http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 02, 2019

5G säteilyn tutkitut haittavaikutukset



Teksti: Teemu Vehkala

Vaikka 5G teknologia tekee täyttä tuloaan Suomeen, niin Brysselissä siitä ollaan vielä huolissaan. 

Biokemian emeritusprofessori Dr. Martin Pall on tutkinut tätä vaarallista 5G langattomia verkkoja ja sai selville, että kyseisellä langattomalla teknologialla on lukuisia haittavaikutuksia.



Näitä ovat mm. 

Hedelmällisyyden lasku

Kivesrakenteen muutokset, munasarjat; vähentynyt spermantuotanto,  munasarjojen lasku, lisääntyneet spontaanit abortit, alentunut jokaisen kolmen sarjan sukupuolihormonituotanto, heikentynyt libido,

Neurologiset oireet 

Unettomuus, masennus, päänsärky, muistin heikkeneminen, väsymys, keskittymisen puute, levottomuus, stressioireet  

DNA-soluvauriot 3 tyyppiä 

Yksittäinen ja kaksinkertainen DNA-vaurio, Hapetettu emäs (8-HOdG); Kumpikin aiheuttaa mm. syöpää sekä ituradan mutaatioita.  

Apotoosi (ohjelmoitu solukuolema)

Johtaa kummatkin lisääntymis ja hermostoperäisiin oireisiin.



Umpieritys (Hormonaaliset vaikutukset)

Kumpikin ei-steroidi ja steroidihormoonien järjestelmään; joissain tapauksissa EMF (sähkömagneettinen kenttä) voi aiheuttaa kumpikin lisääntyvää ja vähentyvää hormoonitasojen vaihteluita eri olosuhteissa.

Liiallinen solunsisäinen kalsium [Ca2+]i

Unettomuus, Tämän vaikutuksen näet, joka vaikuttaa kaikkeen muuhun.

Syöpä

Aiheuttaa syövän synnytystä, edistää kasvaimien syntyä ja kasvua, lisää kudoksien etäpesäkkeitä.



Sydämen toiminnan vaikutukset sydämen sähköisen ohjauksen kautta

Voit saada välittömiä tiheälyöntisiä ryhmihäiriöitä sydämeen (takyardiat).  Joka voi sitten myös aiheuttaa vastakkaisen ilmiön, eli bradykardian, joka on sydämen rytmihäiriö, jolloin sydän lyö liian hitaasti, jolloin sydämen leposyke alittaa 60 lyöntiä minuutissa.

Kumpikin näistä aiheuttaa vielä sydämeen arrhytmiaa, joka tarkoittaa sydämen syke on liian nopea tai hidas.

Nuorilla (n. 30 vuotiaat) alkava Alzheimer ja dementia

Nyt jo esiintyy 30-vuotiailla alkavaa alzheimerin ja dementian oireita, jotka käyttävät langattomia verkkoja päivittäin, jota kutsutaan myös nuoremmillakin esiintyväksi digitaaliseksi dementiaksi.

Kumpikin sekä ADHD ja autismi voivat johtua myöhäisestä syntymäajasta tai synnytyksen jälkeisestä EMF vaikutuksista

On neljä erilaista mekanismia, jotka kontrolloivat synapsien muodostumista kehittyvissä aivoissa, joista jokainen kontrolloi solunsisäistä kalsiumia [Ca2+]i. Tästä seuraa se, että liiallinen [Ca2+]i seuraa se, että EMF:n valotus voi aikaansaada synapsien muodostumisen, aikaansaaden ADHD:n kaltaisen ja autismiin viittaavien oireiden muodot.



Dr. Pall on myös tutkinut, että miten EMF vaikuttaa langattomien 5G verkkojen käyttäjiin. 



Elisalla on nyt käsissään vuosisadan biologinen ase

Teleyhtiö Elisalla on nyt siis käsissään vuosisadan biologinen ase, jota se nyt myy jo ennakkoon täyttä häkää.

Jyäskylän keskustaan on jo asennettu 5G mastot ja pelkästään Jyväskylän keskustasta on jo mitattu yli 22 000 kertaisia säteilyarvoja maaseutuun verrattuna.

