http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 20, 2019

Valemediaelitistien ylpeys käy nyt lankeemuksen edellä


Yhdysvaltalainen uutiskanava CNN ylistää Suomen tiedotusvälineitä uudessa artikkelissaan, jossa he kehuvat Suomen olemassa voittamassa sodan valeuutisia vastaan.

CNN:n mukaan tämä valeuutisten torjunta onnistuu Suomessa erittäin hyvän lukutaidon ja kriittisen ajattelun opettamisen ansiosta.

Kriittisen ajattelun opettamisen ? 

Tuossa juuri valemedia väitti aivopestyä valemediajournalismia kriittiseksi ajatteluksi, eli käänsi asian päälaelleen, jota nämä valemedian tiedotusvälineet tekevät jatkuvasti.

Heille totuus on vihapuhetta sekä valheita, kun taas taas valheet ovat faktaa sekä näitä uutisia joita valheet uskovien ihmisten tulisi lukea, jotta pysyisivät tuossa valveunessa, johon heidät on vaivutettu tuolla aikojen saatossa.

CNN myös ylistää vuonna 2016 käyttöön otettua opetussuunitelmaa, joka on käytössä Suomen kouluissa, jossa painotetaan kriittisen ajattelun tärkeyttä.


Mitä kriittinen ajattelu on

Tämä Suomen koulujärjestelmässä vuonna 2016 käyttöön otettu opetussuunitelma ei opeta lapsille edelleenkään, että mitä tämä aito kriittinen ajattelu on.

Aito kriittinen ajattelu on sitä, että silloin ajattelu tapahtuu yksilöllisellä älyllä sekä viisaudella, jolloin tällainen valemedioiden tuottama propagandakin pystytään havaitsemaan.

Mutta silloin kun ajattelu ulkoistetaan ulkoisten auktoriteettien kertoman informaation varaan, jota koulutusjärjestelmä väittää kriittiseksi ajatteluksi, niin tällöin tuon ajattelemattomuuden aivotoiminta mahdollistaa sen, että valtamedian valemediat voivat kontrolloida näitä ihmisiä luulemaan, että he ovat kriittisiä ajattelijoita, vaikka todellisuudessa he ovat kaiken aikaa olleet näitä moraalittomia pelkureita, joille on annettu tekosyy olla ajattelematta lainkaan. 

Koko tämä informaatiosota, josta nämä rikkaat mediatalojen elitistit saarnaavat liittyy tähän, että ihmiskunnan puolella tapahtuu koko ajan tällä hetkelläkin tätä yksilöiden heräämistä ja sitä nämä elitistit pelkäävät yli kaiken, koska jossain vaiheessa tuo väestö tulee muodostaamaan riittävän voimakkaan kriittisen massan, jonka jälkeen tämä kaikki läntisten maiden itsemääräämisoikeuden murskaaminen sekä uuden maailmanjärjestyksen toteuttaminen hankaloituu näillä elitisteillä.

Yleisradion toimittajia on jo viimeiset vuodet käyty salaisesti kouluttamassa mm. Virossa kyseisen valtion salaisen poliisin (KAPO) toimesta. 

Siellä näille Ylen toimittajille hoetaan apinan lailla, että kuinka Venäjä on tämän vaarallisen informaatiovaikuttamisen takana ja kuinka Venäjä pyrkii vaikuttamaan Suomeen vaarallisella informaatiovaikuttamisella, vaikka kyse on vain Suomen kansalaisten tietoisella mielellä heräämisestä.

Sillä Suomen valtion taustalla vaikuttava korruptoitunut eliitti pelkää näitä itsenäisiä ajattelijoita ja on siksi syyttänyt näitä Suomen kansalaisia mm. Venäjän trolleiksi jne.



Tämä CNN:n valeuutispaja on jo Yhdysvalloissa joutunut hyvin huonoon valoon, kun se joutui jopa itse pyytelemään anteeksi tehtailemiaan valeuutisia.



Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi muutama vuosi sitten CNN:n kanavajohdolle suorat sanat, kun hän sanoi heidän olevan valeuutisia.

Se on vaarallista, että kuinka suomalaisten aivopesu alkoi tehostumaan vuonna 2017, jolloin tämä amerikkalainen valeuutismedia CNN ja Suomessa toimiva MTV3-kanava aloittivat yhteistyön keskenään.

