http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 01, 2019

Helsingin kaupunki pimittää edelleen tietoa Malmin lentokentälle rakennettavasta mamulähiöstä


Helsingin kaupungin ympäristölautakunta käsittelee ensi tiistaina asemakaavamuutosta, jolloin päätetään käynnistää Malmin lentokentän päälle tulevan Nallerinteen kaava.

Helsingin kaupunki on tähän päivään asti pimittänyt totuuden tästä lähiöstä, että sinne kaavailtavat asunnot 25 000 asukkaalle ei ole suunniteltu suomalaisille, vaan nämä rakennetaan vastaamaan kysyntää pakolaisasunnoista.

Suomeen kun on taas määrä tulla tulevina vuosina yli 30 000 pakolaista vuodessa ja tahdin on määrä kiihtyä mitä pidemmälle mennään.Jyrki Kataisen hallitusohjelmaa sisältyi jo tämä 2020 -strategia.

Virallisesti Eurooppa 2020 -strategian väitetään olevan hanke EU:n kasvu- ja työllisyystrategiahankkeena, jonka väitetään perustuvan tehollistettuun talouspolitiikan koordinointiin.

Somalit ovat erityisesti otettu tähän maahanmuutto-ohjelmaan mukaan erityisesti sen vuoksi, koska he ovat kuulemma myös Afrikassa kaikkein työhaluttomimpia ja he lisääntyvät suurella vauhdilla.

EU:n Komissiota pyörittävät elitistit pyrkivät tällä maahanmuutolla murskaamaan vahvat Euroopan kansallisidentiteetit, jotka ovat uhkaksi uuden maailmanjärjestyksen agendalle. 

Mutta erityisesti EU-maiden vahvimpien kansallisidentiteettien valtiot kuten Puola, Tsekki ja Unkari tuottavat näille maahanmuuttoliikettä kontrolloiville elitisteille suurta päänvaivaa.


Lähde: Iltalehti