http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 02, 2019

Facebook tiukentanut otettaan totuudenpuhujien sensuroimiseksi

Teksti: Teemu Vehkala

Facebook on tiukentanut otettaan suomalaisten totuudenpuhujien sensuroimiseksi.

1 kk banneja helisee nyt jopa yli 2014 vuonna julkaistuista jutuista ja jatkuvasti bannattuja henkilöitä ovat allekirjoittaneen lisäksi myös MV-lehden nykyinen päätoimittaja Janus Putkonen, joka on ollut Facebookista bannattuna jo vuoden päivät. 



Ei tämä vaikeaa ole selittää, että miten nämä bannaukset menevät.

SUPO:lla toimii lukuisia ns. vastavakoiluyksiköitä. Eli he ovat lähettäneet jonkun värvätyn henkilön johonkin ryhmään keräämään tietoja ja homma toimii kuten aikanaan DDR Saksassa Stasin aikoina.

Aktivisti-soluista tehdään sitten SUPO:lle uhka-arvioita, joita nämä heidän värväämät vastavakoojat heille luovuttavat analysoitaviksi.

Myös näiden samojen uhka-arvioiden mukaan myös menevät nämä Facebookista pysyvästi bannatut nettikirjoittelijat, joiden ei enää anneta omalla nimellä kirjoitella Facebookkiin mitään.

Tämä sitten johtaa siihen, että nämä bannatut joutuvat keksimään itselleen uusia nimimerkkejä.  

Vaikka SUPO puhui tämän vuoden alussa ulkomailta asti tulevasta poliittisesta kybervakoilusta, niin on SUPO syyllistynyt tähän itse koko ajan.



Esimerkiksi tämä äskettäin eduskuntaan päässeen Perussuomalaisten ehdokkaan Jenna Simulaan kohdistunut Facebook sensuuri täytti jo kaikki poliittisen sensuurin merkit, joiden jäljet saattavat johtaa aina ulkomaille asti.

Asia kun on näin, että myös Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on kiinnostunut myös Perussuomalaisten ehdokkaista, jos he vaikka sattuvat tietämään liikaa näistä maailman asioista, joten silloin heidät luokitellaan poliittisiksi uhkiksi.

Mutta tämä ei vielä ole asian kaikki puolet, vaan tähän liitetään pian mukaan DDR Saksasta kopioidut Stasin Zersetsungin kaltaiset vainontaohjelmat, joita käytetään myös EU-maissa Suomea myöten.

Tähän kuuluu kyseisten henkilöiden maineen pilaaminen sekä jatkuva poliittinen vaino, jatkuva puhelimen kuuntelu jne.



Tällainen toiminta kattaa jo kaikki ns. organisoidun joukkovainonnan (Eng. Organized gang stalking) tunnusmerkit.

Suomessa tässä vainontaohjelmassa on mukana myös SUPO, poliisi sekä vartiointiliikkeet GS4. 

Europol pitää taas salaista rekisteriä EU-maiden toisinajattelijoista ja tästä Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen mainitsi blogissaan vuonna 2010. 



Tällainen touhu ei ole enää minkään sivistysvaltion mukaista, vaan se on fasismia, jossa kansalaisilta viedään kaikki perusoikeudet pois, jottei globalistien fasistien uusi maailmanjärjestys hanke vain vaarantuisi mm. verkossa leviävän totuuden takia.

Jos olette huomanneet, niin tälle roisto-elitisteille vain totuus on vihapuhetta, josta heidän mukaansa tulisi rangaista vihapuhujia, eli totuudenpuhujia.

Tämän vuoksi nämä lukuisat totuudenpuhujat joutuvat olemaan Facebookista ulkona, koska he saavat jatkuvasti 1kk kirjoituskieltoa (bannit).

Mutta nyt on aika herätä.