http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2009

H5N1-virusta ruiskutettiin ilmaan jo kesällä 2009 ilmavoimien kuljetuskoneella useissa maissa

Ukrainalainen An-12 kuljetuskone.


Venäjän sotilastiedustelu kertoi Kremlinissä 12. kesäkuuta 2009 että USA:n armeijan kuljetus kone aiheutti paniikin Intian ja Nigerian ilmatilassa kun ne pakotettiin laskeutumaan loukaten kyseisten maiden ilmatilaa.

Toinen kone joka pakotettiin laskeutumaan alas lensi taas Nigerian ilmatilassa ja se oli ukrainalainen An-12 kuljetuskone.

Tietolähteiden mukaan Kiinan armeijan ilmavoimat ovat varoittaneet sekä Intian että Nigerian sotilastiedustelua siitä että heitä uhattaisiin biologisilla aseilla yhdysvalloista levittämällä H1N1 sikainfluenssavirusta chemtrailin yhteydessä, eli suoraan kuljetuskoneesta suihkuttamalla. Kiinan armeijan viranomaiset ovat myös varoittaneet euroopan maita samasta asiasta.

Intian mumbain lentokentälle laskeutumaan pakotetusta venäläisestä kuljetuskoneesta
löytyi 5 hengen miehistön lisäksi aseita ja ammuksia. Kone oli lähtenyt Diego Garcian saarelta kohti Kandahariin, Afghanistaniin ja lennon oli buukannut USA:n ilmavoimat.

Mutta oudoin juttu tässä on se että Intian sekä Nigerian tiedustelupalvelut löysivät molemmista kuljetuskoneista myös jotain muuta. Sillä kummatkin kantoivat yli 45 000 kg lastia mukanaan joka liittyi chemtrail biologisiin aseisiin, joita ruiskutettiin koneesta suoraan ilmaan. Voikin siis vain arvailla mistä ne useat sikainfluenssatartunnat ukrainassa ovat johtuneet ja tästä näkee myös sen että kukaan ei euroopassakaan ole turvassa illujen aikeilta kun kerta tuosta vaan sormen napsautuksella pystyvät vuokraamaan bioaseruiskutuskäyttöön lastatun armeijan kuljetuskoneen muiden maiden ilmavoimilta kun onhan USA:n ilmavoimilla omiakin kuljetuskoneita.

Juttu löytyy täältä: http://www.fourwinds10.com/siterun_data/environment/humans/chemtrails/news.php?q=1246309936