http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 07, 2019

Lääkeyhtiön johtaja sai tuomion Jenkkien opioidilääke epidemiasta


Teksti: Teemu Vehkala

Oikeus on vihdoin toteutunut, kun ensimmäinen BIG PHARMA:n lääkeyhtiöiden piru on saanut syytteen.

Kyseessä on lääkeyhtiö Therapeuticsin perustaja John Kapoor (kuvassa) sekä neljä yhtiön johdossa ollutta ovat saaneet syytteet, joissa heidät todettiin syyllisiksi Yhdysvaltoja piinaavaan opioidipohjaisten lääkkeiden epidemiaan.

Kapoor sai näiden muiden syytettyjen kanssa tuomion mm. lääkäreiden järjestelmällisestä lahjomisesta sekä vakuutusyhtiöiden huijaamisesta.

Therapeutics yritti estää fentanyylipohjaisen kipulääkkeensä Subsysin myyntiä, vaikkei potilailla ollut tarvetta itse lääkkeelle.

Kyseessä on n. 100 kertaa morfiinia tehokkaampi kipulääke.

Nyt huhutaan, että näitä syytettyjä saattaa uhata jopa 20 vuoden vankeustuomio.


Yhdysvaltojen opioidiepidemia

Tämä Yhdysvaltojen opioidiepidemia alkoi opioidipojaisten lääkkeiden tulosta markkinoille. 

Insylillä oli esim. oma koulutusohjelmaksi naamioitu järjestelmä, jonka kautta näille siihen kuuluville lääkäreille maksettiin siitä, että he määräsivät potilailleen yhtiön Subsys lääkettä ja näin näistä potilaista tehtiin järjestelmällisesti opioidinarkkareita, koska kyseessä on äärimmäisen voimakasta riippuvuutta aiheuttavat opioidipohjaiset kipulääkkeet.

Yhdysvaltain ministeriön mukaan kyseessä on nyt Yhdysvaltojen historian laajin skandaali.

Virallisissa tilastoissa Yhdysvalloissa kuoli vuonna 2016 peräti 42 000 ihmistä opioidipohjaisten lääkkeiden yliannostukseen.



Mutta tämä suurempi ongelma näissä opioidipohjaisissa lääkkeissä on se, että ne tekevät käyttäjänsä hyvin riippuvaiseksi näihin lääkkeisiin. 

Niin jossain vaiheessa nämä opioidilääkkeiden käyttäjät huomaavatkin, että katukaupasta ostettu heroiini onkin halvempaa ja tästä syystä tämä jenkkien opioidi-epidemian suurin ongelma on siitä seurannut kansallinen huumeongelma.



Mutta koska kyseessä on maailmanlaajuinen huumekauppa, jonka kartelleja tuetaan mm. HSBC pankin kautta.

Yhdysvalloissa myydään vuodessa n. 27 miljardin dollarin edestä heroiinia.

Mutta täytyy myös muistaa, että mistäs nämä heroiinin aineet saadaan. 

Ne käydään hakemassa ooppiumina mm. Afganistanista, Pakistanista. Vaikka sitä myös tuotetaan Iranissa, Burmassa, Vietnamissa, Burmassa, Thaimaassa, laosissa sekä Myanmarissa.

Mutta koska maailmassa tuotetaan vuodessa n. 430-450 tonnia heroiinia, joista suurin osa on peräisin Afganistanin ooppiumista, niin tässä on se syy miksi USA:n armeijan sotilaat eivät ole suostuneet vieläkään poistuman sieltä. 

Koska he valvovat, etteivät vaan Talibaanit ala sitä itse viljelemään ja myymään sitä ominpäin ulkomaille.

Afganistanissa myös viljelijät saavat vain ooppiumista parhaan mahdollisen korvauksen kuin mistään vastaavasta vaihtoehtoisesta viljelykasvista, eikä se vaadi suurta peltopinta-alaa.

