http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 03, 2019

Facebook poisti Alex Jonesin, Louis Farrakhanin, Milo Yiannopouloksen henkilökohtaiset tilit


Teksti: Teemu Vehkala

Facebook on suorittanut massiivisen tunnettujen toisinajattelijoiden tilien poistamisen ja vetosi siihen, että kyseiset henkilöt ovat vaarallisia henkilöitä.



Tilit poistettiin mm. Alex Jonesilta (Infowars.com sivuston perustaja), Louis Farrakhanilta (Nation of Islam johtaja), Milo Yiannopoulokselta (Breitbart News vaihtoehtomedian toimittaja), Paul Joseph Watson (Infowars.com vaihtoehtomedian toimittaja), Laura Loomer (vaihtoehtomedian toimittaja) jne.

Joten eiköhän tämä jo kerro sen kaiken olennaisen siitä, että miten paljon nämä elitistit jo pelkäävät näitä tunnettuja vaihtoehtomedioiden vaikuttajia niin paljon, että heidän some-vaikuttamisensa sekä sananvapaus täytyy estää nyt keinolla millä hyvänsä.

Nyt CNN:n valemediassa julistetaan, kuinka Facebook on jo aikaisemminkin bannannut yksilöitä sekä organisaatioita, jotka levittävät väkivaltaa ja vihaa sekä tiettyjä ideologioita.

Facebookin tiedottaja kertoi CNN Business toimitukselle, että kuinka Facebookin yhtiö on nyt laatinut näistä henkilöistä ja luokitellut heidät "vaarallisiksi" henkilöiksi.

Facebookin tiedottaja jatkoi vielä ja kertoi, että nämä riskiluokitukset tulivat esille, jos nämä henkilöt tai järjestöt alkaisivat lietsomaan väkivaltaa rotuja tai etnisyyttä kohtaan. Milloin he käyttävät mm. vihapuhetta sosiaalisessa mediassa.

Facebookin tiedottaja nyt vain unohti kertoa yhden olennaisimman asian, että mitähän tämä paljon puhuttu vihapuhe oikein todellisuudessa on, jos sen puhuminen kielletään juuri näiltä poliittisesti vainotuilta toisinajattelijoilta, jotka puhuvat asioista, joita nämä vallassa olevat elitistit haluaisivat vaieta ? 

Totuus on vihapuhetta ja siksi se täytyy nyt kieltää keinolla millä hyvänsä.

Kaiken tämän takana on fakta siitä, että sosiaalisessa mediassa voi vaikuttaa ihmisten heräämiseen

Todellakin kaiken tämän takana on se valemediassa salattu fakta, että kuinka sosiaalisessa mediassa voi vaikuttaa ihmisten kollektiiviseen heräämiseen.

Joten jos some-vaikuttaminen on näinkin tehokasta, niin luulisitteko, että se kiellettäisiin, jos sillä ei voisi vaikuttaa ihmisten tietoisuuteen heräävästi ?

Tämä korruptoitunut eliitti pyrkii pitämään taas massat valveunessa, jotta he eivät heräisi tietoisella mielellään. Koska silloin heitä on paljon helpompi hallita.



Mutta tämä koko internet ja sinne kehittynyt sosiaalinen media muutti jo ajat sitten tämän koko vallan kolmijaon asetelman ja tunki näiden elitistien lihaan niin suuren piikin, etteivät he ole saaneet sitä sieltä vieläkään irti ja kaikki tämä suuri elitistien itku some-vaikuttamisesta, netin hybridiuhkista ovat juuri tuota tämän ison jättiläisen itkua siitä, kun ihmisyksilöitä herää nyt suurin joukoin ja he ovat alkaneet horjuttaa näiden korruptoituneiden elitistien korruptoitunutta valtaa.


Yhteiskunnan oikeistolainen arvopohja alkaa jo romuttumaan

Tämä nykyinen nuorempi sukupolvi on alkanut jo nyt romuttamaan tätä oikeiston vanhaa arvopohjaa, josta nämä nykyiset poliitikotkin ovat puhuneet paljon tästä arvopohjasta.

Tarkoitan nyt tällä arvopohjalla vaikka sitä, että kuinka oikeistolainen arvomaailma sekä auktoriteettiusko perustui vain yhteiskunnallisten auktoriteettien kumartamiselle. 

Eli tälle, että vain professoreilla on varaa aukoa päätään vaikka tämän maailman menosta, koska heillä vain on siihen riittävästi tietoa sekä uskottavuutta ottaa niihin kantaa.

