http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 16, 2019

Britney Spearsin manageri: "Hän tuskin enää esiintyy enää koskaan"


Teksti: Teemu Vehkala

Britney Spearsin manageri Larry Rudolph antoi jenkkien tiedotusvälineille (TMZ) sellaisen tiedon, että Spears ei kuulemma pysty enää koskaan esiintymään.

Spearsin olisi ollut tarkoitus aloittaa viime helmikuussa esiintymiset Las Vegasissa, mutta ne siirrettiinkin hamaan tulevaisuuteen.

Managerin mielestä ei ole hyvä idea, että Spears nousisi keikkalavoille puolikuntoisena.

Jos hän vielä joskus haluaa keikkailla, minun tehtäväni on kertoa, onko se hyvä vai huono idea.

Spears on itse kertonut julkisuuteen sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.


     Kuvassa Britney miesystävänsä (Sam Asghari) kanssa.

Yhdysvaltalainen TMZ-sivusto taas väittää, että Britney hakeutui vapaaehtoisesti hoitoon sen takia, koska on huolissaan isänsä Jamie Spearsin heikentyneestä terveydentilasta.

Se onkin mielenkiintoista, että jos managerin mielestä Britney on nyt jo sellaisessa tilassa, ettei ehkä esiinny enää koskaan.

No tuo hänen isänsä ei elä kuitenkaan ikuisesti, että kyllä tässä selvä järkikin sanoo, ettei hän sinne yksityiselle psykiatriselle klinikalle hakeutunut isänsä vuoksi.



Jos ette ole vielä tätä tiennyt, niin nämä populaarikulttuurin artistit aina Eminemiä myöten ovat kaikki ohjelmoitu MK Monarch nimisellä mielenohjelmointitekniikalla, jonka loi Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA jo 1950-luvulla.

Siksi näistä staroista löytyy niin tuhottomasti näitä omituisia pätkiä, jolloin heidän kasvonsa jumittuvat kuin robotti, josta on paristot loppu.

Kyse kun ei ole mistään paristoista, vaan kyse on heidän mielestään, joka on pirstottu niin, että heille on kehitetty kaksoispersoona (alter-ego), jolle tuo heidän julkinen personallisuus taas luodaan.



Britney Spearsin kohdalla kyse on luultavasti siitä, että tämä hänen altterinsa on alkanut heräämään ja se on silloin näille hänen kontrolloijilleen erittäin huono homma, koska tuo nainen ei enää sen jälkeen heilu vähäpukeisena yhdelläkään stadionilla nukkuvalla mielellä.



Tässäkin näkyy kun Katy Perryn altteri triggeroituu päälle kuin lamppu joka vain syttyy, kun sinne antaa ensin virtaa.



Nämä Yhdysvaltain tiedustelupalvelun viranomaiset ovat kaikki nämä vuosikymmenet pimittäneet julkisuudesta sen, että mitä he ovat todellisuudessa vehkeilleet kaikki nämä vuodet.

Mielentutkimusohjelmat luotiin jo natsi-saksassa 40-luvulla ja tästä syystä natsitiedemiehiä haluttiin lennättää jenkkeihin, jotta nuo heidän tietonsa ihmismielen toiminnasta saatiin CIA:n käyttöön.





Toisaalta tilanne voi Britneyn kannalta olla myös vaarallinen, että jos hän ei halua enää esiintyä ja sopimuksessa lukeekin tyyliin, että "you pop, until you drop", eli hautaan saakka. 

Niin tässä tapauksessa kun on myynyt sielunsa jo paholaiselle tuota poptähteyttä vastaan, niin silloin nämä sopimuksen laatijat voivat hankkiutua hyödyttömistä artisteista eroon kuten he tekivät myös Michael Jacksonille vuonna 2009.

Jackson vain myrkytettiin hengiltä ja vielä lavastettiin se näyttämään siltä, että hänen henkilökohtainen lääkärinsä olisi ollut sen takana.

Britney Spears on näille hänen hyväksikäyttäjille edustanut koko uransa ajan tuottavaa lypsylehmää, jonka avustuksella nämä parasiittit ovat lypsäneet itselleen jo yli miljardien dollarien voitot. 