Mutta tämä Suomen väestö on saatava pakkosteriloitua ja sairastettua keinolla millä hyvänsä.

On silti täysin mielipuolista, että tämän korruptoituneen valtion hallinto ei tee mitään tämän 5G-säteilybuumin edessä.

STUK on vaiennettu 5G:n edessä

STUK, eli Suomen säteilyturvakeskus on tuo paikka, joka antoi kenkää eräälle tutkijalle, joka lähti kymmeniä vuosia sitten tutkimaan omin päin kännykkäsäteilyä ja sai selville, että kännykkäsäteily oli hyvin vaarallista ihmisen solukudoksille, joihin ei pääse valoa soluhin, kun kännykkäsäteily on estänyt sinne valon pääsyn soluun. 

No mitä teki STUK... Siellä mentiin paniikkiin, että muuten voisi vaarantua STUK:n Nokialta saadut vuosittaiset lahjusrahat, joten tämä tutkija laitettiin pihalle ja saatiin jälleen lakaistua kännykkäsäteilyn haitat maton alle. 

Mutta nyt kun kyse on 5G verkkojen vaarallisuudesta, niin STUK ilmoittaa sen omilla nettisivuillaan, kuinka tämänhetkisen tiedon valossa altistuminen tukiasemien radiotaajuisille säteilyille ei tulisi nousemaan heidän mukaansa merkittävälle tasolle 5G-verkon käyttöönoton myötä.

Jos näillä virkamiehillä STUK:lla on tuollainen asenne Suomen kansalaisten turvallisuuden puolesta, niin silloin STUK:n nimi kuuluisi muuttaa Suomen säteilyturhakeskukseksi.

Ikävä fakta on se, että lähivuosina 5G-verkot tulevat aiheuttamaan lukuisia määriä syöpäsairauksia erityisesti nuorille ihmisille, jotka ovat alstistuneet jo syntymästään asti voimakkaille langattomille verkoille. 

Se vielä, että tähän olisi ollut koko tämän ajan olemassa myös langallinen esim. valokuituyhteydet, niin Elisan kaltainen telejätti ei suostu niitä edelleenkään promotoimaan laajemmin, koska langaton verkkohelvettihanke nimeltä 5G on käynnissä ja siihen he myös saavat veronmaksajilta miljoonien yritystukia, joita käytetään Suomen kansalaisten sairastuttamiseen sekä steriloimiseen.

Globalistien tavoite on saada vähennettyä 7,1 miljardia ihmistä tältä planeetalta

Tämän pelin henki todellakin on se, että näiden vallan verhojen takana vaikuttavien globalistien tavoite on saada vähennettyä tältä pallolta sellainen n. 7,1 miljardia ihmistä, jonka jälkeen enää jäisi vain 500 miljoonaa ihmistä jäljelle. 



Tämän "500 miljoonaa" he ovat myös itse ilmoittaneet tuossa yksityisellä rahalla pystytetyssä Georgia Guidestonesin kivimonumentissa, johon tuo juttu on kaiverrettu. 

He kaiversivat siihen tällaisen lauseen kuin, että YLLÄPIDÄ IHMISKUNTAA ALLE 500 000 000 TODELLISESTI TASAPAINOSSA LUONNON KANSSA.

No katsoo nyt ensinnäkin näitä globalistien hirmuvaltaa, suuryhtiöitä, yksityisiä pankkeja, armeijoita, lapsikauppaa, huumekauppaa, niin ei siinä kyllä paljoakaan olla tasapainossa luonnon kanssa. 

Vaan nämä veijarit ja konnat pyrkivät olemaan tasapainossa vain itse Saatanan ja Luciferin kanssa, jota he salaisissa riiteissään palvovat ja tappavat sekä murhaavat vielä pikkulapsia näille okkultistisille jumalilleen tiettyinä okkultistisen kalenterin pyhinä.




Olemme kuitenkin jo tiettynä riittävänä yksilöiden muodostamana vastavoimana onnistuneet paljastamaan näiden vehkeilijöiden maailmanherruus hankkeet, joka on jo yksistään aivan mielipuolinen hanke, että tällainen alle 9000 miehen salaseura pyrkii saamaan totallisen yliotteen tämän planeetan varoista, ihmisistä, valtioista ja tuon kaltaista strategiaa harjoittavat miltei vain tämä negatiivisella valon tuolla puolen (pimeä puoli) vaikuttava negatiivisten liskorodun sakki. 



