http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 26, 2009

UFO disclosure julkistaminen 27.11.2009 ?David Wilcok on kertonut että 27.11.2009 päivänä pitäisi tapahtua tämä ennaltasovittu ufosalailun julkistaminen ja että päivämäärä olisi jo sovittu. Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman on määrä silloin julkistaa ufojen olemassaolo, sekä paljastaa yli 7:n ystävällisiin humanoidirotuihin kuuluvat porukat.

Tämän ufosalailun lopettamisen takana ei ole mikään ryhmä illuminati eliitistä vaan tätä ufosalailun lopettamista on painostettu useasti toiselta taholta (galaktisen liiton edustajilta). He ovat sanoneet suoraan että jos Yhdysvaltojen nykyinen hallitus ei suostu tätä salailua lopettamaan niin he tekevät sen.

Tähän ufosalailun lopettamiseen liittyy myös tulevan maailmanvaluutan käyttöönottaminen joka tapahtuu heti sen jälkeen kun nykyinen maailman talousjärjestelmä on lakkautettu. Se tarkoittaa myös sitä että nykyiset yksityisomisteiset maailmanpankit eivät enää voisi toimia ja verojen maksaminen lakkautetaan samalla. Koska eihän tälläkään hetkellä verorahat virtaa kuin vain näiden illujen hallinnoimien yksityisomisteisten pankkien taskuun.


2012 katastrofielokuva

Mutta selvää on että illuminatin rikollinen eliitti ei tule antautumaan helpolla ja ovat vielä valmiina täyteen taisteluun. Juuri sen vuoksi tämä ufosalailun lopettaminen tulee myös olemaan varsinainen kuolinisku tälle maailman mahtavimmalle roistoeliitille. Voi kuitenkin olla että tämä ufosalailun lopettaminen onnistutaankin tekemään vasta useiden vuosien päästä. Mutta ennustettavasti se tulee tapahtumaan ennen 2012, sillä 21.12.2012 jälkeen nykyinen aikakausi on jo vaihtunut toiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita minkäänlaista maailmanloppua vaikka tämä tuhoisa napasiirtymä olisikin jo tapahtunut.


Onkin selvää että illujen tuottamat hollywood tuotannot esim. tämä 2012-elokuva yrittää nyt sitten vielä pelolla tehostaa tämän napasiirtymän tuhoja. Koska mitä enemmän ihmisistä pelkää sitä niin sitä todennäköisemmäksi tämä tulee ja tämä tiedetään täysin illujen puolelta jotka ovat koko ihmiskuntaa pystyneet nimeneomaan hallitsemaan tällä mieleen pohjautuvalla manipuloinnilla.