Mutta entäs kun sitten tällainen II-asteen amispohjalla oleva henkilö alkaakin kirjoittelemaan blogia ja kerää itselleen 15-vuodessa yli professorienkin mittaluokan tiedon, viisauden sekä älyn. Niin sehän on aivan oikeistolaisesta arvomaailmalta lähes painajaismainen tilanne, että jokin ei akateeminen ihminen voi alkaa internetissä ilmaisemaan sananvapauttaan sekä herättelemään ihmisiä tästä kollektiivisesta valveunesta. Kun arvopohjan mukaan tähän pystyisi vain jokin professori.

Joten kun tämä vuosisatoja vanha vallan kolmijakomalli romuttuu nyt tämän sosiaalisen median vallankumouksen myötä, niin tilalle nousee uusia ja kestävempiä malleja tilalle. 

Mutta niin kauan kuin nämä nykyiset kaikkien vallan kahvassa roikkuvat psykopaatit tulevat laatimaan näitä tulevaisuuden lakeja, niin täällä tulee yhä uudelleen menemään lähes kaikki asiat päin mäntyjä.



Mutta koska tämä Facebook some-jättiläinen on edelleen tällä pallolla kaikista kilpailukykyisin sosiaalinen media, niin siellä on paljon harmittomampi lähteä näiden monien ja lukuisten viisaiden ihmisyksilöiden ilmaisemaan ajatuksiaan.

Ei siis tarvitse ottaa megafonia käteen ja lähteä toreille huutelemaan, että "uusi maailmanjärjestys tulee oletko valmis".

Kun nyt on käynnissä todella laaja informaatiosota, jonka vastapuolella olemme me ihmiset, jotka älyämme että tässä on nyt pelissä meidän jokaisen sananvapaus sekä ihmisoikeudet, jotka tahdotaan näiden elitistien puolelta särkeä lopullisesti.

Joten nyt meidän olisi pystyttävä yhteisenä joukkona kertomaan näille hulluille, ettemme me ole mitään EU-maissa veroja maksavaa nautakarjaa, joita ohjaillaan milloin minnekin päin.

Jos ymmärrät, että sinä olet heitä vahvempi, jos sinulla on käytössäsi avoin mieli. Niin tuolloin tajuat sen, että mikä suunnaton voima tuolla ihmismielessä onkaan ja kaiken tämän he olivat sinulta salanneet. Vain sen vuoksi, ettei tämä illujen (globaali maailmanhallitus/Deep State jne.) maailmanherruus hanke vain kaatuisi ja nämä konnat joutuisivat menemään ensimmäistä kertaa sinne oikeisiin töihin.

En nyt silti voi syyllistää tässä ketään, että jos valitsette edelleen mielummin television katsomisen kuin tämän planeetan pelastamisen. Pallo on edelleen siihen teillä.



Jos ymmärtäisitte sen, että miten suuri vaikutus yhdenkään teidän rohkean ja heränneen ihmisyksilön panoksella on tähän informaatiosotaan, niin yhä useampi teistä ryhtyisi tositoimiin.

Sillä koska totuuden voima on niin kirkas valo, että se paistaa jopa YLE:n kaltaisen valemedian risukasaan hyvin kirkkaasti.

Tätä tietoisuuden evoluutiota ei voi mikään pimeä vastavoima pysäyttää, koska valon sekä totuuden voima on aina yli 1000 kertaa voimakkaampi pimeyttä.

Suomen valtio on vielä tässä pimeyden ja valon voimien välisessä valtataistelussa sen verran henkisesti vahvin maa, ettei tätä Suomen henkistä vahvuutta pysty edes pirukaan pysäyttämään.

Tämän vuoksi Suomen kohtalo on siksi ns. henkimaailman puolelta tarkasteltuna hyvin tärkeässä roolissa koko maailman tulevaisuuden kannalta, koska olemme näiden kahden suurvallan välissä.

NATO on tässä geopoliittisessa väännössä suurin kiusankappale, jonka on vielä värvännyt nettiin omia trollejaan, joiden leipiin kuuluu myös brittirahoituksella YLE:n Jessikka Aro

Totuuden puolesta taistelu on kuitenkin myös sellainen suo, että siinä myös viisaudella on hyvin tärkeä rooli. Koska jos ymmärrät miten universumi toimii.

Se toimii kuin metsä, että jos sinne huutaa, niin se huutaa sinulle takaisin.

Peilikuvaasikin voit katsoa ja näet sieltä itsesi.

Nämä illuminaatien elitistit ovat aina hyödyntäneet tätä samaa käytäntöä siinä, että he kertovat vain tämän vuoksi meille lähes ainoastaan pelkkiä valheita sekä masentavia juttuja uutisina, koska tämä pitää tämän maailman perusvärähtelyn (energiatasot) alhaalla.

Ja tässä alhaisessa värähtelyssä nämä Illuminaatien parasiittit sekä heidän pimeyden henkivaltojen pirut saavat vain ainoaa elinvoimaansa. 