MTV3:n vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila totesi tuolloin tämän yhteistyön CNN:n kaltaisen jätin kanssa monipuolistavan MTV:n uutisointia.


Valemedioita pyörittävät elitistit syyttävät vaihtoehtomedioita valeuutissivustoiksi

Mutta koska käynnissä on informaatiosota, jossa ovat vastakkain totuus vs. valheet.

Valheita edustaa nämä CNN:n kaltaisten mediakorporaatioiden mediatalot, joiden motiivina on syöttää valeuutisia ihmisille, jotteivät he vaan heräisi tiedostavina yksilöinä.

Mutta valemediat omistavat elitistit taas syyttävät tämän informaatiosodan toisia osapuolia... heränneitä siitä, että he pyörittävät valeuutissivustoja, joita näiden elitistien mukaan ovat mm. nämä lukuisat vaihtoehtomedian sivustot.

Yleisradion toimittajat laitetaan tästä syystä ajoittain hyökkäämään näiden vaihtoehtomedioiden kimppuun. 



Äskettäin Oulun käräjäoikeudesta kunnianloukkaussyytteen saanut toimittaja Johanna Vehkoo on toiminut YLE:llä viime vuodet faktantarkistaja nimisenä bulvaanina, jonka tehtävänä on varoitella lukijoita vaarallisista valemedioista.  

Mutta on silti hyvin merkillistä, että vaikka Yleisradio hyökkää näitä vaihtoehtomedioita vastaan ja syyttää niitä valeuutissivustoiksi, niin se ei kuitenkaan perustele millään, että miksi ne ovat heidän mielestä valeuutissivustoja.

Joten jos Ylen toimittajillakin on tuon kaltainen retoriikka, niin se joko viestii heidän vähäisestä älykkyydestä jotain, tai sitten heidät vaan ollaan päätoimittajien toimesta käsketty kirjoittamaan tuollaista vähä-älyistä journalismia, jossa haukutaan ns. metsää puilta. 



Elämme kuitenkin vielä suht. vapaassa Eurostoliitossa, jossa näiden EU-maiden kansalaiset saavat vapaasti valita sen, että mitä verkkolehteä he lukevat.

Että jos Helsingin Sanomat tai YLE eivät enää kiinnosta sisällöllisesti, niin se ei ole näiden lukijoiden vika, vaan silloin syy löytyy näistä medioista, joiden sisällöllinen laatu on heikentynyt vuosi vuodelta.

Joten Yleisradion toimittajat kun alkavat raivoamaan ja hyökkäämään Suomen dissidenttien kimppuun  ja syyttämään heitä Venäjän valtion trolleiksi sekä valeuutissivustojen ylläpitäjiksi, niin se kyllä kertoo paljon tuosta jotain, että kuinka paljon tämän Suomen valtion takana toimivat elitistit pelkäävät tätä tietoisuuden kansannousua, jota koko ajan tapahtuu.

Mutta myös tuo peruskouluissakin oleva opetussuunitema, niin ei sekään ole mikään pomminkestävä propagandaoperaatio, jolla kaikki lapset saadaan aivopestyä kuuliaisiksi sekä totteleviksi kansalaisiksi. 

Ei tuon nuoremman sukupolven yksilöt mitään tyhmiä lapsia ole, vaan he näkevät suoraan tämän suurennuslasin läpi, että miten idioottimaista touhua on tämä mm. Ylen toimittajien suur-holhoava asenne Suomen kansalaisia kohtaan.

Sinulla on oikeus ajatella ja olla mieleltäsi vapaa. Joten älä anna YLE:n toimittajien tulla sekoittamaan tätä mielen vapauttasi.

Jos joku kulttuurimarxisti haluaa elää tuossa kuplassa, jossa vihapuhe, valemediat sekä ilmastonmuutos uhkaa jokaista, niin anna heidän elää siinä harhassa.



Mutta vaarallista on se, että nämä ilmastonmuutosuskovaiset alkavat nyt aivopesemään myös tulevan sukupolven nuoria peruskouluissa ja pakottamaan että meidän jokaisen pitäisi osallistua vihapuhe ja ilmastotalkoisiin.



Nämä ilmastotalkoiden takana vaikuttavat vaikutusvaltaiset tahot haluaisivat tehdä kaikista tulevaisuuden miehistä soijapoikia. Koska soija sisältää paljon naishormoonia sisältävää estrogeeniä.


Lähteet: Iltalehti

MTV3 Uutiset