http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 17, 2009

Syy miksi Ukraina on illuminatin väestönvähennyslistalla ensimmäisenä

Project Camelot ryhmällä on salainen ilmiantaja ja hän on kertonut että syy siihen miksi Ukraina on illujen väestönvähennyslistalla ensimmäisenä liittyy Venäjän ja illuminatin huonoihin väleihin. Ukrainahan ei ole edes euroopan unionin jäsen ja illuminati-eliitin edustajat ovat useat kerrat yrittäneet saada Ukrainaa liittymään euroopan unionin jäseneksi mutta tähän sopimukseen ei olla edellenkään päästy.Ukrainaan ollaan lähetetty lääkeyhtiö baxterin kehittämiä bioaserokotteita jotka ovat nanorokotteita. Nämä ovat erittäin tappavia ja tuhoavat rokotteen saajan mm. keuhkot lopulta tuhoten koko kehon immuunijärjestelmän.

Dr. Bill Deagle antoi uusimman haastattelunsa 15. Marraskuuta 2009 , jossa hän kertoo maailmaneliitin kehittelevän edelleen uusia bioaserokotteita väestön tuhoamiseen.


Dr. Bill Deagle

Lisäksi hän kertoi että sikainfluenssavirus on vasta 2:s asteella ja tulee vielä kasvamaan.

Hän myös kertoo kuinka Kiina ja USA valmistelevat yhdessä tällä hetkellä uutta maailmanjärjestystä ja siitä miksi USA on illuminatin keskus.

Deagle puhuu myös että käynnissä on myös tällähetkellä henkinen sota Dracojen ja Anunnakien välillä (hyvät vs. pahat) ja kuinka se vaikuttaa meidän todellisuuteemme. Minkä avulla taas me voimme muuttaa tämän aikaulottuvuuden todellisuutta ja tulevaisuutta, joka tulee muokkaamaan planeetan globaalia tietoisuutta.


Draco rotua oleva humanoidi