Suursijoittaja George Soroskin on heitä ja hän tosiaan myös ihan siviilissäkin näyttää jo nykyään siltä, ettei enää melkein tarvitsisi tuota rypistynyttä naamiota pitää kasvoillaan.



Mutta Soros kuten nämä muutkin globalistien konnat ovat kaikki satanisteja, joista jokainen on vannonut valansa Luciferille.

Soros pelaa tämän vuoksi vain tuon alakerran pussiin ja tekee kaikkensa, jotta Eurooppa saataisiin tuhottua hänen rahoittamallaan islamisaatiolla.

Soros on vielä äärimmäisen taitava peluri, joka on onnistunut kaappaamaan myös EU-maiden valevasemmistonkin Hedge-rahastojensa lahjusten myötä itselleen ja tunkee näihin jo myös Suomea myöten tätä ilmastonmuutospropagandaa eteenpäin.

Mutta nämä Vihreänkin puolueen edustajat ovat miltei kaikki jo aivopesty ilmastonmuutoksen propagandalla, eivätkä he huomaa, että heitä on jallitettu koko tämän ajan vain pysymään ruodussa, kun sillä aikaa tämä globalistien rakentama uusi maailmanjärjestys ja 7,1 miljardin ihmisen vähennystarve saadaan toteutettua.

Tätä n. 7,1 miljardin väestön eliminointihanketta he perustelevat sillä, että heidän mukaansa tällä planeetalla on aivan liikaa väestöä ja erityisesti nämä hyödyttömät suursyömärit, jotka eivät paina muiden palkkaorjien lailla töitä tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä ja tämän takia näiden globalistien salaiset ajatushautomot kuten CFR (The Council of Foreign Relations) sekä Trilateraalinen Komissio loivat talouden nollakasvun vauhdittamaan tätä depopulaatiohanketta, joka kohdistettiin massatyöttömyyden kasvattamiseen nollakasvulla.

Eli nämä globalistit käytännössä näkevät työtä tekevät veronmaksajat kuin lehminä, joista osa joudutaan laittamaan teurastamolle. 



Tässä onkin se juttu, että miten negatiivista polkuaan kulkeva liskorotu näkee muut ihmiset vain heille työtä tekeviksi orjiksi, joita näillä negatiivisilla liskoilla on sadistinen ja pakonomainen tarve hallita, kurittaa sekä alistaa. 

Joten tästä huomaamme sen, että ketkä ovat tälle planeetalle luoneet tämän väkivaltaisen demokratia, harvainvalta, mielivalta, väkivalta systeemin.

Vain negatiivista polkuaan kulkevat liskot voivat olla noin brutaaleja, että usuttavat poliisin hakkaamaan siviilejä, jotta valtionrauha voisi säilyä.

Mutta tuo heidän ylivaltansa on perustunut vain ja ainoastaan tuohon joukossa tyhmyys tiivistyy efektiin, jota voidaan komensoida ja kasvattaa television sekä viihdeteollisuuden kaltaisten propagandantuottajien avulla.

Mutta tässä kuitenkin piilee sellainen salaisuus, että riittävän suuri heränneiden yksilöiden muodostama joukko tulee lopulta olemaan riittävän suuri vastavoima, joka tulee tekemään lopun näiden elitistien juonista ja rauha palaa sen jälkeen maan päälle. 



Henkimaailman puolelta tätä asiaa tarkasteltuna kyse on vain valon ja varjon välisen verkoston mittelöistä, joissa toisella puolella ovat langenneet henkiolennot Luciferin johdolla. Mutta valon puolella joukkoja johtaa arkkienkeli Kristus Mikael.


Lähteet: https://mvlehti.net/2019/04/21/jyvaskylan-keskustassa-yli-22-000-kertaiset-sateilyarvot-maaseutuun-verrattuna/

http://brusselstimes.com/brussels/14753/radiation-concerns-halt-brussels-5g-for-now