Jos USA:n hallitus ja CIA sekä Yhdysvaltain huumeministeriö (DEA) kävisi oikeasti tätä huumeiden vastaista sotaansa, niin se ensitöikseen hankkiutuisi eroon Afganistanin ooppium pelloista. Mutta koska kyseessä onkin oma tuotanto, jonka toimituksesta vastaa CIA, niin eihän nyt hyvänenaika omia huumepeltoja käydä tuhoamassa.

Mutta kaiken tämän huumeiden vastaisen sodan todellinen tarkoitus on vain se, että nämä maailman huumekauppaa monopolina käyvät rikolliset pyrkivät estämään, ettei alalle tule yhtään muita yksittäisiä kilpailijoita. 

Kun sellainenhan olisi näille isokenkäisille pankkiiri-huumerikollisille pahin mahdollinen tilanne, että pilven katuhinta laskisi alle 1 €/g. Kun nämä isäkenkäiset huumeparonit haluavat pitää sen yli 20 euron gramma hinnoissa.


BIG PHARMA:n johtajat kuuluisivat kaikki linnaan

Oikeasti näiden kaikkien BIG PHARMA:n pahamaineisten yhtiöiden johtajat ja hallituksen jäsenet kuuluisivat kaikki linnaan, koska ovat olleet vastuussa lukuisien miljoonien ihmisten kuolemista.

He käytännössä tekevät työkseen sitä, että lahjovat lääkäreitä eri puolin palloa ja varmistavat sen, että juuri heidän lääkeyhtiönsä lääkkeet tappavat juuri näiden kyseisten lääkäreiden potilaita ja tästä hyvästä lääkärit saavat keskimäärin n. väh. 10 000 euron lahjukset vuosittain näiltä lääkeyhtiöiltä, joiden palveluksessa he ovat.



Mielialalääkebisnes on myös suuri miljardivoittoja takova liiketoimi näille BIG PHARMA:n lääketehtaille, joiden tarkoituksena on pikemminkin mielialalääkkeillä saastuttaa potilaiden mieli, johon lääkärit voivat sitten taas määrätä jotain toista ja vielä pahempaa saman lääketehtaan toista huumausainetta, jota on tarjolla pillerimuodossa.

Tämä on kuin, että potilaille annosteltaisiin vuoronperään amfetamiinia, joka sitten jossain vaiheessa vaihdettaisiin aina heroiiniin jne. Hoito-ohjelma saatettaisiin aloittaa aina kannabis sativasta jne. 

Tämä kuvastaa tuon mielipuolisuuden millainen koko psykiatrinen hoito-ohjelma on edelleen länsimaissa. Sillä edes tämän viimeisen sadan vuoden aikana ei olla siellä maailmassa opittu yhtään mitään. Ehkä se siellä on muuttunut sadan vuoden sisällä, ettei enää lobotomiaa suoriteta tuolla aivojen porauksella, kuten vielä 50-luvulla tehtiin mm. Helsingin lapinlahdessa.



Nehän käytännössä tappoivat kirjailija Alekis Kiven siellä vuonna 1872 mm. suorittamalla päivittäistä kidutusta ja henkistä murtamista.

Kivi määrättiin tuolloin silloisen ylilääkäri Otto Hjeltin toimesta lähettämällä hänet Lapinlahden mielisairaalaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon. 

Ylilääkäri Thiodolf Saelan oli kirjoittanut muistikirjaansa tuolloin, että kuinka "Potilas on jokseenkin rauhallinen, selostaa tilaansa. 2.6 Iltapäivällä hyvin levoton. Tahtoo mennä poliisikamarille, missä veljen pitäisi olla. 3.6 nukkunut levottomasti yön, vaikka on saanut 20 tippaa morfiinia". Jos näitä morfiiniannoksia annettiin jatkuvasti, niin mitä se aiheutti potilaan mielenterveydelle.

Kesäkuun alussa Aleksis Stenvall on mieleltään vielä kohtalaisen terve, on masentunut ja kärsii unettomuudesta.

Kuluu 73 päivä ja puoli kuukautta, kuluu koko kesä. Sen aikana murretaan Aleksis Stenvallin ja yleensäkin potilaiden mieli.


Lähde: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006091836.html