http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 17, 2009

MTV3:n lähetystä sabotoitiin Antti Heikkilän puhuessa sikainfluenssastaMTV3-kanavan studio55 ohjelmassa esiintyi suuria häiriöitä kun lääkäri/ortopedi Antti Heikkilä oli tässä ohjelmassa vieraana ja aiheena oli "kannattaako sikainfluenssaa pelätä?".

Lähetyksessä olleet häiriöt (ruutu muuttui välillä vihreäksi) näkyvät myös ohjelman nettiversiossa, jonka voi katsoa ilmaiseksi joko Studio55n sivuilta tai MTV3 Katsomosta.

Heikkilä kommentoi itsekin Studio55:n lähetyksessä olleita häiriöitä blogissaan ja kertoo, että MTV3:n studioilla oli muutakin teknistä häiriötä samaan aikaan:

"Kävi kuten aamuisessa blogissani uumoilin. MTV3:n lähetys H1N1 -aiheesta pimeni. Samalla koko talon puhelinverkko meni sekaisin, eikä kulkujärjestelmä toiminut. Kaapelivika sanoivat, mutta iskikö sittenkin ”kiinalainen” virus?"


Tällainen sensuuri ei ole yhtään poikkeuksellista sillä esim. viime-keväänä kun Tapani Koivula suomenufotutkijat ry:stä sekä ufokontaktihenkilö Usko Ahonen olivat YLEX:n radio-ohjelmassa haastateltavina editoitiin haastatteluun jatkuvaa häiriöääntä taustalle siihen taltiointiin mikä tuli myöhemmin YLEX:n internetsivuille.

Myös viime keväänä 15.03.2009
Suomen zeitgeist-liikkeen järjestämän zeitgeist dokumenttielokuvanäytökseen liittyvän radiomainoksen aikana kaatui koko zaitgeist internetsivujen serverit täysin. Joten radio-ohjelmassa mainostettu internetsivuosoite http://www.zeitgeist.fi ei varmastikaan toiminut.
Mutta vaikuttaa selvästi siltä että suomenkin kaikki viranomaiset terveyden ja hyvinvoinnin laitosta myöten ovat nyt suuressa paniikissa jos mediaan pääsee joku kertomaan totuuden sikainfluenssarokotteista ja koko taudin todellisesta kuvasta. Mutta silti tässä maassa löytyy aika vähän heitä joilla on kanttia puhua näistä asioista julkisesti sillä tässä asiassa on vastassa kokonainen rikollinen maailmaneliitti ja heidän tuulimyllyjä vastaan on vaikea kenenkäään yksin taistella. Koska siihen tarvitaan meidän ihmisten suurta yhteistyötä ja oikean tiedon saanti ja sen mahdollistaminen vaihtoehtoisen median kautta nousee silloin arvoon armaamattomaan. Koska ihmiset eivät selvästi enää luota valehteleviin tahoihin kuten mediaan, lääketeollisuuden mafiaan, lääketeollisuutta lobbaaviin viranomaisiin (terveyden ja hyvinvoinnin laitos.) Kun nyt sikainfluenssa-epidemialla pelottelun aikana tämän internetissä esiintyvän vaihtoehtoisen median kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti ja tällaisia tsekkaamisen arvoisia sivuja ovat mm.

http://www.rokotusinfo.fi/


http://sikainfluenssa.biz/ (toistaiseksi suljettuna tuntemattomasta syystä)

http://www.infosota.fi

http://www.11syyskuu.org

http://nwo.11syyskuu.net/

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi


http://www.anttiheikkila.com


http://radio.olotila.net/cms/heraeaemoe

http://www.prisonplanet.com/

http://www.davidicke.com

http://www.divinecosmos.com

http://www.abovetopsecret.com

http://www.expansions.com

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_stargate.htm#menu

http://www.projectcamelot.org/