvan vaikka sätkynukke/syntipukki Obaman naamakuvaa edelleen tuodaan esille mediassa säännöllisin väliajoin.Tänään 13.11.2009 itseasiassa oli jälleen maininta mediassa että 5 epäiltyä 9/11 terroristia on tarkoitus tuoda oikeuden eteen. Jännää vaan että kyllä on kumman salaisia oikeudenkäyntejä kun ei ole tv-kameran tv-kameraa missään. Eikä kukaan ole näistä terroristi oikeudenkäynneistä nähnyt minkäänlaisia todisteita. Ehkäpä illut tietää sen jo valmiiksi että niiden näyttäminen televisiossa tekisi ne vieläkin naurettavimmiksi.

Mutta CIA:n keinot näiden "epäiltyjen" kuulusteluissa ovat varsin rajut kun pelkästään 9/11 terrori-iskujen "pääsuunnitelijaksi" epäiltyä Khalid Sheikh Muhammedia vesikidutettiin kuulusteluissa 183 kertaa.Karmeampaa on kuitenkin se vielä että nämä USA:ssa sijaitsevat vankileirit ja niiden toimintatavat tulevat olemaan lähes identtiset Guantanamo-Bayn kanssa. Vangittujen yhdysvaltojen kansalaisten haalarinväristä ei vielä ole tietoa mutta keskitysleirejä ne FEMA-campit on joka tapauksessa. FEMA-leirejä ei olla vielä avattu ja niitä ei olla edes käytetty vielä missään esim. ympäristökatastrofin yhteydessä. Kun monet näiden keskitysleirien epäilijät väittävät aina vastineeksi että ne olisi perustettu vain kansalaisten turvaamiseen esim. jonkun suurmyrskytuhon aikana.

New Orleansissa poikkeustilaa kokeiltiin jo armeijan toimesta hurrikaani Katriinan aikana.


Kuvassa FEMA-keskitysleiri