Kun taas nämä parasiittit eivät siedä näitä korkeampia värähtelytaajuuksia, jotka uhkaavat heitä ja mitä enemmän totuus pääsee täällä läpi, niin se puhdistaa valheet. Aivan siinä missä valo saa pimeän huoneen valaistuksi.

Totuus toimii aivan samalla tavalla ja valheet ovat pimeyttä jne.

Karma myös antaa näille kontrollereille aina samalla mitalla takaisin mitä he alkavat sensuroimaan näitä ihmisiä internetistä. 

Se on universaali luonnonlaki ja varsinkin tällä Telluksen elämänkokeiluplaneetalla tämän erään kosmisen lain rikkominen nimeltä vapaa tahto on aina kosmisten lakien sääntöihin kuuluva rike. 

Mutta ei tämä silti tarkoita sitä, että jos Helsingin käräjäoikeus ei ole näitä kosmisia lakeja vielä kirjannut, etteikö ne vaikuttaisi tällä planeetalla. 

Ne ovat täysin todellisia kosmisia lakeja, jotka vallitsevat tälläkin Luciferin kiroamalla planeetalla.



Facebook on kuitenkin nyt siinä tilassa, että se on kuin tällainen suuryhtiön jättiläinen, jonka vallanhimo ja ahneus on jo kasvanut niin äärimmilleen, että seuraavaksi se tuhoaa itse itsensä.

Lukuisia yrityksiäkin on ihan Suomessakin kaatunut siihen, että jossain vaiheessa on yhtiölle tullut rahaa aivan kaikista ovista ja ikkunoista ja sen jälkeen toimarit ovat alkaneet muun yritysjohdon kanssa riitelemään, että kuka saa ostaa firman rahoilla kalliita ökyurheiluautoja ja lopulta ollaan toisten kurkussa kiinni ja neuvotellaan vain enää juristien välityksellä, jonka jälkeen firman tarina oli sitten siinä.

Mutta Facebookin tilanne on sinällään toinen, että tämä Mark Zuckerberg on sen johdossa pelkkä sätkynukke, jota ohjataan CIA:n, DARPA:n, NSA:n naruista. 



Zuckerberg on käytännössä kuin pelkkä kuminen nukke, joka vain tuodaan esille yhtiön tilaisuuksiin, jotta osakkeenomistajat halutaan pitää tyytyväisinä. 

Hän voisi käytännössä olla yhtä vanha kuin mitä oli tämä Neuvostoliiton presidenttinä vielä aivan vanhana pieruna toiminut Leonid Breznev, joka viimeisimpinä vuosinaan oli jo kuin olisi valettu betoniin ja hänet tuotiin vain väkijoukkojen eteen heiluttamaan kättä Paavin tyyliin.

Facebookin osakkeenomistajilla on tällä hetkellä varsin huono liikestrategia, että he bannaavat pois Facesta sen kaikista älykkäimmät käyttäjät. Joten sosiaalisen median sisältö köyhtyy ja tätä kaikista välkyintä ostovoimaa valuu nyt lukuisista vessoista alas.

Tämänkaltainen liiketoiminta on yhtä älyvapaata kuin jokin tavaratalo langettaisi yli 30 prosenttia asiakkaistaan porttikiellon vihapuheen vuoksi, jonka tavaratalon oma turvatiimi olisi saanut selville vakoilemalla heidän asiakkaiden some-käyttäytymistä.

Mutta kun taas tätä Facebookkia johdetaan mm. Rockefellerien säätiöiden rahoilla, niin näillä roistoilla on heittää vaikka 90 miljardia peliin eikä taskut tyhjene vielä senkään jälkeen. 



Rothschildien pankkisuvulla on varallisuutta taas jo yli 500 biljoonaa dollaria ja korostan vielä, että 1 biljoona on jo miljoona miljoonaa, eli tuhat miljardia. 

Eli kerro se tuhat miljardia vielä viidellä sadalla, niin sen jälkeen saat edes vähän käryä, että kuinka paljon varastettua pääomaa tällä maailman rikkaimmalla pankki- ja valtioiden ryöstäjäsuvulla on hallussaan.



Mutta he eivät kuitenkaan omista ajatuksiasi, jos sinä olet jo onnistunut ohjelmoimaan tuosta valveunesta itsesi hereille.



Hillary Clinton valitteli jo vuosia sitten, että kuinka Yhdysvallat on häviämässä informaatiosodan Venäjälle. 

Mutta tämä Venäjä-kortti on aivan puhdasta teatteria, sillä vaikka tämä venäläinen RT-kanavan sisältö on paljon älykkäämpää sekä viisaampaa uutissisältöä mitä CNN:n kaltaisten sionisti-medioiden valemediat antavat ulos. 

Niin siitäkin huolimatta tässä koko informaatiosodassa on kuitenkin kyse loppupeleissä meidän ihmisyksilöiden tietoisuuteen kohdistuvasta jatkuvasta mielen manipuloinnista, joihin nämä rikolliset valemediatahot syyllistyvät jatkuvasti.

