http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 15, 2009

Alex Jonesin END GAME dokumentti löytyy nyt suomennettuna

Tässä vuonna 2007 valmistuneessa Alex Jonesin dokumenttielokuvassa "Endgame: Blueprint for Global Enslavement" paljastetaan miten pieni eliitti on ohjannut maailman menoja nykyhistorian aikana ja miten he ovat yhä tänäpäivänä ovat poliittisen vallan takana, miten he ohjaavat maailmaa ja mitkä ovat heidän suunitelmat ihmiskunnalle.

Siinä myös kerrotaan yksityiskohtaisesti bilderberg-ryhmän toiminnasta sekä yhdysvaltoihin rakennetuista FEMA-vankileireistä. Mutta tässä dokumenttielokuvassa myös kerrotaan illuminatin biologisesta sodankäynnistä bakteeriaseilla joka on parhaillaan käynnissä tarkoituksellisesti luodun sikainfluenssa-epidemian muodossa.

Alex Jones on kuitenkin varsinainen edelläkävijä sillä hän soitti jo 2001 heinäkuussa kaksi kuukautta ennen 9/11 terrori-iskuja valkoiseen taloon ja sanoi että "me tiedämme mitä te suunnittelette... Kun aiotte vielä iskeä suihkukoneella suuriin rakennuksiin ja syyttää siitä Osama Bin Ladenia ja muslimiväestöä". Alex Jones myös kehotti monia yhdysvaltojen kansalaisia tekemään samoin jotta illujen olisi ollut pakko muuttaa suunnitelmiaan 9/11 false-flag terrori-iskun suunnittelussa.

2009 keväällä Alex soitti valkoiseen taloon ja varoitti maailmaneliittiä sikainfluenssa-epidemian luomisesta.

Alex Jonesin "Endgame: Blueprint for Global Enslavement" löytyy youtubesta 14-osassa osassa suomeksi tekstitettynä.


Osa 1
Osa 2


Osa 3


Osa 4


Osa 5


Osa 6


Osa 7


Osa 8


Osa 9


Osa 10


Osa 11


Osa 12


Osa 13


Osa 14