http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 13, 2009

Rokotteen saaneiden uhriluku alkaa kasvaaSuomessa viime viikkoina rokotettujen uhriluvut alkavat nyt näkyä jo mediassa. sikainfluenssarokote tappaa tehokkaasti mutta hitaasti. Mutta heillä joilla on erityisesti huono vastustuskyky vie virus nopeammin. Tämäkin 2-vuotias lapsi joka kuoli oli saanut rokotteen viikko sitten ja sairastunut tautiin vasta rokotteen jälkeen tällä viikolla.


Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen johtaja Pekka Puska

2-viikkoa sitten suomen hyvinvoinnin ja terveyden hyvinvoinnin laitoksen johtaja Pekka Puska uhkaili että "rokotevastainen liike voi joutua vastuuseen".

Erityisesti kansalaisjärestö rokotusinfo.fi on suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä WHO:n monopolin suuri uhka sikainfluenssa-bioterrorismin keskellä.

Rokotusinfo ry on viiden pienen lapsen vanhemman hallinnoima yhdistys joka haluaa jakaa rokotteista kriittistä tietoa. Yksi yhdistyksen vapaaehtoisista ja hallituksen puheenjohtaja Jyrki Kuoppala sanoo, ettei kukaan yhdistyksen toimintaa pyörittävistä ole lääkäri tai terveydenhuollon ammattilainen, mutta he jakavat tietoa, jonka muut tahot - esimerkiksi maailman terveysjärjestö WHO - ovat alun perin tuoneet julki.

Alun perin yhdistys halusi jakaa rokotteista tietoa nimenomaan lapsiperheille. Sikainfluenssan myötä kohderyhmä on laajentunut.

Sikainfluenssarokotuskeskustelun myötä Rokotusinfon tiedotteet ja haastattelut menevät läpi useissa valtakunnallisissa medioissa ja yhdistyksen nettisivujen kävijämäärä on yhdistyksen mukaan kymmenkertaistunut.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jyrki Kuoppala ei näe, että yhdistys käyttäisi sananvaltaa mitenkään poikkeuksellisesti.

- Me olemme kansalaisjärjestö ja välitämme tietoa, se on meidän tehtävämme, hän sanoo.Tiesitkö vielä että suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suurin rahoittaja on GlaxoSmithKline jolta myös tilattiin nämä pandemrix sikainfluenssarokotteet. Joten ei yhtään ihmeellistä että terveyden ja hyvinvoinnin laitos lobbaa kadulla mainoskylttejä myöten "SIKAINFLUENSSAROKOTE ON TURVALLINEN".Vielä tästä propagandasta hieman tarkemmin. Sehän on valheita toisteltuna useaan kertaan mediassa. Menneinä vuosina 2001 illujen lavastamien 9/11 terrori-iskujen jälkeen lehdissä alkoi esiintyä tuhansia kertoja toistettuja sanoja = terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet...

Ja kun tällaista informaatiota sumputetaan ihmisten joukkotietoisuuden mieleen se jää sinne tyhmimmänkin kadunmiehen alitajuntaan.

Nyt taas on mediassa käynnissä sama juttu paitsi että tämän terrorismi-sanan tilalle on tuotu sikainfluenssa... Sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa...

ja sitä tykitetään nyt televisiossa, sanomalehdissä, naistenlehdissä, internetissä jne. Ja päämotiivi on saada ihmisiin vaikuttamaan psykologinen pelko joka ajaa heidät tämän pelon avulla ottamaan tappavat rokotteet jotta illujen projekti väestön vähennyksestä saadaan onnistumaan.