http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 29, 2019

Erkki Liikanen ainoana suomalaisena Bilderberg kokoukseen 8-11.6.2019


Teksti: Teemu Vehkala

Ensi viikon viikonloppuna järjestetään 55 kerta salaisen Bilderberg-ryhmän kokous. Tällä kerralla paikkana toimii Montreaux, joka sijaitsee Sveitsissä.

Suomen Pankin entinen pääjohtaja Erkki Liikanen osallistuu sinne nyt ainoana suomalaisena. Kokoukseen osallistuu tänä vuonna yhteensä 130 henkilöä.

Tämän vuoden aiheina Bilderberg-kokouksessa ovat mm. teemat:

- Kyberuhkien torjuminen Lisääntyvä toisinajattelu ja sen kitkeminen, joka erityisesti vanhan kansallisidentiteetin EU-maissa ovat näille valtaelitisteille hyvin suuri ongelma ja kivi kengässä 



Vihapuhe agenda kuuluu tähän operaatioon hyvin tiiviisti ja luennot tulevat tod. käsittelemään sitä, että millä aikavälillä kriminalisoidaan vihapuhe rangaistavaksi teoksi, josta voisi tulevaisuudessa joutua vielä useimpiakin ihmisiä aina vankilaan asti.



- Sosiaalisen median sensuurihankkeen kehitys Toisinajattelijat muodostavat elitistien mukaan suurimman uhan mitä tulee internetin someen. Joten sen takia Bilderberg-ryhmä käsittelee myös tätä ilmiötä siinä muodossa, että miten esim. Facebook sisältöä voisi jatkossa sensroida yhä enemmän, jotta poliittisesti vaaralliset toisinajattelijat saataisiin sieltä sensuroitua pois kuvioista, jotka uhkaavat valtaeliitin uutta fasistista maailmanjärjestystä.



- Miten valta saadaan pidettyä pienen eliitin käsissä Elitistit ovat hyvin huolissaan lisääntyvästä totuuden leviämisestä, joka tapahtuu internetissä. Joten he pyrkivät edelleen salaamaan toimintansa ja pyrkivät myös selvittämään, että millä keinoilla heidän tyrannimainen valta-asema saataisiin säilymään salassa muilta.



- Maaplaneetan avaruudesta hallinta Tämä on myös yksi aihe, josta Bilderberg-ryhmän kokouksessa keskustellaan tänä vuonna ja pidetään luento. 

Avaruushan on tälle kontrollifriikkien eliitille yksi sairas pakkomielle, joista heillä on useita fantasioita tuhota tämä maailma mm. ydinaseilla kokonaan ja ennen sitä nämä seinähullut menisivät vaikka raketilla avaruuteen. 

Mutta ydinfyysikot saattoivat kertoa näille hulluille, että ydinvoima on sellainen ja ydinaseet, että niistä seurannut ydinsäteily voisi tuhota tämän koko planeetan täysin elinkelvottomaksi. Joten tämän vuoksi tämä 95 prosenttia koko maailmanväestön eliminointihanke pyritäänkin tekemään vähän hienovaraisemmilla keinoilla kuten 5G -teknoilogialla, joita jo asennetaan myös Suomeen sekä Helsinkiin tällä hetkellä.



5G säteily on hyvin vaarallista ja aiheuttaa lukuisia terveyshaittoja, jotka aikaansaavat mm. kasvaimia sekä syöpää. 





- Ilmastonmuutospropagandan jatkaminen Greta Thunberg pidetään edelleen ilmastonmuutosuskovaisuuden päänäyttämöllä Soros rahalla.

Luennot keskittyvät myös ilmastonmuutoksen propagandan kohderyhmiin, joihin tämä propaganda tehoaa parhaiten. Sellaisia ryhmiä ovat edelleen vahvasti Vihreän ideologian kulttuurimaxistiset poliittiset liikkeet sekä CIA-rahoitteinen valevasemmisto.



- Kapitalismin tulevaisuus Miten keskittää lisää pääomaa sekä myös voittoa tekeviä valtionyhtiöitä lihoiksi pienen rikkaan eliitin käsiin ja köyhdyttää samalla köyhimpää väestöä



- Brexit äänestyksen estäminen ja kyseisen valekampanjan jatkaminen ilman lopputulosta.

Brexit on ollut alusta saakka Englannin keskuspankin harhautuskampanja, jolla Britannian sekä muiden EU-maiden huomio kiinnitetään tähän harhautusoperaatioon, jotta muiden EU-maiden ihmiset alkaisivat luulemaan, että EU:sta eroaminen olisi todellakin näin vaikeaa useita vuosia kestävää poliittista MAMBO JAMBOA.

Vaikka todellisuudessa nämä EU:n takana olevat pankkiiriroistot eivät salli yhdenkään EU-maan irroittautuvan tästä unionista. Se olisi ollut aivan sama jos vaikka aikanaan 40-luvulla Puola olisi sanonut Natsi-Saksalle, että meitä ei huvita liittyä tämän yhteisen hakaristilipun alle.



Eihän tässä nyt mikään ennustaja tarvitse olla, että nähdäkseen tuon Saksan tulevaisuudessa perustaman EU-armeijan invaasion etenemisen kohti muuta Eurooppaa.

Se peli tulee menemään vielä lopulta samanlaiseen sotilaalliseen alistukseen, jota se myös oli natsien valtakautena, kun he hyökkäsivät kohti Venäjää.



- Artificial Intelligence (A.I.) keinoälyprojektin eteneminen kohti ihmiskunnan orjuuttajaa

Keinoäly teknologia on yksi elitistien aseita, joilla he pyrkivät mahdollistamaan uuden fasistisen maailmanjärjestyksen toteutumisen.



