http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 30, 2019

Julian Assangea kidutetaan parhaillaan vahvoilla psykelääkkeillä


Wikileaksin perustaja Julian Assangea pakkolääkitään parhaillaan hyvin vahvoilla psyykelääkkeillä, joita hänelle annostellaan Britanniassa sijaitsevassa Belmarshin vankilassa.

Hänen viimeisimmässä terveystarkastuksessa hänen tilastaan oltiin jo huolissaan vankilan terveystarkastajan puolelta.

Assangea on siis pakkolääkitty erinäisillä psyykelääkkeillä, joita hänelle on annettu pelkästään poliittisin perustein.

Tuonkaltainen vahvoilla psyykelääkkeillä pakkolääkintä täyttää jo kaikki kidutuksen tunnusmerkit, jotka myös YK kieltää kidutuksen ja epäinhimillisen kohtelun kieltävässä sopimuksessa, mutta tuo laki ei päde, jos olet poliittisesti riittävän vainottu toisinajattelija.

Psykoosilääkkeistä vahvin millä pää saadaan aivan juntturaan on nimeltään Leponex, jolla hyvin todennäköisesti tällä hetkellä Assangea myös myrkytetään tuolla vankilassa.



Leponex on psykoosilääkkeistä vahvin ja sen pääaine on klotsapiini.

Se ohentaa veren valkosoluja ja tekee muutoksia mm. sydänsähkökäyrään, lisää korkeaa verenpainetta, päänsärkyä, levottomuutta, ruokahaluttomuutta, pahoinvointia, suun kuivumista, kuumetta, lisääntynyttä hikoilua, näön hämärtymistä, painonnousua, virtsankarkailua, pyörtymistä, parkinson-oireita, vapinaa, vähäisiä poikkeamia maksassa sekä lisää itsemurhan riskiä jne. 



Leponex aiheuttaa käyttäjilleen pysyviä ja vakavia aivovaurioita.

Assangen paino laskenut rajusti viimeisen seitsemän viikon aikana

Assangen paino on kuulemma laskenut viimeisen seitsemän viikon aikana rajusti alas.

Nyt Ruotsin oikeuslaitos on joutunut siirtämään eteenpäin tätä raiskauskäsittelyä, jonne Assangen oli määrä tulla paikalle. Asiasta kertoi tiedotusvälineille Assangen asianajaja.



Lähteet: https://www.telegraph.co.uk/news/2019/05/29/julian-assange-moved-prison-health-ward-wikileaks-reveal-have/

https://www.reuters.com/article/us-wikileaks-assange/swedish-court-rejects-delay-of-assange-hearing-over-ill-health-lawyer-idUSKCN1SY1UI

https://off-guardian.org/2019/05/10/chemical-torture-of-julian-assange/

 https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/julian-assange-now-in-hospital-wing-of-british-prison-in-such-bad-shape-that-he-cant-conduct-normal-conversations/

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/bm62p9/julian_assange_tortured_with_psychotropic_drug/

http://www.ihmisoikeudet.net/ihmisoikeussopimukset/ykn-ihmisoikeussopimukset/kidutuksen-ja-epainhimillisen-kohtelun-kieltava-sopimus/

https://madinfinland.org/tiihonen2009/