http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 15, 2009

Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen uskottavuudestaSuomessahan ainoa virallinen taho joka vastaa sikainfluenssarokotteiden maahantuonnista ja niistä informoinnista on THL, eli terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Tiedättekö että se saa monien miljoonien rahoituksen toimintaansa samalta lääkeyhtiöltä miltä on myös tilannut sikainfluenssarokotteet suomeen, eli GlaxoSmithKline.Kaikki GlaxoSmithKlineltä tilatut pandemrix-sikainfluenssarokotteet ovat testaamattomia ja myös niiden valmistajalla itsellään on syytesuoja. Joten jos joku rokotteen saaja kuolee tai halvaantuu neurologisesti niin hän ei voi nostaa rokotteen valmistajaa oikeuteen.


2009 keväällä kun amerikkalainen rokoteyhtiö baxter lähetti yli 72 kiloa elävillä H5N1-viruksilla varustettuja influenssarokotteita. Niitä oli tarkoitus alkaa rokottamaan kansainvälisen rokotetutkimuksen yhteydessä. Mutta eräs tsekkiläinen BIO TECH yhtiön työntekijä tutki rokotteet ja rokotti ne koe-eläiminä olleisiin fretteihin. Kaikki fretit kuolivat ja näin he päättivät sitten tutkia mitä rokotteessa oli.
No rokotteessa oli yhdistettynä elävää lintuinfluenssa virusta jonka kuolleisuus on 60% mutta ei leviä helposti, hyvin helposti leviävään normaaliin influenssa virukseen.

Ei olisi kyllä yhtään vaikea arvata miten suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos olisi kommentoinut noita tapporokotteita jos niitä ei olisi tutkittu ollenkaan ennen niiden vaikutuksia. Sieltä oltaisiin tavanomaiseen tapaan sanottu että; "ROKOTE ON TURVALLINEN JA TULKAA NYT VAIN JOKAINEN KYNNELLE KYKENEVÄ YLI 25-VUOTIAS ROKOTETKIMUKSIIN. JOSSA TUTKITAAN UUTTA INFLUENSSAROKOTETTA."

Myöhemmin rokotevalmistja Baxter joutui julkisesti myöntämään lähettäneensä tämän yli 72 kg lastin euroopaan elävillä viruksilla varustettuja rokotusaineita. Mediassa tämän jutun käsittely jätettiin niin kuin myös tämän tapauksen rikostutkinta lakkautettiin. Koska eihän illujen (illuminati) rikollis-eliitti rupea järjestämään itseään nalkkiin sillä he edelleen tietävät olevansa vielä vallassa. Vaikka heidän tämä kuviteltu valta on jatkuvasti murenemassa ja heidän tulevaisuutensa näyttää päivä päivältä entistäkin epätoivoisemmalta. Koska sitä enemmän mitä kollektiivisesta ihmismassasta herää joukkohypnoosista väkeä vahvistaa valon energioita joka taas hävittää tämän planeetan yllä vallitsevaa negatiivisuutta. Sillä positiiviset energiat tai ajatukset ovat satoja kertoja tehokkaampia kuin negatiiviset ja jokainen meistä vaikuttaa siihen omalla tavallamme.
Illut ovat syystäkin aivan tarkoituksella halunneet pitää suuret ihmismassat epätietoisuudessa ja saada heidät tuntemaan olevansa merkityksettömiä ihmisolentoja ja tätä varten erinäiset vahvat ärsykkeet kuten media/tv/mainokset jne. tunkeutuvat tässä jumalattomassa informaatiotulvassa hyvin monen meidän mieleen ja ei sieltä lähde pois helpolla. Ja tämän joukkojen mielenhallinnan (mind control) he osaavat tehdä todella tehokkaasti. Mutta vielä tehostaakseen tätä joukkojen aivojen manipulointia on rakennettu nämä H.A.A.R.P-nimiset "sääntutkimusasemat" joita Norjasta ja Alaskasta löytyy. Todellisuudessa niillä ei ole sään tutkimisen kanssa mitään tekemistä mutta sen muokkaamisessa kylläkin ja ihmisten mielen hallinnan kanssa.
Skeptikothan eivät tietenkään voi millään uskoa että jollain massiivisella viriyksellä jossa on antenneja hehtaarikaupalla voisi hallita ihmisten mieliä. Heti alkuun voi epäilijöille heittää ensimmäisen kysymyksen että mitä pirua USA:n armeijaan kiinnostaa sään tutkiminen koska H.A.A.R.P-laitteen omistaa USA:n armeija ja koko paikka on salainen sotilasalue.


H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Program)

Eräs toinen juttu mikä liittyy H.A.A.R.P "sääntutkimusasemaan" on se että kyseiseen vehkeeseen liittyvää teknologiaa ollaan myös tuotu suomeen kun keravan vesitornin päälle ilmestyi tämännäköinen pallo.


Keravan vesitorni

Kyseinen pallo on yksityisen yrityksen laite jonka väitetään olevan säätutka. Mutta jos kyseessä on samaa teknologiaa kuin mitä H.A.A.R.P-asemassa niin sillä ei ole edelleenkään mitään tekemistä sään kanssa vaan sen tarkoituksena on lähettää voimakkaita sähkömagneettisia pulssi-aaltoja eteenpäin, jolloin ne vaikuttavat ihmisten aivojen toimintaan. Sillä mikä tahansa vahva elektromagneettinen voimakenttä vaikuttaa meidän aivojemme tilaan. Mutta vielä erityisesti se hetki milloin tähän voidaan vaikuttaa kaikista tehoikkaimmin on se tila kun aivot ovat alfa-taajuudella (7-14 sykettä/sek.). Tämän vuoksi myös nämä pimeän puolen voimia edustavat archon rodun humanoidit tulevat usein häiritsemään meidän monen unitilaa suorittamalla siellä vaikka minkälaisia kokeita. Testaamalla psyykettä ja heikentämällä minätilaa jne.

He myös implantoivat usein abduktointinsa kohteen ja tämä operaatio tapahtuu täysin fyysisesti ilman että abduktoitava herää ollenkaan. Mutta tämän implantoinnin takana on vielä USA:n armeija ja heidän omat motiivinsa, sillä heidänkin osastonsa ei ole kuitenkin pelkkä illujen käskynukke.


Huom. Stargate sarjasta tunnetut Asgardit ovat otettu täysin Archoneista. Millä taas scifi-sarjan tuotannon takana olevat illujen rahoittajat ovat päässeet jälleen vääristelemään asioita. Mutta eihän kuitenkaan scifi viihteen tarkoituksena ole koskaan saada sen kohderyhmää pitämään näitä asioita totena ja tutkimaan niitä tarkemmin. Tämän vuoksi hollywoodissa tuotettiin esim. V-sarja jossa reptiliaanihumanoidit tulivat maahan ja orjuuttivat koko planeetan. Se ei ole kaukana totuudesta mistä illut ovat alunperin peräisin. Sillä tämä pimeyttä edustava harmaa humanoidipoppoo ei ole tellukselta päinkään vaan on tänne tullut aikanaan vain yhtä tarkoitusta varten = ihmisten orjuuttamista.