http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 13, 2014

Yhdysvaltain terveysvirasto tilasi 14 miljoonaa joditablettia


Infowars.com pisti ilmoille eilen jymyuutisen, kun se oli saanut selville, että Yhdysvaltain terveysvirasto DHHS (Department of Health and Human Services) oli tilannut 14 miljoonaa joditablettia odottamaan käyttöä.Infowarsin toimittaja soitti vielä kysyäkseen tästä 14 miljoonan joditablettitoimituksesta yhdysvaltain terveysvirastolta tarkemmin. Mutta hänelle lyötiin luuri korvaan.

Yhdysvaltain tämänhetkinen väkiluku on n. 316 miljoonaa, että nämä 14 miljoonaa joditablettia ei riitä mahdollisen ydinkatastrofin ajaksi kuin vain harvoille ja valituille.

Suomessa viimeksi joditabletteja hamstrattiin apteekeista 2011 vuoden maaliskuussa, kun japanissa sattui Fukushiman ydinvoimalan onnettomuus. Mutta mihin ihmeeseen yhdysvaltain terveysvirasto tarvitsee 14 miljoonaa joditablettia. Sillä se määrä riittää vain tälle harvalle ja valitulle ns. eliittiin kuuluville henkilöille. Joten sunnitellaankohan siellä jo mahdollisesti ihan kunnon ydinholokaustia, jolla olisi tarkoitus putsata pois väestöä ? 


Lähteet: http://www.storyleak.com/federal-govt-hangs-up-asked-14-million-potassium-iodide-stockpile/

https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=5cd0c1800435272c80ad292aeb9d1ba7&tab=core&tabmode=list&