http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 09, 2014

James Hirvisaaren blogista jälleen esitutkinta


Muutos 2011 kansanedustaja James Hirvisaaren muutamanvuoden takainen blogikirjoitus on johtanut valtakunnansyyttäjän tekemään esitutkintaan. Hirvisaaren mukaan kirjoitus käsittelee raiskauksia ja ulkomaalaisia raiskaajia.

Vuoden takainen blogikirjoitus oli otsikoitu nimellä "Raiskaaminen geneettinen ominaispiirre".

Hirvisaaren mukaan kyseessä on jälleen poliittista vainoa, jolla on tarkoitus tyrehdyttää maahanmuuttokriittinen keskustelu ja sitähän se on. 

Valtakunnansyyttäjä Mika Isidor Illman on tehtaillut näitä syytteitä kansankiihotuksesta mm. jo Magneettimedialle sekä sen entiselle päätoimittaja Juha Kärkkäiselle.

Joka kolmas raiskaussyytteen suomessa saanut on ulkomaalainen ja näin kertoo viralliset tilastot. Niin sekö on kansankiihotusta jos asiasta ei saa julkisesti puhua.

Afrikassa kun ei oikein osata kohdella naisia samalla tavalla mitä täällä pohjoismaissa, mutta kun sieltä tullaan sitten tänne rikkaimpiin länsimaihin jopa koko suvun voimin ja sitten näiden perheiden kasvatit syyllistyvät mitä useimmin mm. raiskauksiin ja seksuaalirikoksiin. Mutta asiasta ei saa julkisesti keskustella, koska aihe on tabu. Sen sijaan julkisesti saisi vain keskustella humanitaarisesta maahanmuutosta ja työperäisestä maahanmuutosta. Kuinka mm. pääministerimme Jyrki Katainen on valehdellut televisiossa muutama vuosi sitten, että Suomi tarvitsee vielä 1,8 miljoonaa työperäistä maahanmuuttajaa korvaamaan työvoimapulaa seuraavan 11 vuoden aikana.

Suomessa kun on jo nyt n. puolimiljoonaa työtöntä, niin eikö he kelpaa työvoimapulan paikkaajiksi?


Tämä maa kun ei ole kuitenkaan mikään öljymahti kuten Norja, jossa työttömyysaste on 3 % Niin tämä työttömyysongelma tulee vain jatkumaan Suomen osalta myös jatkossa, koska suomen vienti heikkenee koko ajan ja monikansalliset yhtiöt tunkevat väkisin suomen mantereelle tuhoamaan paikallisen yksityisyrittäjien kilpailun.

Nyt tällä hetkellä suurin uhka Suomelle työmarkkinoilla on Yhdysvaltojen ehdottama vapaakauppasopimus, jota yritetään tarjota myös kaikille EU-maille. Jotta monikansalliset yhtiöt voisivat tuhota EU-maiden kilpailun ja aiheuttaa laajamittaisia tuhoja koko pohjoismaita myöten. Tässä ei sen jälkeen enää mitkään banaanilaivalla laittomasti maahan tuodut vapaamatkustajat afrikasta auta työmarkkinoita, kun monikansalliset yhtiöt ovat tuhonneet suomen.