Vaikka Spearsin omaisuudeksi väitetään netissä n. 215 miljoonaa, niin tuo myös kuvastaa sitä, että artisti jää aina näissä miljoonien jaoissa paitsioon, koska suurimman potin ottavat nämä viihdeteollisuuden monikansalliset yhtiöt liiveihinsä.

Britneyllähän on ollut vielä yli 10 vuotta virallinen holhous päällä, että holhooja antaa hänelle korkeintaan vain vähän viikkorahaa käyttöönsä.

Hän kun yritti juuri viikkoja sitten saada purettua tuota holhoustaan Los Angelesin paikallisessa oikeudessa, mutta oikeusviranomaiset eivät suostuneet tuohon.

Britney holhoojat ovat hänen isänsä Jamie Spears sekä lakimiehet Andrew M. Wallet, jotka ovat tienanneet tällä jo itselleen miljoonia.

Vuonna 2008 Britneyn holhoojana toimi oikeuden määräämänä Samuel D. Ingham, jonka annettiin laskuttaa oikeuden päätöksellä Britneyltä 475 taalaa tunnilta.



Mutta Michael Jackson aikanaan tajusi tuon suunnattoman markkina-arvonsa ja siksi hän uskaltautui 2009 jättämään Sonyn.

Mutta tämä koitui hänen kohtaloksi, koska nämä Sony Entertainment kaltaisten suurlevy-yhtiöiden monopolia ei saa kukaan ulkoinen uhkatekijä lähteä horjuttamaan.

Jacksonilla olisi ollut tarkoitus perustaa oma levymerkki, joka olisi asettanut Sonyn paitsioon.

Michael omisti tuolloin jo 50 % osuuden Sonyn levy-yhtiöstä. 

Että näin vaarallista peliä tuo levy-yhtiö touhu tuolla tasolla on, että siellä ei tuollaisen maailman myydyimmän popparinkaan ihmishenki paina paljon mitään.


Mutta tässä Britneyn tapauksessa kyse ei ole rahasta... 

Vaikka tuolta tulisi joku Pakistanilainen miljardööri, joka tarjoutuisi Britney Spearsin hyväksikäyttäjille maksamaan tuon naisen sieltä oikeasti ulos, niin aika luultavasti diiliä ei syntyisi edes miljardilla dollarilla, koska nämä Spearsin hyväksikäyttäjät ovat parasiitteja.

Parasiitti on loiseliö, joka elää isäntäeliön iholla. Levy-yhtiö toiminnassa tämä parasiitti ilmiö toimii aivan samalla tavalla, mutta silloin nämä parasiittit pyrkivät hyötymään näistä staroista rahallisesti.

Siksi levy-yhtiöillä on mm. AR-henkilöt, joiden tehtävänä on pitää artistit tyytyväisenä ja toimittaa heille vaikka mitä huumeita, jos artisti niitä heiltä pyytää tai tarvitsee jne.

Mutta nämä parasiittit ovat myös sadistisia psykopaatteja, jotka nauttivat kun se saavat alistaa ja jopa kiduttaa uhrejaan. Tästä psykopaatit saavat itselleen energiaa, koska he ovat niitä loiseliöitä, toisin kuin nämä heidän alistamansa uhrit eivät ole loiseliöä nähnytkään.



Joten ei ole sitten yhtään sattumaa, että miksi näistä suurlevy-yhtiöiden puolialastomista poppareista tehdään usein sen näköisiä, että kuin he olisivat joitain itse Illuminatin papittaria.



Illuminatien horuksen kaikkinäkevä silmä on hyvin keskeinen symboli, jota nämä Illuminatin papittarien näköiset artistit poseeraavat ja kaikki tuolla alalla työskentelevät tietävät nuo käsimerkit.



Britney Spearsin levy-yhtiöitä ovat olleet Sony Music Entertainmentin alla toimiva Jive Records sekä Sony BMG:n omistuksessa oleva RCA Records.



Lähteet: Iltalehti