- Kiina Miten yksityisomisteiset pankit voisivat jatkaa Kiinan kanssa kilpailua. Kiinan palkkataso on noussut huimasti viime vuosina ylös.




- Venäjä Keskuspankkien alistus tulee jatkua Venäjää vastaan myös jatkossa.



Bilderberg-ryhmän kokoukset ovat aina huippusalaisia tapahtumia, joissa on äärimmäisen tiukat turvatoimet

Syy miksi nämä Bilderberg-ryhmän kokoukset ovat aina huippusalaisia ja siellä on äärimmäisen tiukat turvatoimet johtuvat siitä, että jos näiden kokousten sisältö selviäisi kokonaisuudessaan julkisuuteen, niin se paljastaisi näiden rikollisen valtaeliitin suuren vallan.

Kun kyseessä on todellakin Euroopan poliittisen järjestelmään kohdistuvasta manipulaatiosta, niin jos näitä virkamiehiä ei olla sinne millään vaaleilla valittu, niin tämä nykyinen parlamentarismi ei saliisi tuonkaltaista hämärää kabinettipolitiikkaa, jota harrastetaan siksi vain julkisuudelta salassa.

Mutta tuokin tämän vuoden kokouslista kuitenkin vuoti jo julkisuuteen ja jokainen voi jo noista aiheista päätellä, että kyse ei ole nyt enää mistään EU-maiden poliitikkojen ja elitistien välisestä päiväkahvikerhosta, vaan siellä juonitaan asioita meidän jokaisen päänmenoksi.

Mutta jos kyseessä on tämän kansainvälisen rikollisuuden TOP-1 luokan mafia juonimassa bulvaaniensa johdolla asioita meidän muiden päänmenoksi, niin kyllä tällaista juonittelua täytyykin vartioida miltei armeijan voimin ja siksi Bilderberg-kokousten aikaan lentää lukuisia helikoptereita, jotka vain pitävät yllä näitä tiukkoja turvatoimia, jotta näiden elitistirikollisten olisi vähän turvallisempi olla.



Mutta myös jokaisella kerralla kun on järjestetty Bilderberg-ryhmän salainen kokous, on myös paikalle tullut lukuisia mielenosoittajia, jotka kyllä tietävät minkä luokan rosvokerhosta siellä oikeasti on kyse.



Kansanedustaja Jutta Urpilainen on myös käynyt vuosia sitten Bilderberg-ryhmän kokouksessa ja on nyt ehdolla EU:n komissaariksi.


Bilderberg-ryhmä vaatii kaikilta osallistujilta minielämänkerran

Tämä salainen bilderberg-ryhmä vaatii jokaiselta osallistujaltaan ns. minielämänkerran, jota voidaan käyttää mahdollisesti kiristyskeinoina näitä osallistujia vastaan, jos he alkavat laulamaan näitä BB:ssä tapahtumia asioita eteenpäin.

Nuo suuret turvallisuustoimet voisivat myös viitata siihen, että näissä viikonloppuseminaareissa olisi myös toisenlaista iltaohjelmaa, joka voisi kenties olla samanlaista kuin Bohemian Grovessa, jossa puukotetaan tikareilla hengiltä eläviä lapsia joka vuoden heinäkuussa.



Bohemian Grove on näiden maailman vaikutusvaltaimpien elitistien oma yksityinen kesäleiri, joka kokoontuu joka vuoden heinäkuussa Kalifornian Monte Riossa.



Vuonna 1984 San Franciscossa tammikuussa siepattu 10 vuotias poika nimeltä Kevin Collins päätyi huhujen ja ihan erään todistajankin mukaan teuraaksi, kun hänet murhattiin samanvuoden heinäkuussa Bohemian Grovessa järjestetyssä Cremation of Care rituaalissa hengiltä usein tikarien iskuin.

Jos kuka tahansa poliitikko joutuu jotain tuollaista edes todistamaan, niin siinä yhden jos toisen mieli menee rikki ja he eivät ole enää henkisesti koskaan tasapainossa noiden tapahtumien jälkeen.

Tästä syystä näitä kyseisiä lapsiuhrausrituaaleja ollaan harrastettu näiden eräiden elitistien toimesta jo Babylonian ajoilta. Tästä syystä ei ole suinkaan sattumaa, että tämä Moolok, jota pöllön muodossa palvotaan Bohemian Groven lapsiuhrausrituaaleissa on peräisin jo muinaisen Vanhan Testamentin ajoilta ja oli silloin palvottu foinikialainen jumala, jolla oli oinaan pää ja ihmisen ruumis.



Itse Hillary Clinton mainitsi tämän Moolokin (eng. Moloch) eräässä sähköpostissaan, jonka Wikileaks vuosi eteenpäin.

Hillary oli maininnut uhraavansa kanan hänen takapihallaan Moolokille.

Hän kyllä tiesi mistä puhui, sillä ei hänen kaltaiselleen okkultistille nämä okkultistiset jumalat ole mitään satuja.



Ted Gunderson, joka toimi aikanaan myös F.B.I. agenttina tutki tätä kyseistä kulttia 80-luvulla ja kommentoi näitä lapsiuhrauksia myös julkisesti.

Gunderson mainitsi tuolloin samalla, että jos näitä murhaajia alkaisi edes tutkimaan, niin silloin operaatio voitaisiin tehdä vain salaisena operaationa (undercover operation).


Lähde: HS

Hämeensanomat

Iltalehti