http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 23, 2014

Ukrainan mellakat CIA:n organisoimiaUkrainassa riehuttiin myös viime-yönä useiden molotovin koktailien voimin, kun maan oppositiokannattajat ovat osoittaneet mieltä yötä päivää maan hallintoa vastaan.

Oppositio haluaisi viedä Ukrainan EU:n jäseneksi ja päästä irti Venäjästä sekä suhteistaan Venäjään. Mutta maan presidentti Viktor Janukovitš ei ole suostunutkaan kääntämään kurssia kohti EU:n luomia talouspaineita. Joten tästä syystä globalistit ovat Ukrainan nykyhallinnolle hyvin vihaisia ja ovat värvänneet jälleen CIA:n organisoimaan sinne tulisia mielenosoituksia.

IMF on myös kovistellut Ukrainan nykyistä hallintoa, ellei se käännä kurssia kohti EU:ta. Joka sitten avaisi kyseisen maan rajat ja päästäisi sinne mm. paljon kerjäläisiä sekä rosvoja, että myös humanitaarisen maahanmuuton aikaansaamia ongelmia ja ennenkaikkea tuhoaisi maan taloudellisen kilpailun. Sillä rahastahan tässä on ennenkaikkea kysymys "business as usual" ja syystäkös sionistiherrat ovat synkkinä.  
Ukrainan nykyhallinto kun hylkäsi vuonna 2013 EU:n vapaakauppasopimuksen ja päätti luoda lisää taloudellista yhteistyötä Venäjän kanssa. Mutta tämäpä ei sionistieliitille sopinut. Eipä tietenkään...  

Lähde: http://www.storyleak.com/kiev-protests-another-cia-coordinated-color-revolution-progress/

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ukrainan-levottomuudet-johtivat-jo-kuolonuhreihin/2766954 

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kiovassa-kuolonuhreja---aamun-vakivaltaisuudet-laantuneet-hieman/2766374 

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3085110/ukrainan-kiistassakin-on-myos-toinen-totuus