http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 15, 2019

USA:n 1969 kuukävely filmattiin Nevadan autiomaassa



Wikileaks vuoti nyt julkisuuteen jotain varsin paljastavaa, sillä se paljastaa sen, että tämä vuoden 1969 kuukävely ei filmattukaan kuussa, vaan se filmattiin maassa.

Kyseinen ylläoleva video on Wikieaksin äsken julkisuuteen vuotama ja on peräisin vuodelta 1969.



Tai no jos joku vielä haluaa väittää, että se filmattiinkin kuussa, niin sitten nämä kuvausryhmäläiset olivat aika kovapäistä sakkia, kun pystyivät kävelemään kuun päällä ilman astronauttiasuja.

Heillä oli päässään vain hatut ja tuolla taustallakin näkyi maalaistalorakennus. Ehkä sekin oli jo ehditty rakentaa kuuhun ja pystyttää sinne navetat lentävine lehmineen :)

No ei... Kyllä tuossa oli kyse lavastetusta kuukävelystä, jolla USA:n avaruushallinto halusi rakentaa itselleen kiiltävän brändin ja leveistä Neuvostoliitolle, että he pääsivät kävelemään aina kuuhun asti.

Mutta aika jännää vaan se, että jos sinne kuuhun nyt pääsee tuosta vain kävelemään, niin miksi siellä ei olla käyty viimeiseen 50 vuoteen enää ? 



Astronautin puvun kypärästä heijastuu studion kamera numero 6.



Lisäksi myös kuukävelyn aikana kypärästä heijastui myös muitakin heijastuksia.



Yhdysvaltain avaruushallinto NASA pelkää selvästi joutua kansainvälisesti naurunalaiseksi, jos tämä kuukävelyhuijaus paljastuisi lopullisesti maailmalla. 

Ilmankos tästä NASA:sta onkin vitsailtu jo kaikki nämä vuodet, että tämä NASA onkin todellisuudessa "Ei koskaan suoria vastauksia = N.A.S.A (Never A Straight Answer).

Silti NASA syö USA:n veronmaksajien varoja yli 20 miljardia dollaria vuosi ja sen kokonaisbudjetti on järisyttävät 4 biljoonaa dollaria.

Olisi lähes mielipuolista jos tuollaisia summia tarvittaisiin vuosittain vain USA:n avaruushallinnon asioista valehteluun.