http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 22, 2014

Washingtonilainen eliitinajatushautomo: Uusi maailmanjärjestys (NWO/New World Order) hanke vastatuulessa


Suomestakin rahoitettu Washingtonilainen maailman valtaeliitin ajatushautomo Atlantic Council on julkaissut ajankohtaisen raportin, jossa se on antanut ymmärtää että maailman salaisen valtaeliitin ajama uusi maailmanjärjestys (NWO/New World Order) hanke on kovassa vastatuulessa. 

Koska yhteiskunta on kehittynyt koko ajan siihen suuntaan, että yksilöt uskaltautuvat toteuttamaan omaa itsemääräämisoikeuttaan ja hylkäävät valtiollisen totalitarismin/kontrollin.

Raportin on laatinut aiemmin USA:n sotilasdoktriineista tunnettu Harlan K. Ullman

Hänen mukaansa nyt tietovallankumouksen aikaansaama ja mahdollistama reaaliaikainen globaali kommunikaatio on herättänyt yksilöt. Joka taas tekee uuden maailmanjärjestyksen (NWO/New World Order) agendan toteutumisen lähes mahdottomaksi.   Atlantic Coucil on äärimmäisen vaikutusvaltainen valtaeliitin ajatushautomo, jota johtaa kenraali Brent Scowcroft (kuvassa). Hän on toiminut aiemmin mm. neuvonantajana Obamalle, Gerald Fordille sekä George H.W. Bushille.

Ullmanin tekemän Atlantic Council raportin mukaan uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle on kuitenkin olemassa vielä viimeisin porsaanreikä ja se olisi jokin äärimmäisen suuri globaali kriisi tai uhka, jonka varjolla uusi maailmanjärjestys tuotaisiin väkisin voimaan globaalisti muilta valtioilta sitä kysymättä.

Nyt jos ihan perus talonpoikaisjärjellä kuvitteleekin, että mikähän globaali kriisi/uhka mahtaisi olla lähimpänä veikkauksissa. Niin III-maailmansota lienee näistä se veikatuin kohde. Kun tämä uusi fasistinen maailmanjärjestys on jo alusta alkaen tuhoon tuomittu suunnitelma, joka ei tule toteutumaan pysyvästi koskaan.

Kyllä ne on jokaikiset aiemmatkin globaalit hirmuhallinnot kaatuneet kuin korttitalot jokainen kerta ja se on vain ajan kysymys. Nyt kuitenkin Rockefellereillä on edelleen unelma, että jos tältä maaplaneetalta saisi murhattua niin paljon ihmisiä, että jäljelle jäisi enää vaivaiset 500 miljoonaa n. vuoteen 2050 mennessä. Niin silloin oltaisiin jo hieman lähempänä tätä heidän ja muun globaalin valtaeliitin ihannoimaa fasistista uutta maailmanjärjestystä, jossa yhdelläkään yksilöllä ei olisi enää minkäänlaista valtaa.