http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 16, 2009

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei enää tästä lähtien raportoi sikainfluenssakuolemista

Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei enää nyt suostu raportoimaan uusista sikainfluenssakuolemista medialle. Sen takia kaksivuotiaan tytön kuolema perjantaina oli THL:lle rajapyykki, jonka jälkeen laitos ei enää tiedota kuolemantapauksista erikseen.Varsinaisestihan tässä ei ole kyse kuin rokotekuolemien peittelystä sillä sikainfluenssarokotteen saaneiden kuolemat tulevat lisääntymään tulevalla viikolla ja jos suomen päämedia ei niistä raportoi jää se taas puskaradio-tietotoimiston tehtäväksi jossa tieto taas leviää paljon vaikeammin eteenpäin.

Siitä huolimatta media ei tule jättämään raportoimatta uusia sikainfluenssa kuolintapauksia koska muuten taas taudilla ei voisi enää pelotella suomen kansaa. Mutta terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei aio enää kertoa onko sikainfluenssaan kuolleet saaneet rokotuksen vai eivät ja tästä on myös median edustajia ohjeistettu.

Salaisen maailmaneliitin edustajat toivoisivat että alaikäiset voitaisiin rokottaa ilman vanhempien lupaa ja tätä varten suomenkin eduskuntaan on ollaan tuotu 2.10 lakiesitysluonnos jossa alle 15-vuotiaat lapset saataisiin rokotuksiin ilman vanhempien lupaa kysymättä.

Marras-joulukuun aikana on tarkoitus rokottaa kaikki kouluikäiset lapset. Koululaisille annetaan kotiin vanhemmille vietäväksi rokotustiedote. Samassa yhteydessä vanhemmilta pyydetään kirjallista lupaa lapsen rokottamiseen. Kaikilta alle 16-vuotiaiden vanhemmilta pyydetään lupa lapsen rokottamiseen. Tästä on myös olemassa vasta-adressi internetissä joka kannatta ehdottomasti käydä allekirjoittamassa.