http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 28, 2019

Jyrki Kataiselle luvattiin Sitran yliasiamiehen paikka - laittoi hakemuksen sisään sunnuntaina


Eurooppa komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen on tulossa Suomeen ensi syksynä, jolloin hänen pestintä päättyy. 

Vaikka Sitran yliasiamiehen nimityksestä päättää sen hallintoneuvosto, niin Kataiselle tämä virka on jo luvattu vapaamuurarisuhteilla. 

Mutta koska kaikki julkiset virat on kuitenkin vedettävä läpi hakemuspohjalta, niin tämän vuoksi Katainen laittoi hakemuksensa sisään.

Vapaamuurarien keskinäinen touhu on käytännössä sitä, että nämä herra-isoherrat joutuvat myöntelemään toisilleen huippuvirkoja, koska heidän sisäinen hierarkiansa vaatii näin ja Katainen on poliitiikan huipulla toimiva virkamies, jolle on nyt pakko vapaamuurarien myöntää Sitrasta mikä tahansa korkea pesti keinolla millä hyvänsä, koska vapaamuurari ei voi päivääkään jäädä työttömäksi. Sitä varten veljet auttavat toinen toisiaan ja myöntelevät huippuvirkoja toisilleen.

Tämä Kataisen suojatyöpaikka aukeaa, kun viran nykyinen haltija Mikko Kosonen jää eläkkeelle.




Mikä tämä Sitra oikein on ? 

Sitra syntyi 5. joulukuuta 1967, jolloin silloinen eduskunta perusti sen.

Mitä Sitra oikein tekee?

Sitra toimii monien entisten poliitikkojen miljoonapalkkaisena suojatyöpaikkana ja sikailukerhona.

Julkisesti se esittää laativansa temaattisesti ja jakautuvan tavoitteiltaan kolmeen osaan 1. (hiilineutraali kiertotalous), 2. (uudistumiskyky) ja 3 (työelämä ja kestävä talous).



Mutta todellisuudessa sen johtajat eivät tee päivääkään oikeita töitä, vaan tuhlaavat jopa yli 500 000 euroa kokoustarjoiluihin vuodessa veronmaksajien rahaa.

Voisi jo kuvitella, että millähän kaviaarilla siellä nämä isoherrat sikailevat meidän veronmaksajien rahoilla.

Vaikka Sitra on eduskunnan alainen, niin silti se edelleen vaikenee johtoryhmänsä ökypalkoista. Vain yliasiamiehen 267 000 euroa paljastettiin. Ilmeisesti nämä johtajien ökypalkat hävettävät heitä itseäänkin niin paljon, että siksi nuo tulotiedot ovat edelleen julkisesti salattuja.

Tämänkaltainen sikailu ja porsastelu suomalaisten veronmaksajien rahoilla on todella hävytöntä touhua. Mutta koska kyse on vapaamuurariveljien keskinäisestä korruptiosta, niin siihen ei silloin puutu kukaan edes lakiviranomaiset, koska myös Helsingin käräjäoikeuden tuomareita kuuluu myös vapaamuurareihin.

Mutta mitä nämä öykkärit ovat tehneet sen eteen, että ovat oikeutettuja sikailemaan ja ryöstämään suomalaisten veronmaksajien rahoja tuollaiseen toimintaan, joka ei ole edes oikeata työtä nähnytkään ? 

No he ovat tehneet vapaamuurarilooseissa valan Luciferille, jonka palvontaa vastaan he omistavat elämänsä rahan ja vallan kahmimiselle, joita tämä Sitra heille runsain määrin tarjoaa. 



Sitran hallituksen puheenjohtaja on valtionvarainministeriön kansliapäällikkö Martti Hetemäki.

Sitran hallintoneuvostoon kuuluvat eduskunnan asettamat Suomen Pankin pankkivaltuuston jäsenet. Tämän hallintoneuvoston tehtävänä olisi valvoa Sitran hallintoa ja päättää toiminnan periaatteista.



Mutta mitäs tällainen salainen pankkivaltuusto mm. päätti 90-luvun alussa silloisen Tavalallan Presidentti Mauno Koiviston johdolla?

He päättivät silloin tuhota Suomen yksityisyrittäjät vaatimalla lainat takaisin kertasuorituksena, joilla Suomen Pankki saavutti EY:n vaatiman 58 prosentin vakavaraisuusasteen. Tämä johti sitten yli 11 000 suomalaisen yksityisyrittäjän itsemurhaan.

Tämä Sitran johtosakki on aivan samanlaista rosvokoplaa kuin mitä Koiviston ajan pankkihallinnon juonittelijat, jotka ovat valmiita uhraamaan vaikka koko Suomen valtiontalouden, jotta säilyttäisivät omat poliittiset palkkiovirkansa ja tuollainen asenne sekä käytös Suomen valtion johdossa täyttää kaikki maanpetokselliset rikokset.

Kuinka sitten on mahdollista, että tällaisia puhtaita psykopaatteja päästetään Suomen nimisessä valtiossa valtaan aina huipulle asti ? 

Suomen parlamentaarisessa hallinnossa ei ole vieläkään luonnehäiriöisille testejä, joissa voitaisiin tutkia että onko johonkin valtionvirkaan hakia vaikka psykopaatti. Tällaisilla testeillä voitaisiin ehkäistä sitä, ettei Suomen valtion virkoihin enää hakeutuisi näitä kylmiä ja laskelmoivia psykopaatteja, joita kiehtoo valta sekä alistaminen. Kuvitella nyt, että pääsee alistamaan Suomen köyhiä veronmaksajia sekä aiheuttamaan heille paljon taloudellisesta kurjuutta leikkaamalla heidän eläkkeitään sekä sosiaalietuuksiaan.



Kaikki tällaiset kurjuustoimeenpiteet vain vahvistavat tämän negatiivisen eliitin valtaa, koska eivät he mistään muusta saa itselleen uutta voimaa kuin meidän muiden kärsimyksestä. Sillä näin nuo pimeät voimat toimivat, että saavat vain lisää virtaa itselleen muiden kärsimyksestä sekä epätoivosta ja pelosta. 

Tämän vuoksi valemedia valehtelee ja viihdeteollisuudessa pyritään levittämään mahdollismman paljon pelkoa, jotta pimeyden voimilla säilyisi tämä ote tämän planeetan hallinnasta.

Langennut henkiolento Lucifer on tämä, joka lankesi ylpeyteen ja sen seurauksena erotettiin luojan/valon puolelta. Mutta sai vielä perustettua kapinan ennen lähtöään ja vei mukanaan pimeyden puolelle lukuisia serafeja (enkeliolennot). 

Tämä planeetta Telluksemme suunnaton vallan/rahan ahneus sekä vallanhimo on peräisin näistä Luciferin energioista, koska ne perustuvat pelolle.


Lähde: IS