http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 28, 2019

Ruotsalainen koulutyttö kieltäytyi ilmastolakosta - Pilkattiin luokan edessä


Ruotsissa sattui ja tapahtui, kun maassa vallinnut ilmastolakko hömpötys vedettiin myös siellä peruskouluihin.

Kuitenkin eräs 15 vuotias tyttö ei suostunut osallistumaan koulunsa järjestämään ilmastolakkoon, niin tämän seurauksena hän joutui opettajansa sekä oppilaidensa pilkkaamaksi.

Opettaja oli ensin pitänyt vihaisen saarnan siitä, kuinka Sanna tulisi ajatella päätöstään tarkasti.

Tämän jälkeen sitten muut oppilaat syyttävät Sannaa ilmastonmuutoksen kieltäjäksi ja aloittivat pilkkaamisen.

Kyseisen koulun rehtorin mukaan tytöllä oli väärä asenne ja hänen mukaansa tyttö oli käynyt koko muuta luokkaa vastaan.



Länsimaalainen peruskoulujärjestelmä on tuotu nyt ilmastonmuutospropagandan äänitorveksi ja tähän löytyy selvä syy, koska tämä tulevaisuuden sukupolvi istuu nyt aivopestävänä peruskouluissa, niin sinne on silloin keskitetetävä vahva ilmastonpropaganda agenda.

Suursijoittaja George Soros toimii tämän operaation suurena rahoittajana, niin kuin hän on myös tämän Ruotsalaisen eliittiperheen ilmastonmuutostaistelulapsen Greta Thunbergin salainen rahoittaja.

Ilmastonmuutospropagandan tarkoituksena on harhauttaa nämä siihen uskovat ihmiset kiinnittämään huomionsa muualle, kun sillä aikaa nämä Euroopan kansallisidentiteetintuhoamisohjelmat ajetaan läpi.



Uusi maailmanjärjestys Euroopassa tarkoittaa tämän Euroopan unionin maiden totaalitaarista islamisoimista.

Eli siirtoväestö tuo Islamin mukanaan ja lisääntyy jossain vaiheessa kantaväestöä nopeammin. 

Lopulta nämä vierasmaalaiset vaativat itselleen Sharia lain ja pakottavat lopulta myös kantaväestöt elämään heidän kiviaikakautisten Sharialakiensa mukaan.

Tällä muslimien invaasiolla on silti täysin selvä motiivi, että ei se itsestään ole syntynyt, vaan sen takana toimii lukuisia yksityisiä rahoittajia kuten Soros.

Euroopassa on näiden elitistien mielestä aivan liian korkea älykkyysosamäärä, joka on sitä erityisesti pohjoismaissa, joista Suomi on älykkäin kansa.

Nämä vahvan kansallisen identiteetin ja vahvan älykkyyden omaavat valtiot muodostavat tälle globalistien hallitsemalle valtaeliitille suuren uhan, koska se uhkaa näiden elitistien ajaman uuden maailmanjärjestyksen toteutumista.

Koska tähän uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaan kuuluu kaikkien kansallisvaltioiden totaalinen tuhoaminen ja se ei onnistu ilman valtaväestön aivopesua mm. ilmastonmuutoksella sekä monikulttuurisuudella. Kun nämä kaksi keinoa ovat elitistien harhautuskeinoja, joilla väestön huomio siirretään muualle, kun käynnissä on jo tämä lähi-idästä tuotu väestönsiirto.


Lähteet: Verkkouutiset

Dailymail

De Goda Samhället

Nya Tider