Demokratiaan nyt vain valitettavasti kuuluu se, että valtiot ja suuryhtiöt ovat fasismillaan ottaneet vallan kolmijaon käyttöön ja alistaneet kansakunnat tämän valtiollisen propagandan alle. Eli ihmisen mielestä on tehty puhdasta kauppatavaraa näiden läntisten valemedioiden julistuksen edessä.

Mutta sinulla onkin ollut aina nuo avaimet tuon nukkuvan valveunitietoisuutesi herättämiseen ja jos kykenet avoimella mielellä avaamaan tuon oman korkeimman itsesi, niin sille kun annat avaimet, niin sen avulla saavutat myös rauhan elämässäsi.

Tämä myös tuo yhä enemmän viisautta ja mitä enemmän tuota viisautta levität ympärillesi, niin sitä enemmän tuo sisäinen viisautesi vahvistuu. 

Totuus toimii tällä tavoin ja tästä syystä totuuden sekä valon polku on paljon suositeltavampi kuin että kulkisi tätä pimeyden ja valheiden polkua. Mutta päätös tähän löytyy aina sinulta sisimmästäsi.

Nämä langenneet Illuminaatit ovat tehneet kaikki mm. vapaamuurarien puolella tuon 33-asteen jälkeen valan Luciferille, joka sitoo heidät pimeälle puolelle. Joten tämän vuoksi heidän toimintansa on satanistista ja noudattaa okkultistisuuden periaatteita.

Mutta valon puolen kanssa pystyy tekemään yhtä hyvin myös sopimuksen ja siihen sisältyvät myös ns. turvatakuut. Jos vaikka joudut pimeyden voimien hyökkäyksien kohteeksi, niin silloin sinua suojellaan valon puolelta aina tarpeen mukaan. 



Alex Jones on mm. yritetty CIA:n toimesta myrkyttää jo 2 kertaa hengiltä ja kumpikaan kerta ei onnistunut. Arvaattekos että miksi ?

Joneskin on puolensa valinnut ja hän on vannoutunut totuuden tielle, eikä edelleenkään peräänny, vaikka hänet on yritetty kampittaa vaikka miltä suureltakin taholta vaikenemaan ja hiljenemään.

Ja kun näillä Illuminaateilla ei ole käytössään kuin vain nämä lahjonta, kiristys ja uhkailu sekä mahdolliset kovemmat keinot. Niin syystäkös he ovat tämän Alex Jonesin tapauksessa aivan hätää kärsimässä. Mies kun on jo miljonääri, koska on saanut miljoonien mainostulot Infowars.com sivuston sekä radiotoiminnan avulla. Joten eihän häntä saa edes lahjomalla hiljaiseksi.

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin taas yritettiin lahjoa hiljaiseksi demarinuorten toimesta Hanna Huumosen johdolla muutama vuosi sitten.

Näin epätoivoisia keinoja näillä konnilla on, joilla he yrittävät vaientaa totuuden äänet. Mutta saavat kuitenkin miltei jokainen kerta takkiinsa aina uudelleen ja uudelleen.

Totuus on kuitenkin sellainen asia, ettei sitä voida lahjoa edes millään miljoonalla tai miljardeillakaan, koska totuus ei pala edes tulessa.

Mutta valheet sen sijaan ovat näitä, jotka totuuden liekki polttaa pois ja syystäkös nämä korruptoituneen eliitin konnat ovat hätää kärsimässä, kun sosiaalisen median vallankumous etenee kohti totuuden joukkojen lopullista voittoa.



Tämän planeetan ongelmat olisivat ratkaistu jos saataisiin perustettua näille maailmanherruudesta kilpaileville elitisteille jokin oma saarivaltio vaikka Uuteen-Seelantiin.

Voisivat muuttaa sinne koko kööri sikailemaan keskenään noide valtioilta varastettuine miljardeineen.

Mutta kun ongelma on, että koska nämä elitistit ovat parasiitteja, jotka saavat koko elinvoimansa vain meidän muiden negatiivisista energioista, niin kuten hyttysenkin on imettävä aina verta, jotta pysyy hengissä.



Niin myös näiden Illuminaattien on siksi tuotettava jatkuvasti negatiivisia uutisia valemediaan, jotta saavat tuon päivittäisen annostuksensa tuota meidän pelkoa, jota he parasiitteina imevät itseensä.


Tämä on se heidän suurin heikkous, jos onnistuisimme iskemään tuohon heidän suurimpaan heikkouteensa ja siihen suurin ase on rakkaus.


Lähde: https://edition.cnn.com/2019/05/02/tech/facebook-ban-louis-farrakhan-infowars-alex-jones-milo-laura-loomer/index.html