http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 30, 2014

Eugene Mallove (Kemikaalivana tiedemiehen salamurha)


Eugene Mallove (1947-2004) maailman johtavimpia kemikaaliva/vapaaenergia tiedemiehiä ja hänellä oli sisäpiirintietoa koko aiheesta.

Hän oli usein viraana Coast to Coast nimisessä radio-ohjelmassa ja puhui usein yleisesti tästä paljonkin kohutusta ilmastonmuokkauksesta (eng. chemtrails). 

Kuitenkin eräänä toukokuisena päivänä vuonna 2004 Mallove hakattiin hengiltä tuntemattoman miehen toimesta, hänen vanhempiensa talon edustalle.

Tapauksesta järjestettiin poliisin toimesta vuonna 2009 ilmoitus, että hänelle joka pääsisi tekijän jäljille oli luvassa 50 000 dollarin palkkio. 

No eipä kulunut kuin muutama vuosi, niin erästä henkilöä epäiltiin syylliseksi vuonna 2011 ja seuraavana vuonna epäilty päätti ottaa tarjouksen vastaan ja lähteä istumaan 16 vuotta linnassa Malloven murhasta.

Tässä Yhdysvaltalaisessa usein ilmastonmuokkaus aihetta käsittelevättä radio-ohjelmassa Coast to Coast ohjelmassa, oli kerran yhdessä lähetyksessä vieraana ilmastontutkija Dan Wigington.

Kyseisessä ohjelmassa tuli ilmi myös se, kuinka kemikaalivanamyrkyn seassa on vaikka mitä muuta ainetta kuten fluoria. Lisäksi Wigington paljasti, että ilmastonmuokkauksella on monta eri ilmastonmuokkausohjelmaa, joista yleisin lienee tämä kaiken elävän myrkyttäminen maaplaneetalta. Mutta sillä myös on tarkoitus peittää auringonvalon vaikutus maahan.

Hän kertoi tässä lähetyksessä myös miten useita ilmastonmuokkaukseen liittyviä tiedemiehiä sekä tutkijoita oli uhkailtu, että jos joku puhuu näistä ilmastonmuokkaukseen liittyvistä asioista ulkisesti, niin sillä olisi vakavat seuraukset.Yksi heistä oli muuan John P. Wheeler, joka päätti tuoda näitä asioita julkisuuteen vuoden 2011 alussa ja hänen ruumiinsa löytyi kaatopaikalta silvottuna.  

Myös muitakin ilmastontutkijoita on murhattu, koska he ovat tuoneet julki ilmastonmuokkaukseen liittyviä asioita. Yksi heistä oli Meksikolainen Juventina Villa Mojica sekä Dorothy Stang.


Tämä ilmastonmuokkaus aihe on siis erittäin tulenarka aihe ja sitä pyritään salaamaan viimeiseen asti. Wigingtonin mukaan taas tämä ilmastonmuokkauskemikaaliprojekti ei ole edennyt eliitin toivomalla tavalla. Joten myrkkyseoksia on lisätty ja muutettu tuntuvasti.
Esim. viime-aikoina Yhdysvalloissa oli Atlantassa satanut lunta, joka ei juuri sulanut ja juuri tästäkin aiheesta Wigington puhui tuossa Coast to Coast ohjelmassa, että se johtuisi näiden ilmastonmuokkauskemikaalien partikkeleiden vaikutuksesta.